Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 761
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Албенчето е едно дълбоко объркано девойче с куп ментални проблеми, които има тепърва да разрешава. А има и да забелязва Тони, че нали я гласим за него Joy
Актрисата беше казала в интервю, че героинята ѝ ще претърпи сериозна промяна, така че очаквам скоро да се окопити и да стане по-стабилна. Ама ако умре майка ѝ, има да гледаме как страда, изобщо не знам как ще ѝ стигнат 15-тина епизода за всичко това.
И изобщо, в шеги и закачки сезонът почна да върви към своя край, а не виждам още изгледи за 99% от участниците с това темпо да си решат проблемите.

# 196
Албенчето е едно дълбоко объркано девойче с куп ментални проблеми, които има тепърва да разрешава. А има и да забелязва Тони, че нали я гласим за него Joy
Актрисата беше казала в интервю, че героинята ѝ ще претърпи сериозна промяна, така че очаквам скоро да се окопити и да стане по-стабилна. Ама ако умре майка ѝ, има да гледаме как страда, изобщо не знам как ще ѝ стигнат 15-тина епизода за всичко това.
И изобщо, в шеги и закачки сезонът почна да върви към своя край, а не виждам още изгледи за 99% от участниците с това темпо да си решат проблемите.

засега се събра материал за, най -малко, още два сезона 😁

# 197

Толкова много епизоди се точат едни неща, които могат да станат по-накратко. (нелогични, доста често и несвързани Joy ) След това за две епизода ще сбият всичко набързо. Историята на Мазови с детето я точат трети сезон.
Медицинските случаи нещо ги зарязаха. Марио нали беше детски хирург, иска ми се да го видя в тази светлина, с някой интересен случай. Стига с тези височинни травми. Явно всички хора ходят по ръба тези месеци. Laughing

# 198
  • София

Нямам добро предчувствие. Според мен ще завършат историите набързо и нескопосано, което ще развали доброто начало на сезона. Вместо да засилят темпото, съдържанието на последните епизоди в голямата си част е пълнеж и всичко се развива толкова мудно.  Сценаристите такова творческо безсилие ги е обзело, че не вярвам да излязат от него до края на сезона.

Нещо чуло ли се е за нов сезон?

# 199

Нямам добро предчувствие. Според мен ще завършат историите набързо и нескопосано, което ще развали доброто начало на сезона. Вместо да засилят темпото, съдържанието на последните епизоди в голямата си част е пълнеж и всичко се развива толкова мудно.  Сценаристите такова творческо безсилие ги е обзело, че не вярвам да излязат от него до края на сезона.

Нещо чуло ли се е за нов сезон?
На страницата на Марта Вачкова някой я беше питал и тя каза, че се говори за нов сезон.

# 200
Новият сезон зависи изцяло от рейтинга на настоящия, но за момента още няма общодостъпни данни за това, така че можем само да гадаем. И другото нещо - Нова тв си смени собственика преди месец-два и предполагам, че това също може да окаже влияние, защото реално те го поръчват и финансират.

Росита, а според мен хич няма и да завършат историите. Мисля, че историите на по-старите герои ще ги приключат - Мазови със сигурност, щото ги влачат два сезона. Генадиеви може би също ще се измъкнат от кашата - Калин ще проходи, ще заоперира наново и "заживели щастливо".
Ковачеви/Огнянова, Войнова и Фотеви/Тасев, ако има нов сезон, гаранция ще се влачат и в него.

А Марио беше детски хирург, колкото да спаси внука на Фотев и туйто. Оттам нататък, ни звук, ни стон за тази негова магическа специалност.
В началото тръгнаха с много интересни случаи, но някак си, не знам, сега стана всичко по-мудно. Даже като беше епизодът с верижната катастрофа, не можаха да ми внушат усещането за екшън, динамика, напрежение...

Последна редакция: пт, 27 апр 2018, 14:42 от Mosquita

# 201
Аз продължавам да се надявам, че мама Мазова ще се намеси и ще разреши кризата около наследника Мазов и Ванчето!

# 202
  • Разпиляна във въображението
Нищо не стана по линията на мамата на Мазов, да не говорим, че и Мишева изчезна.

# 203
  • София
Мишева снощи я дадоха за 3 минути.

# 204
  • Бургас
Не вярвам Фотев да знае за Ина и Борис. Фотев е бизнесмен и поведението му беше като на такъв.

Мазов няма как да запише детето на негово име. Майката е тази, която трябва да го направи, а аз не мисля, че Ваня лесно ще се съгласи. Ще иска неща, които Мазов няма да е готов да и обещае или даде.
Мазов има право да си припознае детето. Ваня има право да оспори припознаването по съдебен ред. Но на всички е ясно, че ще загуби, защото Мазов е биологичен баща. Няма пречка майката не дава. Всеки може да припознае детете за свое, а майката има право да оспори.

# 205
  • Разпиляна във въображението
Мишева снощи я дадоха за 3 минути.

Как съм го изпуснала този момент? Кога е било?

# 206
  • София
По скоро я дадоха за 3 секунди, когато обсъждаха с Републиканския консултант операцията на Надежда.
Те по три минути в тоя сериал не отделят на основни персонажи, какво остава за второстепенни.
Романова, Пенев, Владов, Тони - тези хора ще речеш, че в друга болница работят.

# 207
Минавам само да ви кажа колко много ви харесвам и обичам да ви чета. Не искам да се повтарям с вашите разсъждения и анализи, затова няма да коментирам нищо конкретно. И за да не е спам-и аз мисля, че Албена не трябва да анестезира майка си. Първо защото няма толкова опит за такава сложна и рискова операция, колкото има Пиленцето. Второ-преценката й вероятно ще е субективна. И трето-с тези паник-атаки едва ли ще бъде докрай адекватна. По-скоро и тя ще е като Хинова снощи-ама какво стана, ама много се бавите, ама направете нещо......Ето защо не бива да се допуска лекари да оперират свои близки, и от друга страна не трябва да присъстват емоционално ангажирани хора по време на интервенции. Достатъчно примери сме гледали в медицинските сериали, когато близките повече пречат на работата на лекарите, отколкото да са някаква подкрепа на пациента.

# 208
  • Другата България
Момичета, някой знае ли колко епизода е сезона и кога се очаква финалът?

# 209
  • София
52 епизода, а финалът е на 25.05

Общи условия

Активация на акаунт