Боледуване на децата ни - тема 62

• 50 625
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Лайт, хич не ти е леко. Може сега от почивката да се почувства по-добре.

Намерих сумбиофлор 1 в български сайт и ще го поръчам. Ако се пият по три таблетки на ден, излиза скъпичък - над 100 лв. на месец, но ще си го купя.
Това което аз имам предвид е течност Аш, то са живи бактерии вътре, съхранява се в хладилник.

# 661
# 662
От Германия съм поръчвала лекарства без рецепта чрез Габко. Погледнах набързо, но само в амазон.де ми излиза този Симбиофлор за 13 евро и нещо. Май не е много по-изгодно от бг сайта освен ако не се поръчат повече бройки.

Чудех се аз преди какво е това летен грип, е сега разбрах.
Моята заминава на лагер края на седмицата и се притеснявам да не се зарази от нас.
Дани, мъжът ми също кашля и вчера му дадох Геломиртол 3х1. Каза, че значително намаляла кашлицата. Той действа и противовъзпалително.
Мен ме болят синусите, но нямам жълти секрети. Чудех се дали да пия Синупрет, но засега залагам на горещи инхалации и сол, пък да видим.
Почнахме и бета глюкан всички. На детето профилактична доза и дано не прихване.

# 663
  • shumen
Дъждец.благодаря.Аз засега съм на Хербитусин и Витамин С,но ако няма подобрение утре може да си взема и Геломиртол.

# 664
  • София
Оу, вярно, че добавката е под формата на сироп. Къде ли съм видяла 30 таблетки в шише Sleeping Поръчах два броя от българския сайт.

Дъждец, за болки в синусите може да пробваш нурофен стоп колд или ибупром синус. Имат и противовъзпалителен ефект. Мен от геломиртол например ме болят околоносните синуси още повече. Като се пукне капсулата, все едно изгърмява в синуса ми.

# 665
Запис, с "летния: хит, повръщане и лека температура.
Оповръща цялата си кошара, мен и баща си на път за спешното.
Дете под 2 годинки си е кошмар да е болно с подобно чудо! Уж в градината няма болни, но аз леко се чувствам криво, но нищо ми няма. ...

# 666
  • shumen
Помбер,да се оправя детето.Тези летни вируси са ми най-големия кошмар на мен.
При мен почва да става сериозно.Гласа ми изчезна и носа ми се запуши също.Май ще се ходи при доки утре,че да не направя пак някоя беля.

# 667
Дани и аз бях така. Накрая се оправих а арум трифилум и малко помощ от боуен терапевта на малкия.Успех дано не е нещо сериозно.

# 668
  • shumen
Елена,и аз се моля да не е нещо сериозно.
За сега съм по добре,но да видим.

# 669
Бързо оздравяване на всички болни.
Да попитам Линекс бебе сашетата до колко годишна възраст са подходящи за даване или няма ограничения?

# 670
  • София
До 12 според листовката.

# 671
# 672
  • shumen
Лисе,да не е болна Габи?
Аз сега чета листовката и в нея пише до 12 годинки.
Аз да питам?Мажете ли с някакъв репрелент децата,че моето пак е нахапано от нещо по цялото тяло.

# 673
  • София
Аз пръскам с това:

Уж против комари и кърлежи.

# 674
Не,Дани,само се интересувах до колко години е.

Имаме райд за контакт вкъщи , Бочко спрей и от вчера гривна от дм.

Общи условия

Активация на акаунт