Боледуване на децата ни - тема 62

• 50 630
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Лайт, я се отпусни. Сега е моментът да си починеш  Simple Smile  Давай инструкции на бабата, ако се притесняваш за нещо.

# 646
Аз съм спокойна,но просто ми липсва- нормално е.Аз от детето няма нужда да почивам .А и каква ти почивка- цял ден работим. Simple Smile  Инструкциите съм ги дала.В някои отношения е по педантична и от  мен- примерно да му дава профилактично панадол защото бил на минирален басейн, който е топъл, ама после се изпотил не знам си какво.Аз чак толкова не се втелявам.

Скоро, след около 3 седмици му изтича диетата и ще го  захраним с глутен и мляко,  да видим преудоля ли непоносимостите.Чела съм по групи за глутеновата непоносимост и пишат, че симптомите често не се проявяват веднага, а може и след месец- два, тоест с натрупването.

# 647
  • shumen
Лайт,радвам се,че е добре вече детето.Дано си изкарат хубаво на Велинград.

# 648
Здравейте!
И ние сме във Велинград, много ни харесва тук. Прекарваме си чудесно. Малкия много се забавлява, има дечица на неговата възраст и си играят. Не усещаме кога минава времето. Останаха ни още няколко дни и ще трябва да се прибираме.
Пожелавам здраве на всички!

# 649
  • София
Лино, много ти благодаря. Ако го намеря в България, ще си го купя да го пробвам. Имам почти постоянен проблем с дихателните пътища Sad.

# 650
  • shumen
Силве,дано има ефект от Велинград и при вас и да Ви хареса там.
Аш,и ти като мен.Аз от най-малкото и започвам да кашлям и правя бронхити и пневмонии.И после се чудя детето на кого се е метнало.

# 651
  • София
Дани, аз съм зле по-скоро с горните дихателни пътища - ринофарингити, синузити. Ако не се пазя зверски и не правя чести профилактики, сигурно всеки месец ще пия АБ. Поне децата засега, ЧНД (чукам на дърво), не са като мен - сополивят се, кашлят, грачат, но след десетина дни и няколко инхалации с ФР се оправят. Понякога пият и противоалергично.

# 652
  • shumen
Аш,при мен е обратното.Ето сега съм болна,с болящо гърло,кашлица и течащ нос,ама до доки не съм се добрала да ме чуе.Само се моля да не заразя детето,че това е ужас насред лято да си болен.

# 653
Дани, какви мерки вземаш?
Тази гад се оказа не толкова безобидна.

# 654
  • shumen
Дъждец,за сега само пръскам Хербитусин спрей и капя капки в носа.Друго не съм си взела засега.

# 655
Лино, много ти благодаря. Ако го намеря в България, ще си го купя да го пробвам. Имам почти постоянен проблем с дихателните пътища Sad.
Няма ли някой който да ти го донесе? А може би има аптеки, които доставят до БГ..аз бих ти го донесла, но засега няма да си идвам.

# 656
  • На брега на реката
Гледах го онлайн. Аз мисля да си го поръчам като се прибера. Много ми допаднаха писанията.
Благодаря и аз, Лино.

# 657
Дани дано не заразиш детето .

Моето  пак му тръгвала хрема -таман беше оздравял...Надявам  се да не почне пак да кашля или температура нещо.И сега дето се разбола преди Веринград така почна.И като цяло само хрема до сега не е имал.ОТ днес е почнало нещо на ново та да видимм...Остават им още 3 дни и го прибираме.

# 658
  • София
Лайт, хич не ти е леко. Може сега от почивката да се почувства по-добре.

Намерих сумбиофлор 1 в български сайт и ще го поръчам. Ако се пият по три таблетки на ден, излиза скъпичък - над 100 лв. на месец, но ще си го купя.

# 659
  • shumen
Лайт,дано не се разболее наново.Може пък сега от процедурите да пресекат болестта и след 3 дни да си го вземете здрав.
На мен освен кашлицата и болящото гърло и гласа ми изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт