Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 379
  • 700
  •   1
Отговори
# 405
Много бих се радвала Нина да се присъедини към нашата малка компания тук. Нина, заповядай, ние всички сме ти големи фенове, ще си поплачем заедно от умиление. И да кажеш в кой ресторант работиш, може да организираме групово посещение. Blush

# 406
За да стане Нина победител, трябва тя да даде на Виктор /а не той на нея/ 100 000 лева и да подпише нотариално заверена клетвена декларация, че няма да се доближава до него на разстояние по-малко от 1 км.

Мда, цяла ограничителна заповед, то това нейното е обсесия, не е нормално.

# 407
трябваше тази Светлана да си иде още преди Габи.

# 408
Е не, не мога вече.....тая Нина .....Светлана десет пъти повече ми харесва от нея, много ме е яд че я изгониха....поне да беше нагляра Марко! ooooh!

# 409
  • София

ЕПИЗОД  29 - ЛИНК

__________________________________________________________________________________________________

Епизод 30 - ЛИНК

# 410
Е, не, просто нямам думи. Знам, че е предаване, но толкова се ядосах, че ми идеше не знам какво да направя снощи. Поредния епизод, в който номинираните остават и си тръгва трети - тъпо. Не знам Виктор Ангелов луд ли е, ние ли нищо не разбираме, но какъв естествен лидер??? Лидерът може да носи отговорност, Нина може да носи тиквени дръжки. При всичките й грешки някой друг е виновен - не била готвила, не била видяла, нямала късмет. А сълзливите глупости накрая на кой обещала и какво обещала - много долно, много. Не виждам да е чак толкова добър готвач, та да я крепят постоянно.  Много съм сърдита.

# 411
До сега никой не е бил изгонен, когато е бил номиниран. По мои наблюдения номинациите не са изгонване, а за да се стегнат или осъзнаят грешките. Нина не я гонят точно за да има на кого да се гневим. И така ще ѝ гледаме сълзите до финал.
Ако не гледахме шоу, тя отдавна щеше да си е тръгнала.
Аз снощи не можах много да гледам, хубаво, че сте коментирали та да се ориентирам. Но все си мисля възможно ли е да има човек с толкова отвратителни черти на характера? Колкото и да си лош все нещо добро трябва да имаш. Така е в природата, за баланс. Ако нещо ти дал Господ,  друго ти взел. Та на Нина нищо не дал. Както в оня виц за тези дето били под моста, когато Бог раздавал, та за нея останал само задника.

# 412
  • София
Марко трябваше да си тръгне преди Светлана.

# 413
Смайлис, бъди другарче, дай някоя хубава нейна снимка, да си я принтираме и ние, че морето наближава.  Laughing

За първи път ми хареса Дани от началото на предаването - "Млъкнете, стига сте подсказвали на Нина! Филипе, слушай ме, брат."  Joy Joy Joy
Даде ми чудесен съвет как да се мотивирам да сваля излишните килограми току що евала !

# 414
Жалко за Светлана. Габи я изгони със същия мотив движеш се бавно. Гичето, която само подпира плотовете тогава какво прави още там, Ниновева и тя какво направи вчера точно, поне аз не разбрах.
Обаче като ги събраха с мъжете и и светнаха веднага очичките.
Гледам, че и мъжете останаха с 2 ма повече.

# 415
Странно ми беше, че на вечерната резервация Ангелов очакваше Филип да си ръководи отбора, а същото изискване не го видях към Нина...

Много се смях, когато Нина изреждаше кого е била на дуелите - Дани, Марко, а пропусна да каже, че Гичка я заби направо в земята с коледната вечеря. А още по-големия резил беше, че тогава бяха три на дуела /с Мариела/, а Ангелов само нейната храна не пожела да опита "защото е мазньоч".

# 416
Не ми беше особено симпатична Светлана, но мисля, че трябваше да изгонят нагляра Марко. Много ме дразни с арогантното си, неспортсменско и на моменти направо долно поведение, за капак и в готвенето изостава от другите. Оставам с впечатление, че шеф Ангелов е по-толерантен към мъжете и ги оставя да си позволяват повече.

# 417
  • София
Шоу, шоу, ама финал наближава, вече трябваше да са останали само най-добрите.Не най-наглите, не най-подмазващите се, не най-ревливите или най-мързеливите.

# 418
Ето Светлана при гала. Много ми е симпатична.

https://nova.bg/accents/view/2018/05/04/214963/%D1%81%D0%B2%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

# 419
  • Ню Йорк
И сега като спечели Нина Ангелов ще я вземе ли в ресторанта си?! Гаранция, че ще се отърве от всичките си клиенти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт