Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 40 008
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
ХАХАХХАХАХХАХА, ох така се кискам, че чак комшиите ме чуха!!!!!! Доста добре обрисуваш любовната им сцена, ама трябва да сложим червена точка Simple Smile
Ох, трябва да си поема въздух....
Междудругото най-най-първото стихче беше обяснение в любов към Антонио Joy
Ама с тая любов към него, дето ви я навирам в очите, трябваше поне 5 да съм му посветила Joy

И за финал - БАУУУ!

От три часа седя и рева от смях, ще ме съсипете вече, не мога повече. Отиде темата, да не сгазим лука ей сега. Joy

Това "баууу" е много добро, най-емблематичната реплика на Банков от 4 сезон. Joy Като го прочета и се сещам за оная хавлийка готината. Joy 

# 661
Целият този смях си заслужава всяко хокане, което евентуално ще получим. Момичета, страхотни сте Kissing Heart

# 662
Детската градина ще е не само от децата на Пешко, а и от внуците.

Смея се с глас На сюжета с гей-двойките. А Йосиф с кого остана?

# 663
  • Разпиляна във въображението
Скъпи съфорумци, пишете каквото пишете и стигнете ли 49 замръзвате Simple Smile

# 664
Miriel, слушаме и изпълняваме! Благодаря от името на всички, че не ни хокаш!

Майче, тихо, докато не са ни усетили останалите - още малко остана и правим Тонката щастлив Heart Eyes

Йосиф остана.....с Ненева и Жекова Joy Нали сме на тройки Wink Такъв скрит потенциал се крие у него!

За мен “БАУУ” остана леко недооценено, заради сцената после Sad

# 665
Дона, нали, още малко и Зори е негова Joy, вкараш ли Банков в картинката и рязко Тони се превръща в кротко агънце и забравят за него, но това под секрет,шшшштттт Joy

То не само ние, а и Зорница не го оцени подобаващо, но предвид последващата сцена е разбираемо Grinning

# 666
Дона, нали, още малко и Зори е негова Joy, вкараш ли Банков в картинката и рязко Тони се превръща в кротко агънце и забравят за него, но това под секрет,шшшштттт Joy

То не само ние, а и Зорница не го оцени подобаващо, но предвид последващата сцена е разбираемо Grinning

Мисля, че това "БАУУ" се криеше в шкафа, затова не мина пред Зорница. Joy

# 667
Значи само да ви предупредя, че Зорница ще отиде при Тони само през трупа ми! Smiling Imp
Бау беше едно от малкото яки неща покрай Банков, ама късно се сети да баука. Grinning
Аз така като се замисля, не помня Зорница покрай него да е била нещо усмихната, спокойна, весела...

# 668
Значи само да ви предупредя, че Зорница ще отиде при Тони само през трупа ми! Smiling Imp
JoyJoyJoy

# 669
Сега сме шегички и подмятания, ама май ще си платим скъпо за този ни смях през тази седмица Grinning щом не само са споменали в анонса, но и снимка са използвали за нашите хора, доста активно ще присъстват явно......с вино се запасете Wine Glass Joy

# 670
Сега сме шегички и подмятания, ама май ще си платим скъпо за този ни смях през тази седмица Grinning щом не само са споменали в анонса, но и снимка са използвали за нашите хора, доста активно ще присъстват явно......с вино се запасете Wine Glass Joy
Изобщо не се и надявам. Сега само ни мътят очите и пак ще гледаме на епизод по минутка несвързано, че да се чудим какво става.
Ще гледаме дали да сложим или не ваксина на Бебе Мазовче Grinning

# 671
Няма да пропуснат да ни образоват  за ползата от ваксините ...
Ако още малко се помотаят с триото , тук ще им пръснем  #2gunfire ...репутацията с успоредните сценарии.

# 672
  • Бургас
Кво стана сега, квооо, изпуснах промото аз на епизода....ама нищо, малко остана!

# 673
На мен ми е малко странно как Фотев не разбра нищо за Ина и Борис, а уж всичко знае, охраната му е на всякъде с нея..

# 674
На мен ми е малко странно как Фотев не разбра нищо за Ина и Борис, а уж всичко знае, охраната му е на всякъде с нея..
Охраната, въпреки молбите на Магда, стои пред болницата през деня и съответно пропуска какво става вътре в нея. Като отидоха у Тасев, Ина финтира охранителя да закара кучето в магазина. Виж, когато ходиха на разходка как охраната не видя, че тръгва нанякъде с Тасев, не знам. Но да предположим, че се е измъкнала през задния изход:)

Общи условия

Активация на акаунт