Ямболски момиченца,момченца,цял ден ходят с мама по кафенца!

• 19 906
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
малко със закъснение /тежък грип/.   Димана на 14.10.2005 а аз на 4.10 -година е много отдавна че вече послъгвам за нея.

# 166
Добро утро и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на малката Анелия,безгрижно детство и много слънчеви дни.

# 167
  • Там където е семейството ми
Краси,Честита ти Рожденичка.
Дави е жива и здрава и много да ви радва.
На малката Анелия пожелавам весело и безгрижно детство.

# 168
  • Ямбол
Краси, честита ти рожденничка! Да е жива и здрава и много послушна! newsm59 nbirthday newsm59

# 169
Честито и от нас на малкото голямо момиченце!!!Много весело изкарване на рождения ден!!!Еееей,Гери,айде раждай го тва бебче бе,мила Simple Smile Не иска ли да излиза вече?Какво ще е,знаеш ли?

# 170
Я вземи си направи една снимка на тумбака преди да родиш ,та да ни изплашиш  Joy Къде ще раждаш?

# 171
Честит рожден на Анелия  bouquet newsm51 newsm59 nbirthday Желаем ти весело и безгрижно лято!

Иве,страхотна работа си свършила Hug

# 172

Иве,страхотна работа си свършила Hug

Благодаря ти Марианна   bouquet

Айде и празнуващата днес да си изкара супер

# 173
Празнуващата Иве е с температура и се криви заради скапаните имунизаций,дето са решили да ги слагат точно на втората година,за да развалят празниците на децата. smile3514Благодаря на всички за пожеланията!  love001

# 174
  • Ямбол
О, миличката рожденничка!Те пък не може ли ден-два по-рано или по-късно да им бият тези имунизации.
ScreamingMamaa, и аз вече чакам с нетърпение.Термина ми е на 24.06.Момиченце.

# 175
  • Ямбол

ScreamingMamaa, и аз вече чакам с нетърпение.Термина ми е на 24.06.Момиченце.
Хайде още едно момиченце в отбора. Много женоря, бре. И на кухнята забелязвам повечето да са момичета. Мъжете ще си имат голям избор до някое време.
Гери, с нетърпение чакаме радостната новина от новото попълнение. Стискай зъби още малко, то не останало вече, пък и времето е с теб. Леко раждане и здрава рожбичка!  bouquet

# 176
дам,много женоря...казаха по едно научно предаване,че след 25 000 години няма да има нито един мъж на земята..само жени  Shocked айде Гери,и ние чакаме малкото бебче с нетърпение Simple Smile измислихте ли й име вече?

# 177
Я не съм сама да се лутам посред нощите из интернет.Досега гледах филм и колко часа станало... Много жени брЯ,какво ще се правят  Whistling

# 178
Момичета, Йоана вече има зъбчееееее Hug!Доживяхме, ей!черпя ви  beer newsm24 cheers beer2

# 179
Момичета, Йоана вече има зъбчееееее Hug!Доживяхме, ей!черпя ви  beer newsm24 cheers beer2
smile3521 newsm10 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт