Модни консултации -33

• 85 659
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Обичах, много са красиви рисуваните чанти. Така да ме е яд, че не мога да рисувам, с удоволствие бих си пъмпвала доста неща

# 31
Писахте в предната тема, че имало голям избор на гащеризони в нета и в магазините. Аз пък изобщо не смятам така, толкова обикаляхме, абсолютно нищо не харесахме за дъщеря ми. Накрая взехме на Gang един, широк, под коленете с кръстосани презрамки на гърба. Хареса ми, стои различно някак, младежко, но мисълта ми беше, че избора въобще не е толкова голям. А, и само в черно, разбира се. Ще го съживим с тези сандали
https://www.newyorker.de/bg/products/#/products/detail/01.06.353.2010  и някакво колие

raja_nikol l, тези сандали пробвала ли ги е дъщеря ти? Продуктите на тази марка хич не са качествени, а пък за обувките да не говорим. Пълни дървета. По-зле са и от ХМ и Зара.

Благодаря за темата  bouquet Цитата в края на първия пост на темата, много ми харесва.

# 32
Да, пробва ги, много са и удобни. Колкото изкарат, 2-3 месеца все ще издържат. То на тази марка всичко е дърво мен ако питаш.
Аз едни на ХМ изхвърлих буквално неносени, като менгеме бяха, тия са пантофки, в сравнение с тях, и аз ги пробвах

# 33
  • Варна
Здравейте, предстои ми абитуриенски бал, но в ролята на учителка, връщаща се в клас през новата учебна година от майчинство:) съответно натрупани килограми Sad висока 175. Най- личи в горната част на тялото- ужасни ръце и коремче. По принцип пропускам подобни мероприятия, но ми се иска да разпусна с този сладък випуск. Какво бихте ми препоръчали- предполагам рокля е най-подходящо? Но каква? Снимков материал за онагледяване би бил най-полезен.Simple Smile

# 34
Здравейте, предстои ми абитуриенски бал, но в ролята на учителка, връщаща се в клас през новата учебна година от майчинство:) съответно натрупани килограми Sad висока 175. Най- личи в горната част на тялото- ужасни ръце и коремче. По принцип пропускам подобни мероприятия, но ми се иска да разпусна с този сладък випуск. Какво бихте ми препоръчали- предполагам рокля е най-подходящо? Но каква? Снимков материал за онагледяване би бил най-полезен.Simple Smile
Според мен ръкавите на роклята или блузката,с която ще си може да е до лакътя, за да може да се чувстваш по-добре,а за останалото може да пробваш разкроена пола.

# 35
Може ли да ми дадете мнение за тези ботички? На мен ми харесват, но ми се иска да разбера и какво мислят другите за тях Blush

Както се вика yes or no? Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 28 апр 2018, 13:03 от Jeune Fille

# 36
Според мен такъв тип рокли би бил добре Simple Smile

Ботичките ми се виждат о.к.
Уау ,чак не бих казала ,но  ми допадат.

# 37
  • София
Малко са ми too much ботите. Хем каубойски, хем лачени, хем с панделка, хем с метални декорации.

# 38
Раменете широки ли са.
Ако не са, нещо рязано под бюста ще прикрие коремчето. Може и нещо право.
Не залитай в прекалено широки дрехи. Акцентирай върху тази част от тялото, която смяташ, че седи добре и добро стягащо бельо и ще се получи. Не се скривай под нещо черно, избери някакъв свеж цвят, който харесваш, добра прическа и нещата ще се получат:smile:
Кажи какво харесваш, все пак трябва да се чувствай и добре в тези дрехи

П.с Рязаната талия не седи добре когато има коремче, аз бих подбирала нещо по-скоро нетипично и различно от стандартните модели за бал.
Предвид височината същото добре ще седи и някакво едро бижу по избор

# 39
  • Canada
От мен 'не' за ботите. Simple Smile

Моделите на рокли, които чаровничка е показала са много хубави.

# 40
Скрит текст:
Може ли да ми дадете мнение за тези ботички? На мен ми харесват, но ми се иска да разбера и какво мислят другите за тях Blush

Както се вика yes or no? Flowers Hibiscus
Ами, не!

# 41
Не е задължително да е рокля за бала. Точно като гост на абитуриентите, можеш да си позволиш красив костюм със забележителни аксесоари или пък нещо с блясък. Хем да е празнично, хем да не е прекалено. Освен това едно сако с перфектна кройка и издължен силует крие много добре малките несъвършенства в горната част на тялото. Много добър вариант са блейзър-роклите, ако харесваш краката си.
Няколко примера, с уговорката, че са за вдъхновение, не за буквален прочит.
Скрит текст:

Тооолкова обичам черно и бяло, в този пост сериозно пролича.Stuck Out Tongue Winking Eye

За ботите съм по скоро ДА. Ако ти е скучно с бяла тениска и дънки, да ги сложиш и да ти стане весело. Иначе като обувка за често "търкане" не ги виждам.

# 42
  • в Кошера
За ботите - не. Прекалени са ми във всяко отношение. Hands Thumbsdown

# 43
Ботите са ужасни. Не се сърди, напълно откровено отговарям. И тая фльонга горе ги доубива.

# 44
^^ Хаха, разбира се, че не се сърдя! Питам за да ми се дадат мнения, нищо лично няма Grinning
За сега не -то надделява. Сложени изглеждат така

Общи условия

Активация на акаунт