Така ви завиждам за спокойствието и търпението при кърмене. Аз вече взех да сдавам багажа психически... Мъча го от два дена да е само на кърма, ама все е неспокоен, не си е доял и скимти, трудно заспива. Преди малко го сложих да цока, той заспа на гърдата и го сложих да си легне. Като ревна след това - само 60 мл. АМ го успокоиха и заспа като пън!
Утре го записах на първата му консултация да го премерят, да видим какво е положението.
Май за съжаление няма да можем да се кърмим, а такова голямо желание имах! Просто не знам вече какво да правя. Кърмата ми тече по дрехите, а той си е гладен!
Наревах ви се, сега ми поолекна...
Таня, не си изпуснала положението, имаш шанс. А и кърма имаш, както чета, аз и с това се боря. Може и твоето дете да изглежда, че цока от цицата, а всъщност да не яде! Не му давай, обаче биберон, с това ще влошиш положението. Виж тази тема в кърмаческия: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=103809.0 може и твоят проблем да е същия. При мен вече постепенно стават нещата, но вече 4 дни сме на цица по 18 часа в денонощието! Търпение и ще успееш!
Зареди се със слонско търпение и всичко ще се оправи някой ден
Колкото и лошо да звучи, аз я поизчаквах хубаво да огладнее , за да суче по-ефективно. В противен случай суче няколко минути , рев, спане и след малко пак гладна
Още не са му са се развили добре сукателните мускули на Момчил , бързо се измаря , а и спомена от шишето му пречи да суче активно. Момичета можем да масажираме челюстите отстрани, за да помогнем на бебоците! Аз започнах да кърмя едва на 5 ден и ми беше трудно да я накарам да засуче и пусках тема в кърмаческия
А и минахме през бум на разстежа и беше ужасно. Скоро всичко ще се оправи, кураж!
През деня суче на 3 часа, вечер по-често, но знам че така трупат запаси за през ноща, за това не и отказвам. През ноща ядем на 3 часа, а понякога правим и една 4 часова пауза. За сега съм доволна на това. Решила съм поне до 3 месец да издържа с нощното хранене, дано след това имаме 5-6 часова пауза, че ми е много трдно ставането. 
на Змейковица, много щастие и любов !
Докторът каза, че ако не се махне докато стане на 1 месец, ще ни прати при специалист педиатър. Моля кажете, при вас как мина жълтеницата?
. При нас чая на Хип определено не подейства. Утре чакам кумата ми да ми донесе някакво лекарство- лефакс-продавало се само в Германия и било много ефективно за коликите. Ще пиша допълнително за резултата, ако имате възможност да си го поръчате и набавите, че е много прехвалено!
Оооо Ирка добре дошла сред нас мила.Дай някоя снимчица да я видим твоята хубавица
.Не я крий де,нали снаха ще ми става
.
на всички нови мами.Да са ви живички и здравички бебчетата.Толкова са ви сладички
.
Пиехме "Еспумизан", но не помага грам, та сега взехме "Бейбинос". Чайче от анасон също давам.Малко ни е изскочило пъпчето, та го лепихме, ама... не било много, според док, та да видим...По-обезпокояващи са едни пъпки точно около гънките и пацата, които са едрички, правят връхче и някои се пукат като мехур и стоят като охлузени - според док това било стафилококова или гъбична инфекция, която вървяла в"в комплект" с жълтия секрет от очето, която сме си носели от Майчин дом, според него...Както и да е, предписа ни някакво лилаво като мастило мазило...