Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 654
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Ааа, Злати, да, виж за това не се бях сетила Simple Smile

Яница, тоест ще се сдобрят, Тони ще разбере и те пак ще се върнат в изходна позиция? Уф, не може ли просто заедно да се опитат да преодолеят тази трудност? Sad
Иначе мен ме кефят как се джафкат Sunglasses Едно такова със страст и настървение се коват един друг Joy

# 496
Ааа, Злати, да, виж за това не се бях сетила Simple Smile

Яница, тоест ще се сдобрят, Тони ще разбере и те пак ще се върнат в изходна позиция? Уф, не може ли просто заедно да се опитат да преодолеят тази трудност? Sad
Иначе мен ме кефят как се джафкат Sunglasses Едно такова със страст и настървение се коват един друг Joy
И на мен така ми се иска, но като го гледам Марио как изведнъж от най-малкото (проваленото кино) се отдръпна и се разколеба, си представям какво ще е след като се разбере.
Мен ме кефеше преди как се джафкаха, но последния път не беше много приятно.

# 497
И на мен този път джафкането не ми беше забавно, а по-скоро болезнено да се гледа. Преди беше с ясната мисъл да захапят другия, а сега и двамата, особено Марио не искаше да я засегне.
И аз се надявам, когато Тони разбере, Марио и Зори да се справят със ситуацията като екип, а не поотделно.

Последна редакция: нд, 29 апр 2018, 17:31 от maichetoo0o

# 498
Но като цяло умувам и не разбирам защо и с каква цел ни намекват не съвсем приятелски отношения между баща и дъщеря. Оставят лош привкус и освен да ни обръщат внимание, че не е добре да пазим такива тайни, щото може да стане беля, друго не успявам да измисля. Grinning
Cигурно, защото това е предтекста майка й да разкрие тайната. Aко не беше забелязала увлечението на Aлбена, може би не би се решила.

И аз мисля като Злати. Не смятам, че държат толкова на послание към зрителя, колкото да създават допълнителна драма.
Надявам се и аз да не стигат до крайности, много е грозно и извратено.

# 499
Недостатък и на двамата е, че твърде много драматизират. Предимството им е, че на Зорница бързо й минава, а пък Марио бързо се усеща. Честно казано, аз много по-тежко приех, когато той й каза, че цялата болница я е минала, тогава очаквах сериозен разрив между двамата, защото още не им познавах реакциите и поведението. Сега беше гадно, защото таман го видяхме щастливи и влюбени, но ми се струва, че няма да им се отрази фатално. Или поне се надявам.

# 500
Недостатък и на двамата е, че твърде много драматизират. Предимството им е, че на Зорница бързо й минава, а пък Марио бързо се усеща. Честно казано, аз много по-тежко приех, когато той й каза, че цялата болница я е минала, тогава очаквах сериозен разрив между двамата, защото още не им познавах реакциите и поведението. Сега беше гадно, защото таман го видяхме щастливи и влюбени, но ми се струва, че няма да им се отрази фатално. Или поне се надявам.
Именно, тогава не го приемах така както сега. В началото още не бяха на такъв етап на какъвто са в момента. И не вярвам да  им се отрази фатално. Като си спомня оная снимка със сценария на Велислав, която той беше качил в инстаграм, а някой пък я беше постнал тук и думите които разчетохме (бяха хубави) се успокоявам, че ще се оправят. Grinning

# 501
  • София
Най-накрая сагата Мазови бе разрешена благополучно, както и очаквахме. Надявам се повече да не ни занимават с лудото Ванче, че отдавна писна. И надявам се Лорчето да се кротне малко и да не се цупи за щяло и нещо пред мъжа си.
Интересно каква ли джаджа е измислила Мишева за Калин. Някакви роботски щуротии не ми се гледат. По-скоро специален, висок стол?
Охх, сценаристите пак започнаха сагата с писмата. Laughing Любимата им практика от сезони 1 и 2, когато всички тайни не се казваха, а се пишеха и никога не стигаха до който трябва... Мега досадно, клиширано и индийско.  ooooh! Сега това писмо до нотариуса е ясно, че няма да стигне и ми е интересно кой ли ще го прочете пръв и докога ще се пази поредната 1234 досадна тайна в това шоу. Ужас.
За сцените между Петър и Албена може сценаристите да са искали да симулират някаква неосъзната връзка между баща и дъщеря, без да знаят за това, но някаква вселенска сила ги тласка да са по-мили един с друг. Не мисля, че идеята е в скандалното, много пошло би било. По-скоро не се играе както трябва или това което искат да покажат по някаква причина не се вижда от повечето хора. Досега двамата не са се целунали по устата. Имаме само прегръдка и една невинна целувка по челото, това си точно бащинска целувка. Така че не виждам нищо скандално, зависи от гледната точка...

# 502
Дяволо, можем евентуално да приемем, че Петър има само бащинско отношение към Албена, ама за Албена не съм сигурна, щом чак майка й забеляза, че се заиграва.
Иначе и на мен ми е много любопитно кой ще открие писмото и какво ще направи с него. Логично би било да е някоя сестра. Или пък Врабчев да се окаже Пазителя на болничните тайни Grinning

Яница, и аз на този къс хартия с размазан текст се уповавам. Не разбрах какво казва Марио на Зорница (пфуу, пък тоя Велислав не можа ли от по-хубав ъгъл да направи снимката Joy ), но поне краят е обещаващ Simple Smile
Също така да си знаем - почне ли някой епизод с монолог на Захариев, това е чаканият момент Joy

# 503
За мен лично не стои въпросът дали Зорница и Марио ще продължат с обтегнатите отношения, защото е ясно, че след епизод-два ще се сдобрят. По-скоро се чудя дали ще се обтегнат отново, когато малкият разбере малката им тайна.

Ами кога ще стане това питам аз, като те вече не ги дават ?
Значи всяка серия има по нещо за Калинови и Мазови, а за тях по 2-3 епизода- нищо 😠

# 504
Ако се стигне до интимност между Албена и Захариев, а Зорница и Марио продължат с обтегнатите отношения, това ще съм аз Joy:

hahaha Joy На Майчето изразните средства са супер  Peace !!!
Аз мога  да сложа само това  comp03 и  hit
Доста  интриги забъркаха сценаристите , а нямат много време да ги  приключат логично и качествено , но от опит знаем ,че това много не ги интересува . Могат да замърлят всичко  и за един епизод  ooooh!
Ако  във вторник прекалят със стола-протеза на Калин , съвсем ще  ме изгубят  newsm78
Тъпо е  толкова да ни набутват егото му на велик хирург , при положение ,че повечето хора  се научават да живеят в ограниченията , които им е поставил живота и то без толкова тръшкане .Калин все пак има възможност да си работи в болницата , ама не  Naughty !

# 505

Яница, и аз на този къс хартия с размазан текст се уповавам. Не разбрах какво казва Марио на Зорница (пфуу, пък тоя Велислав не можа ли от по-хубав ъгъл да направи снимката Joy ), но поне краят е обещаващ Simple Smile
Също така да си знаем - почне ли някой епизод с монолог на Захариев, това е чаканият момент Joy
Да да, много обещаващ - с Врабчев, който се появява на покрива при тях и поклаща глава. Joy За нас може би, но за Тони едва ли.

# 506
Какво пишеше на онази снимка, че аз нищо не можах да разчета? Grinning
Ееее, поне знаем, че напоследък Диана е по-често на снимки, днес също е на работа, така че може да се засилят малко нещата с Триото, надявам се Grinning:

# 507
Mазови по едно време също липсваха. Cега, като им разрешиха сагата, да вземат пак малко да ги позабравят  Laughing Hо Kалин и Hаталия присъстват по много  Crazy Cигурно трябва да си заслужат хонорарите  Laughing, ако е истина, това, което писа един потребител тук, че всичко е било въпрос на пари.  

# 508
Е не мога сега и Тони да го мисля, Яница Joy
Едно по едно, да ги съберем първо тия двамата, после ще мислим как ще събираме сърцето на Тони Joy

Майче, точно с тая снимка и размисли, че явно все пак присъстват нататък, идвах и аз Grinning
Като я гледам как са я нагримирали дали пък няма да има среща в тоя епизод Grinning

Злати, то е нормално да има превес във всеки епизод на една или две истории, а реално нашите хора до скоро участваха дооста масирано. Просто не трябва да има такива дупки в повествованието. Една минута, колкото да следим историята измежду важната за деня, би била достатъчна. Не знам, ако познавахме някой, който се занимава с това, можеше и да открием логично обяснение защо се случва.
Галя пък горката, вероятно заради бременността й, е забита в девета глуха тоя сезон. Имаше един епизод за нея, оттам нататък се мерва колкото да накове Захариев и толкова. Ако тя ни беше любимата героиня, трябваше да се гръмнем Grinning

# 509
  • Ню Йорк
Най-накрая сагата Мазови бе разрешена благополучно, както и очаквахме. Надявам се повече да не ни занимават с лудото Ванче, че отдавна писна. И надявам се Лорчето да се кротне малко и да не се цупи за щяло и нещо пред мъжа си.
Интересно каква ли джаджа е измислила Мишева за Калин. Някакви роботски щуротии не ми се гледат. По-скоро специален, висок стол?
Охх, сценаристите пак започнаха сагата с писмата. Laughing Любимата им практика от сезони 1 и 2, когато всички тайни не се казваха, а се пишеха и никога не стигаха до който трябва... Мега досадно, клиширано и индийско.  ooooh! Сега това писмо до нотариуса е ясно, че няма да стигне и ми е интересно кой ли ще го прочете пръв и докога ще се пази поредната 1234 досадна тайна в това шоу. Ужас.
За сцените между Петър и Албена може сценаристите да са искали да симулират някаква неосъзната връзка между баща и дъщеря, без да знаят за това, но някаква вселенска сила ги тласка да са по-мили един с друг. Не мисля, че идеята е в скандалното, много пошло би било. По-скоро не се играе както трябва или това което искат да покажат по някаква причина не се вижда от повечето хора. Досега двамата не са се целунали по устата. Имаме само прегръдка и една невинна целувка по челото, това си точно бащинска целувка. Така че не виждам нищо скандално, зависи от гледната точка...

Това все едно аз съм го писала Wink

Четох по-назад в темата и ми идваше да се смея с глас. Същите потребителки дето целия минал сезон припадаха по Вергов сега как го плюят. Направо не е истина. Да не говорим, че не се прави никаква разлика между актьора Юлиан Вергов и екранния му образ доцент Банков. Смях!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт