Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 370
  • 700
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хубаво де ... протестирате , протестиране, ми дайте вашите предложения за финалната шесторка.
Аз отдавна писах,че не виждам никой, ставащ за финалист.

# 211
  • ГО
Марко, Марко, Марко да си ходи тази седмица  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 212
  • Другата България
И аз залагам на него.

# 213
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз все още се колебая между Марко и Гичка.

# 214
  • ГО
Гичка ми е една идея по-човечна. Има нещо глуповато, но наивно в нея, което все още буди симпатии, докато при Марко е една ехидност, една злоба, която отблъсква.

# 215
И на мен Гичка ми е за предпочитане, въпреки, че е толкова елементарна, първична и с липса на всякакъв финес! Но поне е открита и човечна! Simple Smile

# 216
  • Испания
Предизвикателство в пълен мрак в Hell’s Kitchen България

https://nova.bg/accents/view/2018/05/01/214633/%D0%BF%D1%80%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 217
  • София
Гичка няма място там, както и повечето. Тя е от онзи тип хора, които изпълняват каквото им се каже или поне се опитват, но не смятам, че изобщо някога ще е иноватор в кухнята. Няма да прави експерименти, страхлива е... и не става за тази работа.

# 218
  • Sofia
Снощи гледах Мастър Шеф и за пореден път се убедих, че е по-доброто предаване. Непрофесионални готвачи готвят професионално  - млади, интелигентни хора. В Hell's kitchen имаме хора работили и работещи като готвачи и пак не им се получават дори най-лесните ястия.

# 219
  • София
Определено в Мастършеф са по-добри, показват по-интересни неща, по-креативни са, все пак всеки сам си мисли какво да сготви и презентира. Тук изпълняват едно и също, пак и пак... И наистина не разбирам защо е по-гледаното предаване. Заради сеира ли, не мога да си обясня.

# 220
Да Мастършеф ми беше много интересен с Виктор обаче, сега направо е безцветен с тоя Лео! В Хелса не ми допадат крясъците, разсипването и хвърлянето на тигани и крещенето!

# 221
  • Испания
Марко не получи втори, а сто и втори шанс.

Майкоооооо, умирам от смях!

# 222
Много забавно,харесва ми! Grinning с тази тъмница

# 223
  • Испания
Като видя Ниновева, ме избива на агресия.

# 224
Като видя Ниновева, ме избива на агресия.

Направо не издържам!

Общи условия

Активация на акаунт