Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 622
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Извинете ме за спам-а,но моля споделете къде успявате да гледате "Отплата"? Благодаря предварително!
В нова плей го има. Обаче май не в мобилното приложение. В пълния сайт със сигурност - отиваш на всички програми и на буквата О го има Simple Smile

И за да не е тотален спам - някой засичал ли е някакво по-дълго промо за вторник, освен това с Калин и Марио? Преди го пускаха още в петък вечер, сега вече и те не знаят кога Grinning
Ами не. Няма качено, пък не пускам нова тв да гледам нещо и не ми се занимава да дебна рекламите по цял ден. Joy Дано утре вече го пуснат.

# 526
Искам да споделя, че краят с Ванчето беше нелогичен и претупан.. толкова труд хвърлиха да сътворят целия този психотрилъри и изведнъж идва майка й отникъде, която знае, че дъщеря й е болна и, че е избягала от дома си. Но нито е потърсила съдействие от полицията, нищо. И изведнъж се появява супер загрижена и притеснена за детето си. И другото, което се питам защо трябваше майката да изглежда по този хорър начин?

# 527
  • Ню Йорк
Искам да споделя, че краят с Ванчето беше нелогичен и претупан.. толкова труд хвърлиха да сътворят целия този психотрилъри и изведнъж идва майка й отникъде, която знае, че дъщеря й е болна и, че е избягала от дома си. Но нито е потърсила съдействие от полицията, нищо. И изведнъж се появява супер загрижена и притеснена за детето си. И другото, което се питам защо трябваше майката да изглежда по този хорър начин?

Мда, избора за визията на майката беше доста изненадващ и някак не на място. Ванчето като я видя и "да, мамо", "добре мамо" и тръгна към лудницата безропотно.

# 528
  • София
Майката с излъчването и визията си ми заприлича на "възпитателка" в психото  Twisted Evil

# 529
Майката с излъчването и визията си ми заприлича на "възпитателка" в психото  Twisted Evil
зам. директорка на училище е кодовото име на 4-ти километър явно 😁😂

# 530
  • Ню Йорк
А по въпроса за Албена и Захариев да се изкажа Wink
Та доколкото разбрахме майката ще пише писмо в което ще разкаже всичко и иска да го даде на нотаирус. От промото пък видяхме, че ще припадне/умре в асансьора и писмото ще се търкулне до нея. Тук идва въпроса: кой ще го намери и дали достигането му до Захариев/Албена няма да се забави прекалено дълго и те междувременно да "сгазят лука"? Какво ли ни готвят сценаристите  newsm78

# 531
Според мен писмото ще го намери Галя. Така ще я дават по-често и ще има по-голяма драма, защото новината ще я шокира и ще се отрази на бременността и.

# 532
Та доколкото разбрахме майката ще пише писмо в което ще разкаже всичко и иска да го даде на нотаирус. От промото пък видяхме, че ще припадне/умре в асансьора и писмото ще се търкулне до нея. Тук идва въпроса: кой ще го намери и дали достигането му до Захариев/Албена няма да се забави прекалено дълго и те междувременно да "сгазят лука"? Какво ли ни готвят сценаристите  newsm78
ами тъкмо приключихме с лудото Ванче, ще имаме лудото Бенче 😂😁

# 533
  • София
И е така оставиха бебето за една минута. Без въпроси, без нищо. Пък два сезона тая мъка гледахме Simple Smile

# 534
  • София
Тази майка по й отиваше да се запъне за детето, да си го вземат и да го продадат - вече знаем, че не е много трудно  Mr. Green Но явно и на сценаристите им е дошло байгън от Ванчето, та сложиха бързо-бързо точка. За сега...

# 535
Не мисля, че Галя ще намери писмото на Надежда. Не виждам много смисъл да е точно тя.
От промото виждаме, че Врабчев и Йосиф(май) тичат към асансьора, а Албена стои вцепенена. Ако тези сцени не са монтаж,  предполагам, че някой от тях ще го вземе. Но по-нататък къде ще стигне и кой ще го прочете не знам, те в този момент едва ли ще се интересуват от писмото, ще гледат да спасят Надежда.
Всъщност ние знаем, че писмото ще достигне крайния си получател - Захариев, а дали преди него ще го прочете друг ще видим.

# 536
  • Разпиляна във въображението
За разлика от Дяволо аз виждам привличане между Албена и Петър. Начинът по който я гледаше през прозореца, тя как се обърна... После тръгва да го прегръща. Сцените на двора и в мазата също бяха двусмислени. Петър едва ли не в прав текст зачерква Галя.

# 537
ами тъкмо приключихме с лудото Ванче, ще имаме лудото Бенче 😂😁
Положението ще е шипки събирам, шипки намирам. Grinning

# 538
Значи това си дудне Албенчето при паник атака:"Шепа шипки в шапка събрах. Шипки с шипчета по тях."😁

# 539
Скоро не се е споменавало за черния дроб на Тони и пиенето на супресорите, надявам се сценаристите да не се присетят рязко за тези две неща в даден момент - когато Тони разбере за Марио и Зори и защо е назначен на работа.

Общи условия

Активация на акаунт