, вчера се повтори картинката и се чудя какво е това, дали са колики? Изглежда наистина гладна, яде си ръцете и като види цицата захапва със замах, но не суче дълго, почва да се дере. Успокояваме я някак си, дремва за кратко и след час всичко се повтаря
отивам да чета във библиотеката на кърмаческия, дано намеря логично обеснения за това и поведение и някакво решение. Днес би трябвало да спи и да яде нормално, ха да видим.Олче, не се оставяй така, да се прегледш и бързо да се оправяш.
Явно всички имаме сополки, таткото реши, че сме я простудили и постоянно я загъва и увива в пелени, аз ходя и я развивам
Ние подържаме 27С в къщи и даже доки спомена , че е малко топличко, но бива. Таткото много добре се справя с аспиратора за разлика от мен, за това той вади сополките на Йоана.Да ви се похваля, от сайта на бг-мама си дръпнахме детски бг песнички и снощи цяла вечер пяхме с мъжо
Той е решил да научи някои песни и да и пее, супер
И на вас ви препоръчвам, много е забавно
Много се смяхме на една песен "Малката скумрийка Сийка", жестока е, със сълзи се смяхме
Ето и линк към тях:http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/
На нас педиатърката каза като я заведем на 20-ия ден ще й залепи медицинска лепенка, за да се прибере по-бързо пъпито. А иначе аз го почиствам на всяко преповиване с 95% спирт и клечка за уши и после слагам Топоцин пудричка, но пудрата само 2-3 пъти на ден, че е антибиотик все пак.

) Утре ще гледам да се снимам с тях, че днес забравихме