Чемшир+здравец+някакво цветенце.

А госпожицата с рехабилитацията докъде я докара? Имам много близък приятел, много добър кинезитерапевт (има си медицински център даже), ако нещо има нужда от помощ, съм насреща. Дори само за консултация или каквото трябва, работи със ЗК, да не си помислите, че нещо 
вкъщи е мир. Даже днес гледах, че и осми задира отдолу, но не съм разбрала, сигурно щото си пиех редовно рескю-то и магнезия
Много дереше, но аз се отстранявам, даже я бях кръстила "гошка, спи и дере, като кокошка". Гледам, че постепенно отминава това и увлечение, правеше го за внимание. Бях предупредила всички да се пазят от нея и така постепенно, като видя, че явно няма да и се получава, изоставя този си подход
Яде пясък директно от лопатката. Сега сме на тази вълна. Топи си бисквитата в пясък и я яде, добре че другите деца ме информира,т да ходя да я изхвърлям. Не знам на морето как ще сме. И ягоди яде мноооого, по една паница. Днес я изпитвах - уши, корем, нос, коса, колко ще порастне, как правят камион, мечка, конче. Май с това се изчерпва арсеналът. А и боц, пет, бъркала баба кашичка
Много е смешна, като вземе химикал и бележка и се разнася из къщата, спира пише нещо и пак тръгва. Много е съсредоточена.
. 
Големият казваше "тети" на всичко, малката сега казва различни думи за различни неща. Опитва се, де, не може да се каже, че ги казва, но има си различни наименования.
За плуването и ските, смятам че са умения, които трябва да се усвоят от рано. Големият ходи на плуване от детската и досега. От морето в началото го беше страх, сега иди го извади. Даже, то не е толкова страх, колкото май му беше студена водата. Беше много смешен около две - само стоеше на ръба и до глезени; на три до колене; на четири до кръста. Опитваше как го клати водата, изследваше
Ние ще сме със самолет на море и басейн, и играчки няма да носим, съвсем сбито ще сме, че сме с не много багаж. Ама разчитам там да си намерят игри и играчки.Препоръчани теми