С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 490
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Canada
И какво ако се появи видеооператор? Свекито си снима за себе си, да си ги гледа насаме. Проблем ли ще й е на булката? Или ако някой от гостите снима с видео камера? Може би всички записващи устойства ще бъдат конфискувани преди събитието. Голяма драма наистина.

# 481
Представяш ли си всеки гост да си докара персонален оператор? А може някой да реши да поздрави младоженците с цигански оркестър. Има елементарни граници, които здравият разум и доброто възпитание разпознават, без да се налага да им бъдат обяснявани като на тригодишни.

# 482
  • София
Аз си съм си гледала видеото от сватбата, макар, че с БНД сме разведени, щото имаше много готини моменти. Например как един  вуйчо някакъв така ме подхвана на хорото и така рипаше, че по едно време в цялата си прелест с бялата рокля, кринолини, цветенца и прочее се стоварих на земята и вииииирнах краката. Незабравим момент! Ама на нашата сватба имаше и шоу-програма от едни приятели, та си ги  гледах с кеф. Скоро не съм.
Та... аз лично, ако се заженя някога пак (може би в другия живот все пак, в този ми беше достатъчно) отново ще искам видео, но това си е моето предпочитание. Щом младоженците не искат такова е редно да се уважи тяхното мнение. Като иска видео свекървата да се зажени тя

# 483
  • София
И какво ако се появи видеооператор? Свекито си снима за себе си, да си ги гледа насаме. Проблем ли ще й е на булката? Или ако някой от гостите снима с видео камера? Може би всички записващи устойства ще бъдат конфискувани преди събитието. Голяма драма наистина.
Ти базикаш ли се с форума или наистина го мислиш???

# 484
Но докато се заженят моите, нещата ще загрубеят и повече. Направо гък няма да казвам за по-сигурно, хихи
Доколкото разбирам, жената си казва гъковете и като при единия удари стена, тихомълком се опитва да навие другия барем той се съгласи и постави бъдещата си съпруга пред свършен факт. Което определено е подло. Питал си, казали са ти, това е.

Polar bear, момичето каза, че вече веднъж се е съгласило на фотограф при подписването и не се е чувствала добре, явно не обича да я снимат. От какъв зор трябва да се примирява с видеооператор на сватбата си щом това я кара да се стяга и да не й е достатъчно приятно само, за да угоди на нечии прищевки?

# 485
Свеки винаги вгорчава живота на снахата - това със сватбата е само началото Simple Smile Казвам го без ирония - просто като факт. По-добре снахата да свиква да се бори отсега Simple Smile

# 486
Къде не знаете,че всеки телефон на сватбата ще щрака клипчета.
Видеото се плаща ,пък като толкова има излишни 3  бона свеки да ги даде.Те не искат. И аз не бих искала ,то остава да хукна сега да се женя де...

# 487
  • Canada

Много ясно, че се бъзикам.
Вие това насериозно ли го вземате?

# 488
  • София

Много ясно, че се бъзикам.
Вие това насериозно ли го вземате?
Така го заяви, все едно наистина мислиш, че не е проблем да се появи с видеооператор, въпреки нежеланието на младоженците.

# 489
  • Canada
Къде не знаете,че всеки телефон на сватбата ще щрака клипчета.
Видеото се плаща ,пък като толкова има излишни 3  бона свеки да ги даде.Те не искат. И аз не бих искала ,то остава да хукна сега да се женя де...

К'ви три бона, бе Боряна, на някои хора цялата сватба им излиза толкова Simple Smile

# 490
Зависи.Аз това знам  и няма да казвам колко  е цялата на децата ,не че питах ,гост бях.

# 491
Зависи.Аз това знам  и няма да казвам колко  е цялата на децата ,не че питах ,гост бях.

Въх, да не си направила някоя снимка!.

# 492
Ми не успях, какъв пропуск.

# 493
Аз пък снимах с фотоапарат и то много на сватбата на моите. Имаше и видео, и професионален фотограф, ама съм си снимала, каквото на мен  ми беше интересно, а такива моменти имаше много. Фотографът не би забелязал и снимал чак толкова гостите. Той гледаше да снима по-официалните моменти и ритуали. Аз пък снимах повече купона.  Всички наши роднини, приятели съседи, които бяха поканени,  получиха за спомен   диск със снимки, на които бяха самите те с младоженците, на хорото, на танците и на официалната церемония.  Но булката беше от хубава по-хубава, много весела , младоженецът също  и никак не се притесняваха от снимане.
Аз съм ходила на много сватби, но за част от тях нямам спомен снимка и съжалявам.

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 18:53 от K.A.G.

# 494
Хората ще имат снимки, а вероятно и клипчета, просто не искат професионално видео.

Общи условия

Активация на акаунт