Поизчетох съветите на миналите през операции на коляното, за което адмирации за адекватните съвети. Надявам се някой да откликне и даде съвет и на мен😞
На 24-ти февруари ме оперираха от скъсан менискус на коляното. Не съм ползвала помощни средства и се придвижвах сама. Започнах рехабилитация след махане на конците т.е на 10-тия ден. Направих околко 15 процедури. Но…. болка имам и сега, както и оток. При запитване защо, ми се казва има време за възстановяване. Аз не съм активен спортист, годините дали са много или малко е въпрос на гледна точка на 46г.
Вече не знам какво да правя??? Продължавам и в домашни условия да натоварвам мускула както и да правя масаж с охлаждащ гел. А пропуснах да спомена, че ми инжектираха и препарат с хиалурон.
Много ще съм ви благодарна за съвет какво да направя още. Дали това е въпрос на време или….. Знам, че възстановяването е индивидуално , но ми се струва, че към този момент почти 6 седмици би трябвало да съм доста по-добре.
Благодаря предварително
Правете си упражненията упорито и продължително и в един момент всичко ще си дойде на мястото.И аз съм на 46, след кофти операция на предна кръстна връзка ми трябваше повече от година и половина да се възстановя.