Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 348
  • 700
  •   1
Отговори
# 180
Катето Евро в Hell’s Kitchen: За първи път ми се случва такова нещо

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/kateto-evro-v-hells-kitche … va-neshto-6081712
И аз съм фен на очилатия сладурко
И аз, иска ми се да спечели той, но Светлето страшно се стара и почна от никъде....а ето сега е добър готвач! bouquet

# 181
Златка Райкова е качила снимка в Инстаграма си. Май е голяяяяям спойлер, ако е вярно, че финалната 6тица става един отбор.
Скрит текст:

# 182
Златка Райкова е качила снимка в Инстаграма си. Май е голяяяяям спойлер, ако е вярно, че финалната 6тица става един отбор.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ужас! Дано да не са всички участници това, а да се е снимала само с част от тях, че ако Иван си тръгне преди Ниновева и Мартин Dizzy Face

# 183
  • Испания
Шестият липсва.

# 184
Да. Ама останалите 5 са там. 😉😁
Който е гледал оригинала да каже дали това им е униформата.

# 185
  • 221B Baker Street
Да

# 186
  • Испания

Не съм, но потърсих сега инфо. Да.

Скрит текст:

# 187
Значи си е спойлер отвсякъде. 🤨🤔

# 188
Скрит текст:
Отврат! Нина и Данито няма какво да ги коментирам, само Марко може да се бори с тях за приза "Кой е най-противен?" Мартин какво прави толкова напред в състезанието, съмнявам се да покаже огромен прогрес и познания в следващите няколко седмици... Ако трябва да избирам коя от жените да е на финал/да спечели, то това щеше да е Светла, но като цяло не ми е особено симпатична, има нещо в нея и реакциите ѝ, което ме отблъсква. Единствено Филип ми е поносим от тези на снимката, дано шестия е Иван, а не някоя от другите жени или Марко...

# 189
Скрит текст:
Е поне Марко го няма на снимките......но за жалост Нина и Дани са там! Joy

# 190
  • Испания
Златка отново блесна с... природната си тъпота.

# 191
  • Другата България
Скрит текст:
Отврат! Нина и Данито няма какво да ги коментирам, само Марко може да се бори с тях за приза "Кой е най-противен?" Мартин какво прави толкова напред в състезанието, съмнявам се да покаже огромен прогрес и познания в следващите няколко седмици... Ако трябва да избирам коя от жените да е на финал/да спечели, то това щеше да е Светла, но като цяло не ми е особено симпатична, има нещо в нея и реакциите ѝ, което ме отблъсква. Единствено Филип ми е поносим от тези на снимката, дано шестия е Иван, а не някоя от другите жени или Марко...
newsm10 smile3521
Скрит текст:
Дано шестият е Иван, искам финал Светла - Иван, въпреки че победителят ще е Светла....
Златка отново блесна с... природната си тъпота.
И аз съм така- Shocked.

Много ти се радвам на емотките, как ги подбираш толкова подходящи, талант си е това. Grinning Hug

# 192
Офф, Златката, че по-далеч от носа си не вижда е ясна, но се учудвам, че са я оставили да качи снимката. Не, че досега не гледахме сценки от селски вечеринки, ама сега язък му на Ангелов за усърдието в мятането на тигани като разбрахме финалистите.

# 193
  • sofia
Познайте кой работи като готвач в супермаркета до нас? Иван Хрисимиров.
Не остави никакво съмнение в мен, тъй като си е татуирал логото на "Адската кухня" на ръката.
Което говори много за подбора на участниците там...

# 194
  • софия
Златка да не отнесе някое съдебно дело с тази снимка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт