На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 578
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Да, в петък, събота, неделя и по българските празници е така. По възможност ходете през седмицата. Много по-спокойно е. Всъщност имаме още 20-ина дни, щото тръгнат ли гастерите ходенето до Одрин става приключение.
Здравейте,
има ли някой представа как върви 1 грам злато в Oдрин
Благодаря предваритвлно

# 571
  • Istanbul
Да, в петък, събота, неделя и по българските празници е така. По възможност ходете през седмицата. Много по-спокойно е. Всъщност имаме още 20-ина дни, щото тръгнат ли гастерите ходенето до Одрин става приключение.
Здравейте,
има ли някой представа как върви 1 грам злато в Oдрин
Благодаря предваритвлно

http://www.altinpiyasa.com/
www.doviz.com

# 572
  • Бургас / UK
Синара,моля те ,в следващата тема,сложи и тези линкове за цената на златото  Wink Благодаря  bouquet

Относно картите(Мъни кард),( blue.angel е писала вече,но и аз да кажа  Mr. Green) аз "питах" на касата(в Кипа) да си купя,но жената ми "каза" ,че тя има и ще я ползва после и наистина преди да започне да маркира,прекара картата през четеца.В магазина има много промоции с тази карта,така че е добре да се пита...

Делта,нали щеше да се стискаш този път... Като чета,май си се подхлъзнала пак  Mr. Green

# 573
  • вкъщи
   На Малко Търново винаги минаваме бързо-вчера за 10 минути, в петък за 30.
Този път бяхме в Инстанбул с 2 нощувки, но пазарувахме доволно дрехи оттам и храна от Кипа в Лозенград. За да ти издадат карта Кипа вече искат турски номер. Аз по принцип борсите и пазара не посещавам, купувам само от магазини и плащам с карта.
 Като цени всичко излиза 2 пъти , че  и повече по-евтино оттук-дрехи имам предвид, и обувки.
В мол Сапфир мисля, че мернах Sinara от темата. Да докладва тя ли е била. Знам я от училището-децата ни учат в едно училище.
 Доволна съм от разходката, даже ме е яд за неща, които не купих от колебание. Най-щастлив е синът ми-взехме му маратонки от магазин Фло за 56 лв, които тук са 130 лв.

# 574
  • Димитровград
Пак да пиша за картите за Кипа и Мигрос. Аз вече четвърта си вземам. Срока им е 3 месеца ако не се регистрира на турски номер . В Кипа Одрин струваше 1,5 лири, вече е само 1 куруш(0,01 лира) на 21 май понеделник.

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 14:33 от papaone

# 575
  • вкъщи
На мен жената в магазина в Кипа, управител май беше или някаква ръководна длъжност ми каза, че вече задължително трябва турски номер. Да преди 2 месеца ми дадоха карта , без номер, но сега искат.

# 576
  • Istanbul
Hезнам да ли има друга далавера но тука пише че се прати sms на 7447 след това ти идва някое линк на gsm и от там се геристрираш.. то значи трябва да имаш тр.тел номер.

и като те питат на касата за карта си даваш само тел номера както ние го правим в мигрос и готово ?

сигурно е нещо таково.. няма кипа близо до нашия град несам мн сигурен с нещата..
но в мигрос уж имаме карта но хич нея показваме само с тел но..

https://www.moneyclubkart.com/default.aspx

# 577
Halim Basaran Точно така е и Кипа. Нашите приятели никога не носят карта.Само казват тел .номер.

# 578
  • Bulgaria
Здравейте отново ,къде е този паркинг ,който струва 5 лири за цял ден ?  И относно картите- ако нямаш турски номер ,не ти дават карта ли ?

# 579
  • до най-прекрасния мъж
До петъчния пазар е въпросният паркинг, така писаха момичетата тук. Ние сме оставяли там колата безплатно, сега може да са го направили платен, не сме ходили скоро до там.

# 580
  • Бургас / UK
Здравейте отново ,къде е този паркинг ,който струва 5 лири за цял ден ?  И относно картите- ако нямаш турски номер ,не ти дават карта ли ?

Е,малко по-нагоре писах,че,ако нямате карта,на касата питате и касиерката ви маркира с нейна карта .

# 581
  • до най-прекрасния мъж

Е,малко по-нагоре писах,че,ако нямате карта,на касата питате и касиерката ви маркира с нейна карта .
В Мигрос казват, че няма карти и не ти дават отстъпка. В Кипа дано са по-отзивчиви.

# 582
  • у нас
Синара,моля те ,в следващата тема,сложи и тези линкове за цената на златото  Wink Благодаря  bouquet

Чефи, задължително ще го добавя в първия пост. Благодаря ти Simple Smile Темата нараства бързичко, така че ще е скоро новата.

Лелка, изненада ме. С коя фирма бяхте? Не съм и предполагала, че някой ще ме разпознае. Ама, светът е малък. Wink Имах такъв случай и в Гърция, в Кавала. Simple Smile Защо не ми се обади? Изненада ме, че и децата учат в едно у-ще. Ако кажеш, че са и набори... Ако искаш ми пиши на лични. А пък като ме видиш, обади ми се, ще ми е приятно. Преди да отидем на Сапфир бяхме ходили на Принцовите острови. И като се качихме отгоре на терасата на Сапфир, имах чувството, че отдолу се люлееше земята, все едно че имаше вълнение.

Здравейте отново ,къде е този паркинг ,който струва 5 лири за цял ден ?  И относно картите- ако нямаш турски номер ,не ти дават карта ли ?

Паркингът е в Одрин, до петъчния пазар. Това е старият паркинг, който беше затворен няколко години.

На връщане от Истанбул, минахме през Лозенград. Нямаше какво да вземаме, защото преди двайсетина дни бяхме в Одрин. Баклава и хляб си взехме. Похапнахме, помотахме се и ходихме на малката Кипа. Там дадох на касата картата, но ми казаха, че не е валидна. Поисках нова, но касиерката каза, че трябва да имам турски номер. Исках с нейната карта да мине покупките, но не пожела момичето. После и Мигрос бях, но имаше голяма опашка и не ми се чакаше да питам за нова карта.

# 583
В Мигрос  касиерката /говореше перфектно български/ни каза че вече нямат право да маркират с техни карти.Това беше края на декември

# 584
  • Бургас / UK
Тц,тц,тц таз мома е била серт сурат явно Stuck Out Tongue Winking Eye Мойта си ни маркира без проблем...миналата седмица в Лозенград,в Кипа.

Общи условия

Активация на акаунт