ФЕВРУАРЧЕТО да ходи може, но и да се сърди, тръшка - тоже (тема 3)

• 54 669
  • 392
  •   1
Отговори
# 210
Каква слънцезащитна козметика ползвате? Аз взех бочко 50 фактор и съм доволна засега,не е горял. А е почти по цял ден по памперс в двора...даже има малко тен вече. Също му давам да се плацика във басейнче с вода, яде скадолед наравно с батко му. Въобще съм му отпуснала края, и всичко с цел закаляване....да видим дали няма да ми излезд през носа

# 211
  • Ловеч
Аз ползвам Bioderma 30 и 50-ти фактор. И ние имаме малко тен от морето.

# 212
  • София
Каква слънцезащитна козметика ползвате? Аз взех бочко 50 фактор и съм доволна засега,не е горял. А е почти по цял ден по памперс в двора...даже има малко тен вече. Също му давам да се плацика във басейнче с вода, яде скадолед наравно с батко му. Въобще съм му отпуснала края, и всичко с цел закаляване....да видим дали няма да ми излезд през носа
Сладолед ?!
И ние сме с Бочко 50 но нещо ми се струва че му исушава кожата
А на море отпуската юли месец 😉

# 213
Хихи да сладолед....покрай батко му много неща му се случват по рано.
На нас не ни изсушава кожата  бочкото. Ние обаче шапка не търпим, постоянно я изхвърля на земята.

# 214
Слънцезащитния в момента ни е Ла Рош Позе 50+, доволна съм много, мажа се и себе си с него. По принцип това ми е една от любимите марки. Бочкото също не е лошо и него съм го ползвала, но не ми е любимото.

Аз пък дадох да детето пикантна храна... в никакъв случай не беше люто, но си беше леко пикантно. И си го изяде. Аз ядох след него и тогава усетих, но... не случи на майка просто.

Сладолед... давам да си близне от моя, но аз рядко си купувам или му правя от блендиран замразен банан. Имам и машина за сладолед, ама не ми се разправя сега с нея, а от замразения банан става много хубаво, може да се добави малко маскарпоне или хубава сметана в блендера и е чуден.

# 215
  • Ловеч
И аз съм давала от на каката сладоледа, но сякаш не се впечатли особено. Просто като види някой да яде и веднага сочи и иска и няма как да не му дам (стига да е допустимо, разбира се) 😊

# 216
И аз съм давала сладолед - от моя Simple Smile Май всичко съм давала вече освен сезонните плодове и шоколад.

Слънцезащитно и аз Бочко ползвам, не е изгарял и не му изсушава кожата.

# 217
  • В средата на времето
И аз съм взела Бочко слънцезащитен. Тя прилича на баща си и много бързо потъмнява.Забелязах я онзи ден, че се е изпекла леко на ръкавче. Ползвала съм и на Ла Рош слънцезащитен и повече ми харесва, ако трябва да съм честна, но не ми се дават толкова пари в момента.

Баща и и даде веднъж да пробва сладолед и естествено веднага и много силно бе одобрен, но поне за сега не ми се иска яденето на сладолед да става практика. Шоколад също не е яла и ще се опитам да задържа така нещата поне до 2 години. Ако устискаме и до по-големи - ще бъде ОК.

Да помрънкам малко - вечер започна да заспива все по-трудно и по-късно. Понеже се приспива със сукане, снощи един час ми вися на гърдите. На края се изнервих, хвана ме съклета и хич не ми беше забавно. Дано да е някакъв кратък период, защото определено такъв начин на приспиване не ми харесва изобщо. Като беше по-малка беше идеално - изкъпя я, нахраня я , слагам я в леглото и тя си заспиваше по-някое време без мрънкане и рев. Предполагам, че вече събира повече впечатления от деня и за това и е по-трудно да заспи вечер. Опитвам се да я измарям като излизаме пеша на разходка, но тя неще и да ходи много сега. Походи малко и току вдигне ръце, за да я взема.

# 218
  • София
А коя от вас е дала боб ,прясно мляко ,мед ,черен пипер
И въобще какво давате ....преди време бях попитала но сега пак питам ....пържени ,печени ....?

# 219
  • Германия
Всичко давам от изброените, без мед. Готвим си най-различни подправки, само за солта гледаме да е малко.
Често яденето е пържено, понякога е печено, но не в смисъл пържено с много олио, а приготвено в тигана с малко мазнина.

# 220
  • София
Всичко давам от изброените, без мед. Готвим си най-различни подправки, само за солта гледаме да е малко.
Често яденето е пържено, понякога е печено, но не в смисъл пържено с много олио, а приготвено в тигана с малко мазнина.
Как въведохте боба ?!

# 221
  • Германия
Бобена яхния. Зелен боб също така в яхния съм давала

# 222
Аз почти всичко съм дала без мед, прясно мляко, шоколад и сладолед. Тя и не проявява голям интерес към сладки неща, така че се възползвам. Верно, че баткото и тъпче в устата, ама по-скоро, за да и се смее какви муцки прави от студеното на сладоледа.

Боб, грах, даже зеле завчера. С маслините също имаме голям успех Simple Smile Домати - не. Ябълките и тях вече ми ги отказа. Пържено вкъщи почти не ядем, главно манджи или печено. Днес правих грах с картофи, хапна си обилно.

За слънцезащитните, аз ползвам максимум 30 фактор. Миналата година имаше някаква промоция на Авен 1 шише 30 и едно 20, за 30 лв общо и взех от тях. Дано и сега нещо подобно ми се падне Simple Smile, че като гледах на Хип 30 лв е само за бебето, егати и кожодерите. Знам, че е добре да са на минерална основа, че иначе са много вредни. Най-гадната химия е в слънцезащитата.

# 223
  • Германия

За слънцезащитните... Знам, че е добре да са на минерална основа, че иначе са много вредни. Най-гадната химия е в слънцезащитата.

Така е, но уж най-вече за бебета е важно да е с минерални филтри, защото още им е тънка кожата. Пък по-нататък... аз доизразхпдвам нашия крем от миналата година, че и той ми струваше 30лв, а почти не съм го ползвала.
Все пак най-важното е да не им изгори кожата, което е много по-вредно от химията и наночастиците.
Аз съм чувала и чела добри отзиви за слънцезащитните кремове на дм и Лидл, най-вероятно след 1-2 години и за Ария от там ще купувам. Просто не ми се дават много пари, за нещо което ще ползвам няколко пъти в годината

# 224
  • В средата на времето
И стар и зелен боб е яла от детската кухня. Прясно мляко също и давам. Мед още не, но там смятам да изчакам още известно време. Домати в салата не съм и давала, краставици и зеле също още не е опитвала. Общо взето всички други стандартни храни ги е пробвала. Покрай кухнята е яла и киноа и елда. От подправките съм давала копър, джоджен и магданоз. Яла е само варени храни. Хлябът на филия още е трудна работа и за това няма печени и пържени неща в менюто. Уикенда ще бъдем на вилата и ще я пробвам с малко кюХте на скара. Simple Smile

Крем супа от белен боб.

Да ви попитам, колко често давате яйце? Аз откак и направих захранката отново с жълтък и после с белтък не съм давала изобщо. Тя яде всеки ден месо някакво и тези яйца хич не знам къде точно да ги сбутам...

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 21:03 от Izida

Общи условия

Активация на акаунт