На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 689
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас / UK
Вчеро бяхме в Одрин, минахме през Лесово. Чакахме по 2 ч. на границата и на отиване, и на връщане. Не ни се беше случвало нещо подобно досега. Изнервящо е, следващ път ще ходя в неделя и не на големи празници

Вече не знам кога е най-добре да се минава...Миналата събота(28.04) мои роднини са били на Лесово в 11 часа и са успели да минат чак в 5 след обяд  Shocked От години пътуват до Одрин и казаха,че такъв кошмар не е било..Може би през седмицата е най-добре или сутрин много рано  Peace След 2-3 седмици ще пътувам през М.Търново и ще видя как е и там.

# 181
  • до най-прекрасния мъж
Ние минаваме през КА и гледаме да сме там към 7.30-8. Обикновено минаваме бързо. Последният път се успахме и бяхме към 9.30. Почакахме си повечко.

# 182
  • Пловдив
Лирата я взехме за 0.38 лв...

Тук от Бг или от там я взехте ?

# 183
  • Бургас
От България.

# 184
  • Пловдив
Централния курс на лирата тази година не е падал на  0,38лв. - да не се заблуждавате!
най- ниска е била на 11 април 2018 *1 турска лира = 0.38224669852836 български лев, но дори тогава бюрата не продаваха на 0,38.
Все пак ми е интересно кой чейндж би работил на загуба.

# 185
  • Русе
И аз под 40 ст. лира в нашия град не съм виждала, но и във фейсбук групите за почивки в Турция вървят коментари за лири по 37-38 ст.

# 186
  • ВАРНА
Пак аз Joy
Правя план за утре за Одрин и кое да посетим... Чудя се има ли смисъл да минаваме през Лозенград.. не са ли и там същите магазини или посещението си заслужава?  Изобщо вие комбинирате ли ги двата града?
Моля препоръчайте ми и определени марки млечни продукти -сирене, кашкавал.. друго интересно, което купувате..
Благодаря!  

Ти сериозно ли ще помъкнеш бързоразвалящи се храни от друга държава - 350-400 км. м тази дива жега? 
 - Към Одрин е по-горещо от Сандански и Солун.

# 187
  • Бургас / UK
Пак аз Joy
Правя план за утре за Одрин и кое да посетим... Чудя се има ли смисъл да минаваме през Лозенград.. не са ли и там същите магазини или посещението си заслужава?  Изобщо вие комбинирате ли ги двата града?
Моля препоръчайте ми и определени марки млечни продукти -сирене, кашкавал.. друго интересно, което купувате..
Благодаря!  

Ти сериозно ли ще помъкнеш бързоразвалящи се храни от друга държава - 350-400 км. м тази дива жега? 
 - Към Одрин е по-горещо от Сандански и Солун.

Печикамъков,всички  мъкнем от посочените продукти и нищо не се е развалило,така че не се учудвай на въпроса  Peace

# 188
  • до едно тепе
За хладилни чанти да не споменаваме пък изобщо Wink .

# 189

има ли в Одрин от къде да си купя градински цветя
може ли информация и снимка на лепенки против болки

# 190
  • до най-прекрасния мъж
Носим редовно масло, сирене, кашкавал, кори за баница. Нищо им няма, но и ние през Кипа за храна ходим най-накрая, преди да тръгнем към границата. Носим в обикновени найлонови торби, нищо развалено или разтопено не сме имали. Все пак май не е юли или август.

# 191
Миналата събота едни познати ходиха в Одрин през Лесово и тези които стигнали на границата в 8.00ч са минали в 10ч а другите са пристигнали в 9,30ч и са чакали до 13,30ч. На връщане пак 2 часа за влизане. Определено само през седмицата вече ще ходя. Толкова чакане не си заслужава според мен.

# 192
Преди 2седмици в Айтос случайно(не съм купувала)видях,че курса на лирата е 0.38лв!!!...що да ни лъже?!

# 193
  • ...живея на последния етаж...
Курс "купува" или "продава"? Щото има разлика. Малка.

# 194
  • Пловдив
Понякога разликата е доста голяма.

Общи условия

Активация на акаунт