Боледуване на децата ни - тема 62

• 50 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • На брега на реката
Няма по-добро от Репелекс. Случвало се е да влезе комар вкъщи, да го чуя през нощта, напръскването около леглото и гадинката не припарва.

# 676
Ще го взема и аз значи.
Мен ме ядат много.

# 677
  • На брега на реката
Ох, тоя коректор голяма редакция е направил...
Аз го ползвам от доста години, дори малката като беше бебе. Пръсках отстрани количката и дрехите и комари не приближаваха. Никога не съм ползвала гривни, имахме едни за контакта на Райд, но усещах миризма и ми ставаше зле. А Репелекс предпазва и от кърлежи и други жилещи.

# 678
Ще се купува значи.
Благодаря ви.

# 679
  • shumen
Ще купувам и аз значи.Машинка на Райд имаме и ние,но моето не го ядат само у нас,а и навънка и в градината.
При нас от вчера има 10 деца болни от варицела.Добре,че моето я изкара,че да не го мисля сега.

# 680
И нас навън ни хапят , и на терасата даже.
Ег@ти огромните комари  Shocked

# 681
  • Северозапада
И при нас имаше много комари, но от средата на май пръскат редовно и няма. Обаче заредих и аз препарати, че не знам как е на морето.

# 682
  • shumen
Мраве,тук не знам от кога не са пръскали А на морето е почти сигурно,че ще има доста комари може би.

# 683
Като сте на тема комари, ние сме на почивка и детето е цялото нахапано, върху двата клепача има дори, подути и червени, болезнени пришки с големината на лев. Този път нищо не нося, имам крем от арника само, освен с него да пробвам, макар че на клепачите не мога да мажа.

# 684
  • На брега на реката
Нещо противоалергично дай. Не бих мазала клепачи.

# 685
Дадох сироп обаче на единия клепач е направо огромно, а на ръчичката също на две места е ужасно подуто, не спаднаха от сиропа, мажа с този крем с арника. В тази връзка да питам, дадоха ми едно което се включва в контакт на Райд, течност е и мирише..чудя се дали е вредно много, ползвали ли сте? Колко време може да стои включено? Аз го държах около 3 часа и сега го махнах..
Имам и едно с лампа само дето уж трябва да ги привлича и да се залепят, но явно не действа щом снощи така го нахапаха. То и аз съм нахапана, но не ми се подуват така.
Как можах да не си взема спрей против комари значи.

# 686
Тъкмо щях да ти предложа да  купите такова. На море постоянно държим включени в контакта. Не вярвам да е по-вредно от това да се напръскаш целия против комари. Аз нося и лампа, но с течение на времето спря да ги привлича

# 687
  • shumen
Лино,аз това за контактите го държа включено по цяла нощ,но гледам да не е в стаята,където спим.

# 688
Момичета, препаратът в изпарителя на Райд е пестицид. Не се прилага при бременни, деца под 3 г., вреден е и за домашни любимци. Докато е включен, помещението не трябва да е затворено. Може да се отрази зле на деца с алергии и астма. Аз лично го избягвам.  Ако се наложи да "изчистя" стаята от комари, го пускам през деня, отварям прозореца и не влизаме в стаята.

# 689
Силве , благодаря за споделеното.

Общи условия

Активация на акаунт