Малко съм по - добре, след консултация с док се оказа, че с шиенето се разминавам засега, ще продължавам да се мажа с разни мазила и да пръскам Бивацин-че. Каза ми че често като паднат конците се получава това, особено ако се движиш много или вдигаш тежко. А аз нашата количка си я отвдигах по стълбите...

И на мен ми поомръзва с това непрекъснато цокане
, все сме си на цица, особено вчера си отседя. Като пиявица е. Но тия колики ни разбиват просто. Тази нощ е скимтял като кученце и в съня си даже проплаква. На мен ми се къса сърцето.
Но ще търпим да поотмине и тая бебешка екстра. Дано е скоро! 
Крейзи, браво на теб, че си се намъкнала в предишните си дрехи!
Аз за жалост не успях... 
Искаше ми се да почвам някакви упражнения, че коремът ми виси, а това ми е болната тема /него си го харесвах най - много преди...
/, но сега с това положение "отдолу" ще трябва да се въздържам... Като се обадих на лекаря да го питам какво да правя, той ми се поскара и първият въпрос му беше : "Да не си правила упражнения някакви?"
/Целувам ви всички, много ви обичам!

.
?!
ще ме умориш с тия мозъчни клетки...Аз давам направо 5% глюкоза,ама тя не пие понякога даже не мога да и изплакна устата..
Жасмина стана на два месеца. На консултация ще ходим в четвъртък да видим колко сме порастнали.
И мъжа ми веднага извади книгата на доктор Спок и ядосано изчете че това водело до смърт при бебетата. А бе човек все да се притеснява за нещо.
А за таза знам че до година се пребира , а може и хич. И аз се намърдах вече в старите си дънки , но едно коремче ми щръква от тях. Почвам скоро с фитнеса че като ми я няма пресата и не мога да се гледам така. На мен ми останаха едни 5 кг отгоре и нямат мърдане. 

След половин час пак реве гляадна и пак цялата история се повтаря, а докато я усмиря е ужас
Дреме за кратко, нервничи, циври и незнам докага ще е тая работа. През ноща и сутрин са по-добре нещата, но само до там. Изчетох всичко в библиотеката , че почнах и да го препрочитам. Разбирам, че е нормално за нашите седмици и съветите са търпение и упорството, дето вече ми се изчерпват, изморих се
, като с най-дълъг стаж, кажи как я карате, бебка оформи ли си някакъв режим? Аз тайно се надявам скоро да папкаме на по-големи интервали, че нищо не мога да свърша в къщи и съм адски изморена. Ние се гледаме самички и няма кой да ме отменя в домакинството