Откраднат живот 45 Критична точка... Времето тик-така... като бомба със закъснител

• 39 991
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Бог прощава понякога,  аз не..въй😁 Фотев ще ги мели😃

# 706
Според мен е за тази седмица промото, мисля и преди сме имали такива.

Не виждам защо Галя ще се кара с Петър за това, че Албена му е дъщеря. Той с какво е виновен, нали и той сега разбира? Мисля, че техните разправии ще са на професионално ниво.

В анонса казаха, че ще има напрежение покрай интервюто на Калин и това, че нападнал Фотев в предаването, може би затова се отнасят неговите думи, а не към Ина и Тасев.

# 707
Според мен е за тази седмица промото, мисля и преди сме имали такива.

Не виждам защо Галя ще се кара с Петър за това, че Албена му е дъшеря. Той с какво е виновен, нали и той сега разбира? Мисля, че техните разправии ще са на професионално ниво.

В анонса нали казаха, че ще има напрежение покрай интервюто на Какин и това, че нападнал Фотев в предаването, може би затова се отнасят неговите думи, а не към Ина и Тасев.

много тежки думи, заради едно интервю.

# 708
Врабчев ще е вестоносецът, гаранция, иначе язък им за построяването на цялата тая линия, започнала от лепенето на снимката на шкафчето на Марио, та чак до шамара, който получи от него. Ще се изцепи с някоя злостна забележка в близост до Тони и момченцето най-сетне може да започва да навързва нещата.

А Фотевата реплика може да е и за Калин, нали за него се очаква да накове шефа си и шефа да не остане безучастен. Grinning

Ами Ванилия, то Петър сега разбира и т.н., ама от друга страна, да разбереш, че мъжът ти има сто деца, всяко от различна жена, малко не е якичко. Grinning Иначе е възможно и на професионално ниво да се скарат, да. Те там имат особено големи търкания напоследък. А и тя май му хвърля някакви документи.

# 709
Mosquita, то не е яко, разбира се. Ама както някой тук каза, това се е случило когато Галя е била в детската градина 😀
Наистина не виждам причина за скандал по тази линия. Единственото, което приемам е ако Захариев след като прочете писмото, не сподели с нея, за това би имала основание да мрънка.
Иначе както вече казах - от факта, че Албена е дъщеря на Захариев Галя може само да се успокои, че няма да е поредната му забежка.

# 710
И според мен това, което виждаме е свързано с някой професионален проблем между Галя и Петър, а не за Албена. Това за нея ще е черешката на тортата за Галя, може да му бие шута за известно време.

А пък Ина с нейното "мразя те, мразя те", какво е направил Тасев, което да предизвика подобна реакция в нея, но все пак той я успокоява....

Дона, за Антониооо, добре е, само си го представих с нашите хора Grinning

# 711
И според мен това, което виждаме е свързано с някой професионален проблем между Галя и Петър, а не за Албена. Това за нея ще е черешката на тортата за Галя, може да му бие шута за известно време.

А пък Ина с нейното "мразя те, мразя те", какво е направил Тасев, което да предизвика подобна реакция в нея, но все пак той я успокоява....

То това е “мразя те, защото те обичам”. Инчето здраво се бори с чувствата си според мен.

Иначе май не се вижда добре, но в един кадър Тони с цигара в уста гледа нещо иззад ъгъла - та може личнл да види брат си и Зорница да се целуват.
Пфффф, айде да започва, че нямам търпение вече!

# 712
Това иззад ъгъла не е ли Врабчев?

# 713
Ей сега и аз го видях. Тоя с цигарата дето наднича е Врабчев.

# 714
Врабчев е този, който ги гледа.
Бамби само е тъжен и гори нещо Grinning

Ще имаме и сцена с Ина и Фотев....сексуална, само от промито ми стана неприятна, на Ина сякаш изобщо не и беше до подобни нежности.

# 715
Врабчев е този, който ги гледа.

Ще имаме и сцена с Ина и Фотев....сексуална, само от промито ми стана неприятна
Не знам, ама на мен ми стори, че я насилва. Може да е след като е разбрал за Боби и така да я наказва.

# 716
Сори, не съм видяла добре - Врабчев явно тук ги вижда и клати глава - от сценария на Велислав.
Ами как ще ѝ е приятно на Ина - слвд секса с Тасев Grinning

# 717
Мириел вчера яко ни стегна  Naughty , още не сме напълнили стр. 49  Peace
Вчера  по Нова  вместо да ни пуснат сериалчето , даваха поредната американска  екшън-боза  Crossing Arms

# 718
  • Разпиляна във въображението
Избухнете, за да стигнете 49-та, а аз правя новата.

Не вярвам Фотев да знае за връзката. Той не можеше нещо евтино да й виси на врата и го скъса, затова не мога да си представя, че ще знае, че жена му спи с друг, а той се интересува от парите.

# 719
Избухвамееееееееее!!!!!!!

Да бе, можеше вчера да ни пуснат някакъв двоен епизод, примерно някакъв спешъл - зад кулисите, нещо по-така.....

Общи условия

Активация на акаунт