На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 557
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • до най-прекрасния мъж
При това изискване за турски номер, явно ще се преориентирам към други магазини. Те вместо да гледат как да имат оборот, при положение, че ние сме им доста сериозна клиентела, ни гонят от магазините си с тези изисквания.
В тази връзка - дайте координати на магазинчета, в които продават изгодно зехтин и масло. Но да не е на открито, тоест от пазари или наливно/насипно.

# 586
  • Бургас / UK
Точно това си помислих и аз...половината им оборот,сигурно,е от бг клиенти.Помня преди години как ни гонеха от Бизима в Одрин,а сега хората пишат ,че си пазарят вече свободно,явно се усетиха колко губят от тази си тъпня...

# 587
  • у нас
Тц,тц,тц таз мома е била серт сурат явно Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, нещо не беше на кеф момичето. Simple Smile

Купих си от горещия шоколад на Нестле. Току що го изпих. Много ми хареса. Не ми остана лъжицата права, но и аз го направих на око. Но наистина е гъст и вкусен. В Лозенград не съм и го търсила, взех от Карфур в Истанбул. Благодарности за съфорумката, която сподели снимката Flowers Rose

Също и благодарности на всички, които споделиха за план Балкани. Flowers Rose Дори и екскурзоводката не знаеше за него и предупреждаваше да не се говори на територията на Турция и да се изключат мобилните данни.

# 588
  • вкъщи
Sinara-  не бяхме с фирма, с кола си бяхме, самички. Голямо приключение, но се справихме отлично.
Не са ни един випуск децата. Теб съм те виждала на празненства в училище, не си ли от настоятелството? А иначе ме досрамя да ти се обадя, а и не се познаваме лично. Но сигурно ме знаеш по физиономия...Сто процента. Живеем в един квартал.

# 589
Здравейте,

От преди малко повече от година не сме ходили в Одрин. Обикновено ходим в петък на пазара и после складовете и кипа. Бихте ли ми дали малко информация относно цените, моля.
Дрехите на пазара в петък по-евтини ли са? Купуваме предимно дрехи за децата и тениски за таткото.
На складовете праховете, омекотители, мокри кърпи, течен сапун и т.н. какви са цените?
Памперс гащи мога ли да намеря в някой магазин и ако да в кой. На складовете има само памперси, знам.
Зехтин от къде е по-изгодно да се купи. До сега купуваме от складовете от магазинчето за баклави.

За сега плануваме да пътуваме на 08.06.

Бих била благодарна ако някой ми даде информация за цените.
Благодаря ви!

# 590
мииии аз цени почти никак не помня Simple Smile
Само Ариел за бяло едно чувалче помня беше 36 лири
ииии какво друго - Елсев шампоан с балсам 12.50 лири Simple Smile
Нито съм ги гледала, нито съм ги смятала... че и плащахме в евро Simple Smile Изобщооооо пълен цирк сме, ама с деца на море така хаха Simple Smile

# 591
  • у нас
Лелка, супер е, че сте се навили да пътувате с кола. ММ не иска и да чуе да ходим до там с колата. А и като знам как карат и как всички вървят като овце, не ми се ще. Иначе пък с автобуса сме ограничени във времето. За Лозенград исках да имам повечко време, не обичам да спринтирам. Предният път си харесах полилей, но вчера като го потърсих, го нямаше този размер.

Радикс, прочети назад страниците на темата. Има споделени цени и на дрехи, прахове, и на плодове и зеленчуци и тн.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 11:45 от Sinara

# 592
  • Бургас
Здравейте отново ,къде е този паркинг ,който струва 5 лири за цял ден ?  И относно картите- ако нямаш турски номер ,не ти дават карта ли ?

Здравейте,
паркинга е до петъчния пазар от горната страна /към центъра/, паркинга който е от другата страна на пазара /след моста/ както и местата за паркиране на улицата, мисля, че са безплатни, но там нямаше място.

# 593
Една касиерка от Кипа ми каза че картата  важи за маркиране по 2 пъти на ден. Може и затова да не искат да маркирват техните карти.

# 594
Преди месец ходихме в Кипа в Лозенград и касиерката мина своята карта без даже да я питам.

# 595
  • Varna
дИвойки Hug
Относно картите в Кипа. Днеска си взехме такава. Касиерките страшно любезни.
Поисках си както миналата година. Даде ми момичето и ни чу, че си говорим с ММ„на
български. Веднага се обади на колежката си на съседната каса, въпреки, че нямаше
нужда. Стана ми много драго де.
Който пита за картите що са ни.....ми хубави намалявки правят Wink не, че пазарувахме
много. Имаха карти, не са ни отказали.

Някой питаше за хубави качествени обувки. Отново купихме на мъжът ми ортопедични, че
той тези обувки сякаш ги яде бе ooooh! Ама да е жив и здрав и два чивта заслужава.
199 лири-76 лева. Както съм ви писала и миналата година му купихме ортопедични с които е
в момента и е много доволен. От Ерастата ги купихме, в преден пост бях писала, че от там
миналата година купувахме и за него и за мен. На първият етаж се намира магазина. Там на този
етаж има два магазина за обувки. От този от който купуваме нашите пише, ортопедични обувки.
Не, че няма и от другите. В съседния обувен магазин не забелязах някъде да е отбелязано, но може
аз да не съм видяла.
Просто пиша за тези които търсят такъв вид обувки. Наистина са много удобни и както писах преди,
красиви. Не някои правени с брадвата.

И днеска гледах само с едното оЧо, че да не изстръшкам ММ Laughing

Докато не съм забравила....В понеделник има пазар там където ходим в петък. Но е плодово-зеленчуков. Има дрехи но не вярвам някоя от вас да си хареса. В петък избора е голям и която
има око виждам, че успява да купи нещоо което си заслужава.
Иначе пазара яко заленчуци, плодове, сирена, маслини, зехтини.

Който ще идва насам, нека да направи една проверка в Енглиш хоум, наистина има чудесни чаршафи на чудесни цени. Понеже комплекта за който ви писах вчера, че ми хареса имаше само
две калъфки купих още две които се продават отделно. Двете бяха 10 лири. Ние купихме лирите за
0.38 ст. Така, чеееее Wink

По дрешкови магазини с мъка отказвах да вляза, така, че не мога да дам точни цени. Но това което видях вчера набързо.....Ами дори без индирими пак сте на сметка.
Това се сещам на прима виста. Утре преди обяд се прибираме.

# 596
  • Варна
Бяхме в Одрин на 25.05 и 26.05 (сега петък и събота, които минаха). Докато са ми пресни цените, да споделя:)
От борсите:
Ариел за цветно 44 пранета, течен - 22 лири
Персил за цветно 60 пранета, течен - 27 лири
Шампоан с чесън - 8 - 10 лири
Зехтин 5 литра екстра Върджин - 50 лири
Омекотител йомуш, 1 литър - 13,50 лири
Турсил (мисля че пак са 44 пранетата) - 16 лири
Паста сензодин кул гел - 9 лири
От пазара си купих екип на Адидас (70
Лири), тениски (10-20 лири за брой), фигурки за градина (10 лири).
От магазина за обувки, в Кипата - мисля че се казваше N moda outlet, си взехме доста обувки. Дамски сандали от кожа са по 60-70 лири, имат намаления на стари колекции, останали бройки. От мола: дънки (44 лири), панталон (40 лири), блузки (20-30 лири).
От съботния пазар си взехме кашкавал на конци (29 лири/кг), овче сирене (28 лири/кг), червена леща (5 лири/кг) и булгур (3 лири/кг).
Има Рамазан в момента и вечер не можехме да се доберем да ядем дроб Simple Smile

# 597
  • София
А как стои въпроса с предплатените карти на мобилен оператор? Имайки предвид, че една Прима на Мтел струва 6 лв., не може ли да се купи за подобна сума карта на турски оператор? Тогава въпросната карта на Кипа е уредена, защото ще имате турски номер.  Wink Предполагам, че няма да е проблем и да се регистрира, а така става почти вечна, а не само за 3 месеца.

# 598
  • Bulgaria
Благодаря за информацията.  Планирам да ходя 7-8 юни ,удачно ли е като дата ? Четох в темата ,че на Рамазан почиват хората ,а към средата на месеца започват гастарбайтери ,и затова се интересувам ,да не хвана точно голямата лудница.

# 599
Много благодаря за информацията на всички.

За памперс гащи отново да попитам, някой виждал ли е в одрим по магазините?
И 8.06 удачна дата ли е за пазар в одрин.
Къде се намира новия мол, не открих карта?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт