С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 307
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Вени, а много натоварващо бюджета ли ще е, ако потърсите втори човек само за неделята?

# 151
Ох, като си помисля едно време свекърва ми как гледаше собствената си майка. Тя ѝ сменя памперса, оная я налага с бастуна.
Опитаха се да я дадат в дом за стари хора, защото свекито не издържаше вече на тормоза, след седмица им се обадиха: "елате си я вземете, на умирачка е вече". Още две години и половина я гледа в къщи, някакъв ужас беше. Деменцията не прощава никому. Най-трудно е за околните.
До ден днешен, думите са ѝ: "дано умра изведнъж, да не се налага снахи да ме гледат, че нямам дъщеря, която да тормозя".
Да е жива и здрава.

# 152
  • София
Аз затова попитах дали е с акъла си. Доколкото разбирам е. Послушайте я 1-2 пъти и си тръгнете.  Или Вени, ти си тръгни, синът ѝ да се оправя.

# 153
Подкрепям. Пробвайте само веднъж. Може да изтрезнее внезапно и да ѝ се наместят чакрите.

# 154
  • Най-красивата страна
Пробвахме да намерим жена,която да идва само в неделя,но никой не иска.Болногледачките търсят постоянна работа.
Не знам още колко ще издържа.Освен да сменя памперса и да си тръгна.Някак не върви да оставя сина и да и мие задника.Не мога да му го причиня.

# 155
  • София
Пробвахме да намерим жена,която да идва само в неделя,но никой не иска.Болногледачките търсят постоянна работа.
Не знам още колко ще издържа.освен да сменя памперса и да си тръгна.Някак не върви да оставя сина и да и мие задника.Не мога да му го причиня.

И двамата са големи хора; майка и син са; ще намерят решение. Освен ако ролята на мъченица не те влече.
Ти не му причиняваш нищо.

# 156
Редувайте се. Една неделя той, една- ти.

# 157
Вени, съчувствам ти.

# 158
  • Варна
Е, не съм съгласна. Аз не бих оставила мъжа си сам да се оправя. Ако на мен не ми е проятно, то на него му е сто пъти по-гадно със сигурност.
В тази ситуация май наистина най-разумния съвет е веднъж да се пробва и да се остави опикана. Само веднъж. С надеждата, че ще се светне...

# 159
Аз не бих се грижила за свекърва си по този начин - да и сменям гащите. Готова съм да платя, колкото и да е, но не и да се занимавам аз.

# 160
Ами, те точно това правят- плащат. Проблемът е, че не могат да намерят човек за еднодневен ангажимент, когато е почивката на болногледачката.

# 161
Абе ако трябва от някое село ще я карам и връщам, да я гледа, но няма да я пипна сама. Хосписи, болници, все ще я вземат за няколко часа, или ще намерят една сестра да отпуснат.

# 162
  • Варна
Абе ако трябва от някое село ще я карам и връщам, да я гледа, но няма да я пипна сама. Хосписи, болници, все ще я вземат за няколко часа, или ще намерят една сестра да отпуснат.
Дано никога не ти се налага да разбираш колко може да бъде трудно това и дори невъзможно...

# 163
Няма как да ми се наложи, а и не вярвам нещо подобно да е невъзможно. Да са моите родители, не ме бърка, но за чужди хора никой не е в състояние да ме накара да сменям гащи, няма такава сила на този свят.

# 164
...Голям залък хапни,големи думи не казвай.

Общи условия

Активация на акаунт