Аз сменям памперса преди ядене. Понякога бебчо наистина се дере яко и едновременно с преобуването му тикам и бибата в устата. Пробвах и след ядене, ама тогава се случва да повръща.

Много се радвам, че не ми казаха да го дохранвам с АМ (засега), а отчетоха факта, че като за мъничко бебе няма още силата да суче много силно и си набавя нужното количество. 
) и ще го купя. 

, звучиш оптимистично, значи раждането е минало чудесно, поздравления !
, след като изчетох доста материали и теми в кърмаческия. Гладната криза през която минахме, беше около 20 ден на бебката, тогава казват, че се преминава през "бум на разстежа", явно това е било. Кърмата ми не е била реголирана да посрещне нарастващите нужди на бебето. Сега нещата са добре, но ще има още такива кризи. Сега и ние сме като вас, Йоана иска да суче по-вече вечер, тогава я слагам по-често на гърдата и винаги чувам как преглъща, виждам и млякото ако се отлепи от цицата, значи мляко има
Разбрах, че вечер бебето суче по-вече , за да се запаси за през ноща. Иначе понякога не суче ефективно, измаря се, заспива и трудно се буде да си дояде. Но кърма има
Тази сутрин се събудихме с час по-късно и бях намокрила чаршавите
Като почне да суче, от другата гърда винаги тече. Предполагам, че и при теб проблемите са подобни, но от ден на ден е все по добре и моето тяло се настрои вече по нейните нужди, шише не съм давала отдавна , а и тя го отказва, както отказва и бибероните, явно за добро. То детенце си знае
Само не бива да се предаваме.
, жалка картинка, и по ушенцата има и станаха на едни жълти топченца. Утре сме на преглед, дано изпишат нещо и минат скоро.
. Сега вече съм доста по-спокойна. Опитвам се да успокоя и таткото, който така се шашка на всеки бебчовски звук, че мисля, че скоро ще полудее. 
... явно ще чакаме следващото ядене. Дано през ноща да спи поне.