Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 396
  • 700
  •   1
Отговори
# 330
  • Испания

Знаех си, че ще е трудно, но все пак реших да опитам.

# 331
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Трудно, тежко... много исках Марко да спечели.  Mr. Green Но на теб точно няма как да откажа, знаеш. Слабост си ми.  Heart Eyes  Hug

# 332

Знаех си, че ще е трудно, но все пак реших да опитам.
Вече сме трима. Smiley

# 333
  • Испания
Трудно, тежко... много исках Марко да спечели.  Mr. Green Но на теб точно няма как да откажа, знаеш. Слабост си ми.  Heart Eyes  Hug

Поздрав по този случай /сетих се: "Аз съм твоето слабоволие..."/:

Записах те.

# 334
Трудно, тежко... много исках Марко да спечели.  Mr. Green Но на теб точно няма как да откажа, знаеш. Слабост си ми.  Heart Eyes  Hug

Поздрав по този случай /сетих се: "Аз съм твоето слабоволие..."/:

Записах те.
Може петиция да си направим. За изгонването на Многострадалниците. Та да си има Ниновева на кого да бърше сълзите Smile

# 335
  • Испания

Може петиция да си направим. За изгонването на Многострадалниците. Та да си има Ниновева на кого да бърше сълзите Smile

# 336
Напоследък Иван ми е неприятен, то бива, бива мълчание, ама той направо дърво ooooh!....и тази вечер постъпи адски подло! #Cussing out Това си беше чист удар под кръста!  Naughty
Сега плача за Филкатааааа newsm45, не искам да си тръгне, неее! Естествено, е пред Иван и Филип избирам Филката да остане! Марто, не може да готви, но не прави подли номера, затова донякъде го уважавам!
За Нина, нямам думи......! Няма да спечели тя, сигурна съм! Hug

# 337
  • София
Това как ви звучи?На мен ми прилича на завоалиран намек, че тя е спечелила.И нали са затворени и нямат контакт с външни лица, как отговаря във фейсбук?

Цитат
Ох, милите ми АНГЕЛЧЕТА!
Мама ви обича:)Simple Smile
Вие сте моите слънчица! Смисъла на моя живот!
Знайте, че ще спечеля заради вас!
Искам да сте горди с мен.
Скоро много ще ви гушкам и целувам

# 338
И Филип се вихри тази вечер във Фейсбук. Явно снимките са приключили.

# 339
И Филип се вихри тази вечер във Фейсбук. Явно снимките са приключили.
На Филип бяха казали, че е фен акаунт. За Нина не знам...

# 340
  • София
Хора, снимките най-вероятно са приключили.

# 341
Въх, Тайна, не думай. Все се надявам, че ще я изгонят на финалната права, когато най- боли. Не си представям Ангелов да иска такава дребна и злобна душица в екипа си.
Мисля, че във ФБ се вихрят синовете ѝ.

# 342
Аз не разбрах защо Иван излезе виновен, че не е казал на Мартин за фритюрниците. Кой определи, че точно той трябва да известява за това?Дани Спартак, Филип и Марко също знаеха, че има проблем. Малко като изсмукано от пръстите ми дойде това обвинение към Иван. Приятно изненадана останах от опита на Мартин да защити съотборника си. 

# 343
  • Испания
Аз не разбрах защо Иван излезе виновен, че не е казал на Мартин за фритюрниците.

Като по сценарий беше. И ако е така, той какво да каже, за да се защити? 100 пъти повториха, че Иван знаел, ама не казал. А другите? Оказа се, че всички /освен Мартин/ знаели.

Според мен, ако беше истина, Виктор щеше да го изгони.

# 344
Дани Спартак реши,че Иван е виновен,защото минавал покрай Мартин и Марко,а не им казал.Дани Спартак може да раздава заповеди на висок глас,но явно не можа да каже за фритюрника

Общи условия

Активация на акаунт