Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 614
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Скоро не се е споменавало за черния дроб на Тони и пиенето на супресорите, надявам се сценаристите да не се присетят рязко за тези две неща в даден момент - когато Тони разбере за Марио и Зори.

Шшшшшшшшт!!!!!! Шели, моля те, от седмици паля свещи да не се сетят Joy
Поне ще го дават често, ама не на такава цена, братче!

П.С. Майче, много си секси Wink Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 09:46 от Анонимен

# 541
 Майче, ние очите на Тони не виждаме ти за  супресори, дали пие? Батко следи за това!
Кога ще дойде утре вечер? Такава надежда имам  да видя ХОРАТА, че ми писна от мелодламите Калинови, бащи, дъщери и ревниви приятелки.

# 542
Майче, ние очите на Тони не виждаме ти за  супресори ,дали пие? Батко следи за това!
Кога ще дойде утре вечер? Такава надежда имам  да видя ХОРАТА, че ми писна от мелодламите Калинови, бащи, дъщери и ревниви приятелки.

Честно, вече ми писна тотално, Марио и Зори поне гиндават веднъж на 4 епизода.... Тони очевидно е в дълъг отпуск - Евгения как го е разрешила, незнам!!!!

И на мен ми омръзнаха драмите на останалите, твърде много ни занимават с тях.

# 543
  • София
Майче, Дона, спокойно. Сценаристите невдусмислено доказаха, че такива неща бързо ги забравят. Та и при Тони очаквам да са забравили за черния му дроб. Но по-добре така, че не се знае какви ще ги надробят с момчето.

# 544
Майче, Дона, спокойно. Сценаристите невдусмислено доказаха, че такива неща бързо ги забравят. Та и при Тони очаквам да са забравили за черния му дроб. Но по-добре така, че не се знае какви ще ги надробят с момчето.

Дано! Че ако пипнат Тон Бонбон с Майчето ще сме ей така:
Скрит текст:

Виното с бъчвите ще трябва да ни го носите JoyJoy Или направо нещо по-твърдо Joy

# 545

Секси е,ама той е женен за ..мъж Sad Simple Smile
И на мен ми домъчня вече за Тонито.

# 546
Секси е,ама той е женен за ..мъж Sad Simple Smile
И на мен ми домъчня вече за Тонито.

Оф, недей, голяма мъка ми е това! Лек офтопик за него
Скрит текст:
в момента на Бродуей поставят пиеса - нещо гей - Boys in the band, участват освен Парсънс 10тина актьора - всичките гейове - на половината от тях не бих отказала......как ме е яд, че не съм в Ню Йорк баш сега Joy

Айде, щом и другите се затъжихте за Тони, тежко е положението!

# 547
Виното с бъчвите ще трябва да ни го носите JoyJoy Или направо нещо по-твърдо Joy
Дона, направо:

Относно Парсънс:
Скрит текст:
Голяма загуба си е за женското съсловия Grinning, много от останалите също си ги бива Heart Eyes. Положението вече е - или ще е женен, или ще е гей Joy

# 548
Нещо  твърдо и много сухо , а виното за безалкохолно ... #Crazy
Както върви мудно и безинтересно  /за мен/ в момента , най-много  да пийвам от скука .

Тук Дария е в тъпия американски филм "Смъртоносна надпревара" .

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 10:24 от Ели-фен

# 549
Оооо сценаристите вече няколко пъти са забравили, че Тони има проблем с черния си дроб Grinning

# 550
Не бъдете наивни, черният дроб на Тони никак не е забравен и всеки момент ще застане в центъра на повествованието Grinning
В позиция на изчакване е да се сдобрят Марио и Зорница. Няма никакъв шанс да има толкова мегдан за драма и да го изпуснат.

# 551
Дона, направо:

Относно Парсънс:
Скрит текст:
Голяма загуба си е за женското съсловия Grinning, много от останалите също си ги бива Heart Eyes. Положението вече е - или ще е женен, или ще е гей Joy

Общо взето така ще сме в края на сезона усещам Grinning

И за Парсънс
Скрит текст:
Това е еднонот нещата, които майка ми ми каза преди ....15тина години - “Всички готини мъже са или женени, или гейове”. Без майтап хахаххаха

Mosquita, той може да си страда заради дивотиите на брат си и без да си прецака черния дроб.....пак ще има драма, просто кому е нужно да гонприковават на легло, да му търсят нов орган и, не дай си Боже, дс го убият? Макар че в лайфа на Димитър той беше доста положително настроен около героя си, така чеее......

# 552
Аааа, Дона, не, не искам да съм така на финала, искам да отворя шампанското Joy

За пиесата:
Скрит текст:
Моята братовчедка живее там, преди две или три години когато пак играеше в една пиеса Джим, тя го гледа, а аз бях "кучка, как ти завиждам" Grinning и каза, че в нито един момент не се е присетила за Шелдън. Щяла да се опита да си вземе и за тази пиеса, ама било трудно.

# 553
Аааа, Дона, не, не искам да съм така на финала, искам да отворя шампанското Joy
Скрит текст:

За пиесата:
Скрит текст:
Моята братовчедка живее там, преди две или три години когато пак играеше в една пиеса Джим, тя го гледа, а аз бях "кучка, как ти завиждам" Grinning и каза, че в нито един момент не се е присетила за Шелдън. Щяла да се опита да си вземе и за тази пиеса, ама било трудно.

Пфф, а дано, макар, че незнам какво трябва да се случи, за да сме така. А и ако предвиждат шести сезон....

Скрит текст:
и аз ѝ завиждам Joy

# 554
  • София
Ей, какво им стана на тези мъже, не знам,, не останаха хетеро!. Жените ли свършиха, к'во ли?

Според мен само Марио помни за черния дроб на Тони и прави драми със Зорница Simple Smile
Сценаристите нямат много време, а и ако не правят следващ сезон съвсем не вярвам да захванат тази тема. 

Общи условия

Активация на акаунт