Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 5

• 60 335
  • 700
  •   1
Отговори
# 450
Добре де на коя  от старите снимки е Нина.Нещо пропуснах тази част.
Не ми казвайте че е тази стройната с късите панталонки
......

Баш тя е.Smiley
Ти да видиш.Я каква е усмихната и лъезарна.
Как се е превърнала в такова злобно, подмолно и противно човече.А може и да си е била такава.

# 451
И обвини децата си , че заради тях си е развалила фигурата , което въобще не е така майката на моя приятелка е родила 2 деца и пак е стройна като фиданка даже човек може да и свали 10 г. от възрастта не изглажда на 47-8 . Никой не я карал да се суня Нинка Прасинка !

# 452
  • София
Добре де на коя  от старите снимки е Нина.Нещо пропуснах тази част.
Не ми казвайте че е тази стройната с късите панталонки
......

Баш тя е.Smiley
Ти да видиш.Я каква е усмихната и лъезарна.
Как се е превърнала в такова злобно, подмолно и противно човече.А може и да си е била такава.

Да, на мен това също ми направи впечатление. Каза, че тялото ѝ е резултат от 3-те деца, които има. Ми не, скъпа, от мързел е.

# 453
На Нина колкото и да и се иска да си намери поредното оправдание как някой друг не е виновен, на всеки е ясно, че тази шия не е от туршия.

# 454
  • Ню Йорк
Нина си е такава по принцип. Хич не играе по сценарий. В мастър шеф пак я плюха яко и тя беше писала във форума на лични на много съфорумки да им държи сметка защо не я харесвали и говорели против нея. Пак се зъбеше във фейса на всеки дръзнал да я критикува. Имам смътен спомен, че на кастинга се явяваха тя и сина и и тя се съгласи да прецака сина си, за да участва тя. Та не се учудвам, че обвинява децата си за външния си вид, нали на нея винаги някой друг и е крив.

# 455
  • Другата България
Много ми се иска да се появи тук и да започне да ни държи сметка за писанията. Ама много...
Относно снимката -
Скрит текст:
за мен Нина и Мартин нямат място в петицата. На мястото на Нина трябваше да е Иван. Пак ще кажа, че силно се надявам да се сгромоляса точно преди финала.

# 456
Нина си е такава по принцип. Хич не играе по сценарий. В мастър шеф пак я плюха яко и тя беше писала във форума на лични на много съфорумки да им държи сметка защо не я харесвали и говорели против нея. Пак се зъбеше във фейса на всеки дръзнал да я критикува. Имам смътен спомен, че на кастинга се явяваха тя и сина и и тя се съгласи да прецака сина си, за да участва тя. Та не се учудвам, че обвинява децата си за външния си вид, нали на нея винаги някой друг и е крив.
Ако ги съберат с Лилето от "Смени жената "веднага ще си станат първи приятелки лика прилика са си и двете !

# 457
  • София
Тя още е млада, а не че е била млада.

# 458
  • Другата България
Според мен победител ще е Светла. Или Дани.

# 459
  • Велико Търново
Е, тая Златка - тъпо парче....дано й наложат някаква глоба, то пък толкова да не се усеща... ooooh!

# 460
Добре де, сега гледах промото за вторник.
Май обединяват отборите.Ангелов каза че вече всички са един отбор и им даде кутии с черни колани
Така , че снимката на Златка може и да е с част от този обединен отбор

# 461
Джоли, не съм гледала оригинала, но да, по напред някой писа, че като останат малко и нервностойни по численост се обединяват в един отбор с черно на мантрите. На мен ми е интересно по двойки ли ще се съревновават вече.

# 462
  • Испания
Джоли, не съм гледала оригинала, но да, по напред някой писа, че като останат малко и нервностойни по численост се обединяват в един отбор с черно на мантрите. На мен ми е интересно по двойки ли ще се съревновават вече.

Да. А и Виктор каза, че другата седмица ще има големи промени. Предположих, че ще ги събере в един отбор.

Мантри, а?

# 463
  • София
Ако са се обединили преди да станат 5, другите просто може да не са позирали за снимка - като Филип, например, и да си се разкарват напред-назад.

# 464

Не знам какъв е регламента и аз, но се надявам останалите 8 да са обединения отбор и" любимката " на публиката да изхвърчи в първите.

Общи условия

Активация на акаунт