Аз, да ви кажа, като че ли и ние ще се заимаме с колики. Снощи Момчо беше много изнервен и не можа да заспи като хората повече от 6 часа и само цица го успокоява - даже не суче, а само да си стои на нея и е спокоен. Ама за мама си е малко мъка...
Аз си мислех, че бебчо ще спретне някой подонаващ цирк и само гледах кога ще звънне телефона, а той миличкият както го оставихме да спи, така го и намерихме
Това почти ни дава кредит за някое друго излизане, ама като се сетя за концерта на Депеш и ... вече се чудя дали ще ме огрее

кантарът им е електронен - сигурно ще стане, само дето после трябва и дрехите+памперса да ходя да меря

Много е грозно сега, а пък тя бебка е моми4е и искам да и е хубав пъпа
Знаете ли какво се прави при такъв пъп и дали се прибира хубаво след време? Споделете, моля

и въобще ряазни странни звуци издава..
На консултация сме в сряда и да видим докито какво ще каже за малката принцеса.Надявам се всичко да е наред,но ще видим...И ние май се храним без режим и имама чувството,че Ники постояно е гладна, а според мен мляко все още имам,а бебка яде и от двете гърди от 3 дена насам.Абе добре,че сте вие и сестра ми,че никой нищо не обеснява.
Хайде приятен ден мами
. Много ми е приятно да чета какво сте изписали , но не мога да смогна , та предпочетох да пиша , после ще дочитам / ако ме оставят де / .
..
Докторката каза да спирам нощното кърмене,но аз не мога просто защото не мога да се събудя-проблем.А четох в една книга че бебетата сами си махали нощното към 5-тата ,6-тата седмица.И аз чакам.Вече 2 нощи спи от 22 до 3 ч.,но последната не пожела и го кърмих почти през 2 часа.
)) 6te se radvam kogato mojem veche da izlizame da se vidim i da se razhodim zaedno da sppodelim opit, chestno da ti kaja vazhishtavam se iskreno na tvoiata poznata koiato karmi 6 meseca samo s shishe!Препоръчани теми