С какво ви дразнят свекървите - тема 94

• 84 493
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ако имаш снимки/видео и те разстройват, има клавиш Delete или кофа.

# 526
Не се обърна достатъчно внимание на свекървата. Всеки залитна в спомени .

# 527
  • София
Нарочно дърпаш дявола за опашката...

# 528
  • при късмета
Напротив, обърна ѝ се. Нямаше мнение различно от това, че тя е тази, която трябва да се съобрази с младоженците и сигурно затова си пропуснала

Ако те разстройват само снимки/видео, то тогава означава, че реално изобщо не скърбиш за този човек, при евентуална загуба. От куртоазия си намираш  причини уж да си разстроен, защото примерно се очаква от околните. А го правиш от куртоазия защото реално не ти пука.
Стига, сериозно ли при загуба на близък може да те разстрои само снимка? Ако ги няма не го помниш и не скърбиш. Това е абсолютно противоречие

# 529
Напротив, обърна ѝ се. Нямаше мнение различно от това, че тя е тази, която трябва да се съобрази с младоженците и сигурно затова си пропуснала

Затова не е интересно.

# 530
  • Blondeville
Аз мисля, че е напълно излишно някой да се опитва да убеди някого, как точно трябва да отбелязва, запаметява и отразява важни събития, както и как да скърби за изгубени близки. Това дали днес ще пуснеш 5 пъти видео от някое събитие, дали имаш видео, което никога не си пускал, или пък изобщо не считаш за нужно да имаш такова, по никакъв начин не може да е мерило за това кой колко страда, колко му липсва някой и тн. Нека всеки преценява сам за себе си тези неща, всеки е различен в светоусещането си, в щастието си, в скръбта си. Едни носят спомените само в съзнанието си, други са се обградили с неща, напомнящи им някого, нима някой може да измери тяхната емоция, страдание, усещане? Не мисля...

В случая мисля имаше единодушие по темата, че младоженците решават сами за себе си как да протече сватбата им, другото е напълно излишно да се дъвче.

# 531

Ако те разстройват само снимки/видео, то тогава означава, че реално изобщо не скърбиш за този човек, при евентуална загуба. От куртоазия си намираш  причини уж да си разстроен, защото примерно се очаква от околните. А го правиш от куртоазия защото реално не ти пука.
Стига, сериозно ли при загуба на близък може да те разстрои само снимка? Ако ги няма не го помниш и не скърбиш. Това е абсолютно противоречие
Защо "само"? Просто додават към тъжното настроение и не смятам, че хората, които се разстройват от такива неща преиграват - така са устроени. Скърбим различно.

Да се чуди и мае човек защо прочетох болднатото като "тиганите".  Mr. Green
Направо да се неначудиш. Grinning

# 532
  • при късмета
Защото самата тя го потвърди. Върни си към отговора й на конкретен въпрос
Ако напиша „да” ще си в ступор ли? Може да се снимаш да видим Simple Smile

# 533
Сума ти страници изписани за нещо толкова елементарно - младоженците като не искат професионално видео, няма да го имат на сватбата си и толкова. Жената каза, че естествено, че няма да спира гостите да снимат с телефоните си - супер алтернатива за всички, които искат такъв тип спомени после, включително и свекървата. Не виждам смисъл всеки да си обсъжда личните видео архиви (или липсата им), тъй като двамата вече са си решили.

# 534
  • София

Защо "само"? Просто додават към тъжното настроение и не смятам, че хората, които се разстройват от такива неща преиграват - така са устроени. Скърбим различно.

Не се хабИ, Гугълче, няма да вдене! Hug

# 535
  • София
Това се даде като причина да не се прави видео - да не гледаш починалите си близки. Само че кой ли знае кога ще се случи това...

# 536
Абе тая тема не се ли казваше "с какво ви дразнят свекървите .. " защо продължавате за това видео .. как се стигна до "  ти скърбиш неистински за близките си " гледам и не вярвам на очите си честно

# 537
  • София
Абе тая тема не се ли казваше "с какво ви дразнят свекървите .. " защо продължавате за това видео .. как се стигна до "  ти скърбиш неистински за близките си " гледам и не вярвам на очите си честно
Сефте Joy

# 538
Идвам да се оплача от свекървата. Joy
Много ме дразни с това, че само ми дава акъл как да си гледам бебето. Като има едно дете, та кво?! Майка ми има 3 и не ми дава толкова акъл, колкото тя... Пък и е било преди 100 години, когато тя е гледала бебе, как пък не може да осъзнае, че нещата доооста са се променили за това време?? И най-тъпото е, че ми дава акъл от дистанция. Не живее в същия град нито ни вижда често, но това не пречи да знае всичко за моето бебе и какво и как по-добре ще бъде за него. Rolling Eyes

# 539
Радвай се, че от дистанция! Wink
Пускай си го през ушите и грам да не ти пука. Пък ако прекали, помоли синът и да и каже, че е минала границата и става досадна.

Общи условия

Активация на акаунт