Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 389
  • 700
  •   1
Отговори
# 240
Продуцентитее, айде стига сте ни измъчвали с тая Нина! Нека си ходи! Плиийс! Pensive

# 241
Отпадна ли някой?
Изпуснах финала след рекламите.

# 242
Хванах само края, зарадва ме, надявам се до края на седмицата за постоянно.
Обаче мъжете са повече и сигурно някой мъж ще си замине.Няма да се сърдя ако е Дани простак или Марко, Нина май ще я чакаме следващата седмица да е пътник.

# 243
най-симпатичен ми е Иван и след него - Светла.

Може би точно защото е тихичък ми допада - нито напада някого, нито се оправдава с някого,  нито се изтъква/

# 244
Офф, защо, защо тази Нина е още там?!?

Пак същата програма, рев и сополи и все не е тя виновна.

Днес сложила във фейса намръщена муцуна на мой коментар за нея. Тя верно много си вярва  Joy Joy Joy

Къде коментирате?
А всъщност това означава ли, че тя е изгонената?

# 245
# 246
  • София
този Дани Спартак като го погледна, и все се сещам за любителите на физиогномиката - казват, че малките плътни устни, особено у мъж, са признак на инфантилност и мислене само за себе си.

# 247
Тази Нина е такава смешка...злобна, агресивна и натегачка. Яд ме е още повече като знам, че ще продължи напред.

Антикласацията ми: Нина, Дани Спартак и Марко - трио "Злоба до пръсване"

# 248
Стана ми интересно и реших да надникна в профила на Нина. Оказа се, че тя си коментира постоянно във Фб. Hushed
Тъкмо се зарадвах, че са я шитнали.
А днес пък си е сложила спомен с текст който гласи: "когато не могат да достигнат нивото ти,  хората започват да те плюят"

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 23:06 от alvelina

# 249
  • Испания
Тази Нина е такава смешка...злобна, агресивна и натегачка. Яд ме е още повече като знам, че ще продължи напред.

Антикласацията ми: Нина, Дани Спартак и Марко - трио "Злоба до пръсване"

Трио "Злобюл". 

# 250
Малките устни при мъжете говорят за силна мъжественост,при жените е обратно Grinning
Не знам Дани каква грешка "крие" в себе си...нито ми е мъжествен,нито нищо.

# 251
Защо толкова ви дразни тази Нина Grinning

Е, теб не те ли дразни? КАжи чес'но. Така с арогантност и сълзички, на които никой вече не вярва ще стигне до финал. Imp
Толкова се радвам, че е номинирана.

# 252
Ако Нина спечели според мен няма да се радва дълго на победата си , защото за нула време ще предизвика хаос в ресторанта на Ангелов и той ще и бие шута . А това , че си прави фалшиви профили да се защитава в страницата  на предаването е толкова грозно , че няма накъде най- малкото не и отива на годините ! Тия номера за типични повече за 15-16 г. пубери не за 46 г. жена .

# 253
# 254
  • София
Ама как Нина ще коментира във фейсбук, нали още е в предаването? Сигурно някое от децата е направило толкова профили. Предполагам, че тази седмица Марко ще бъде изгонен.

Общи условия

Активация на акаунт