Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 643
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Темата за Захариев и Албена не ми се коментира дори. На този етап ми е противна, честно. Дано у сценаристите е останала и капка здрав разум.
Само аз ли мисля, че няма да се стигне до операция на Надежда и тя ще почине преди това? Имаше ли промо, което да показва, че наистина я оперират?

Малко спам Simple Smile. Днешните писания ме провокираха да изнамеря от нета филми с В. Павлов и, няма да се смеете, но се оказа, че нищо, ама нищо не помня от Отплата. Захванах се да го гледам и май намерих с какво да запълня вечерите до вторник. Изгледах 4 епизода, довечера, когато домочадието легне ще продължа.  В. Павлов е просто Heart EyesHeart EyesHeart Eyes . Дикция, визия, игра, същите топли очи .... е много, ама много е готин.

Ееее, Дами, хайде да запазим добрия тон. Отнася се както за хейта срещу актьорите, така и срещу потребители. Не виждам кому са нужни подобни подмятания. Всеки има право на мнение, както и да го промени, но нека да го казва по начин, или дори да премълчи, ако думите биха обидили (актьор или потребител). Персонажите са измислени и тях може да ги нападаме колкото си искаме Wink

# 511
Росита, аз се чувствам направо засрамена, че Велислав трябваше да почне участието си в Откраднат живот, за да разбера, че не просто има такъв човек, ами е и с доста работа зад гърба си.
В този ред на мисли Вездесъщият е спечелил специалната награда на публиката на Фестивал на европейското кино в Чикаго. Мисля, че е страхотно постижение за екипа и ме карат да се гордея с тяхната работа.

За операцията не помня да са я давали вече на масата. Ама каквото и да й се е случило, за да припадне, едва ли веднага ще умре на място, вероятно ще я вкарат в операционната по спешност, ще я реанимират, някакви такива неща.

# 512
  • Бургас
Според мен идеята с Албена е, че нямат право родителите да пазят съзнателно такива големи тайни за произхода, защото единствените съдби, които се объркват са на техните деца. Майката сигурно няма да умре, ама писмото ще го намери я Захариев, я жена му, така предполагам и послед ще се чудят как да и кажат на влюбената Албенка. Откраднат живот е и в тая сюжетна линия, защото реално Албенка не живее истинската си съдба и винаги е била лъгана за произхода си.

Аз очаквам обаче Ина да е бременна, някак натам ми върви сюжетната линия със секса и после прозаичните прозрения на Кръстева.

Върти го, сучи го, сезона си се върти все около живота- децата и смъртта- болницата. И между това живота, като гледам съдбите на повечето герои, все са откраднати животи и никой не смее или не може да живее своя, както би искал по вътрешни или външни причини. Хубав и на място си е сюжета.

# 513
Скрит текст:

Тя Петя е всеки път така(в едно предишно интервю с Вергов и Александра Василева пак обясняваше колко е красив Карамазов), много е влюбена милата Grinning Наиправо да си го прибира вкъщи Joy

Ако не се лъжа Карамазов си беше заклет ерген, та да си го прибере вкъщи трудна работа. Joy

Карамазов е гей.

# 514
За целите на сериала така ще го направят, но по принцип аз не мога да разбера как ще намериш чуждо писмо и ще го отвориш да го прочетеш. Който и да го намери, не би следвало да го прави, а просто да го остави в стаята й.

# 515
Стела, в името на доброто у хората да предположим, че някой ще го намери в асансьора по-късно и понеже няма надписано име отгоре, няма да знае чие е и за кого е и затова ще го отвори Grinning

# 516
Росита, аз се чувствам направо засрамена, че Велислав трябваше да почне участието си в Откраднат живот, за да разбера, че не просто има такъв човек, ами е и с доста работа зад гърба си.
В този ред на мисли Вездесъщият е спечелил специалната награда на публиката на Фестивал на европейското кино в Чикаго. Мисля, че е страхотно постижение за екипа и ме карат да се гордея с тяхната работа......
Peace Това покрива  100% моето мнение , Велислав е най-приятната изненада  и за мен .
Аз също ще си подготвя "Отплата" за след този сериал .
Тука добре засягат темата с тайните на произхода и до какво може да доведе това .
Замислялили сте се за  тези , които  отиват за оплождане с донорска сперма . Обикновено донорите го правят редовно /даряването/  и по света  щъкат  един куп братя и сестри , без да знаят това . Става много шантаво , запознаваш се с някото и първо минавате на ДНК  проверки  ooooh!

# 517
Най-накрая сагата Мазови бе разрешена благополучно, както и очаквахме. Надявам се повече да не ни занимават с лудото Ванче, че отдавна писна. И надявам се Лорчето да се кротне малко и да не се цупи за щяло и нещо пред мъжа си.
Интересно каква ли джаджа е измислила Мишева за Калин. Някакви роботски щуротии не ми се гледат. По-скоро специален, висок стол?
Охх, сценаристите пак започнаха сагата с писмата. Laughing Любимата им практика от сезони 1 и 2, когато всички тайни не се казваха, а се пишеха и никога не стигаха до който трябва... Мега досадно, клиширано и индийско.  ooooh! Сега това писмо до нотариуса е ясно, че няма да стигне и ми е интересно кой ли ще го прочете пръв и докога ще се пази поредната 1234 досадна тайна в това шоу. Ужас.
За сцените между Петър и Албена може сценаристите да са искали да симулират някаква неосъзната връзка между баща и дъщеря, без да знаят за това, но някаква вселенска сила ги тласка да са по-мили един с друг. Не мисля, че идеята е в скандалното, много пошло би било. По-скоро не се играе както трябва или това което искат да покажат по някаква причина не се вижда от повечето хора. Досега двамата не са се целунали по устата. Имаме само прегръдка и една невинна целувка по челото, това си точно бащинска целувка. Така че не виждам нищо скандално, зависи от гледната точка...

Това все едно аз съм го писала Wink

Четох по-назад в темата и ми идваше да се смея с глас. Същите потребителки дето целия минал сезон припадаха по Вергов сега как го плюят. Направо не е истина. Да не говорим, че не се прави никаква разлика между актьора Юлиан Вергов и екранния му образ доцент Банков. Смях!  Joy Joy Joy

Да, аз съм от тези потребителки и наистина идеализирах Вергов, но си промених мнението.
И да, правя разлика между екранния образ и актьора и вече не симпатизирам и на двамата.

# 518
Скрит текст:

Тя Петя е всеки път така(в едно предишно интервю с Вергов и Александра Василева пак обясняваше колко е красив Карамазов), много е влюбена милата Grinning Наиправо да си го прибира вкъщи Joy

Ако не се лъжа Карамазов си беше заклет ерген, та да си го прибере вкъщи трудна работа. Joy
7

Карамазов е гей.

не знам защо моят коментар, че Карамазов е заклет хомосексуалист, беше изтрит. Радвам се, че твоят не е. Не разбирам модвраторът тук дали е пиар на Карамазов, или има нещо срещу мен. Защото виждам, че е изтрил и коментарът ми за Вергов и малоумните му фенки. Ами някои са си точно такива. Съжалявам.

# 519
  • София
В този ред на мисли Вездесъщият е спечелил специалната награда на публиката на Фестивал на европейското кино в Чикаго. Мисля, че е страхотно постижение за екипа и ме карат да се гордея с тяхната работа......
Peace Това покрива  100% моето мнение , Велислав е най-приятната изненада  и за мен .
Аз също ще си подготвя "Отплата" за след този сериал .

Ели, аз уж само да видя един епизод, но направо за гърлото ме хвана. Готвя и тъкмо приключих 5- ти епизод, и само се чудя, кога ще връхлетят хуните с баща им и ще ми прекъснат удоволствието.
За сега Отплата бие Откраднат живот по всички показатели. Да видим как ще продължи нататък.

Иначе и аз като вас бях гледала само Вездесъщият и нищо не знаех за Павлов. Каква грешка.

Обещавам, че повече няма да спамя.

# 520
Отплата е много хубав сериал, но за съжаление, не са стигнали до втори сезон и на финала остава някак незавършен...  

# 521
Отплата е много хубав сериал, но за съжаление, не са стигнали до втори сезон и на финала остава някак незавършен...  
мисля, че някой отклони бюджетът за втори сезон. Сценарият беше написан и актьорите се готвеха за снимки. Умрях от мъка. Дотолкова се бях запалила, че направих страничка наа Отплата във фб. С всички актьори и за всеки по нещо. Жалко за целият труд ..

# 522
Извинете ме за спам-а,но моля споделете къде успявате да гледате "Отплата"? Благодаря предварително!

# 523
  • София
Извинете ме за спам-а,но моля споделете къде успявате да гледате "Отплата"? Благодаря предварително!

Скрит текст:
Ето тук го гледам
http://www.dailymotion.com/video/xs1k2l
На мен в Нова плей ми забива и не мога да гледам.

# 524
В нова плей го има. Обаче май не в мобилното приложение. В пълния сайт със сигурност - отиваш на всички програми и на буквата О го има Simple Smile

И за да не е тотален спам - някой засичал ли е някакво по-дълго промо за вторник, освен това с Калин и Марио? Преди го пускаха още в петък вечер, сега вече и те не знаят кога Grinning

Общи условия

Активация на акаунт