На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 608
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Печикамъков за работене ще работят.Но се прегласи за мнооого хора и навалици.

# 121
Поздрави на всички.. с молба за малко помощ.
Вероятно ще ми се наложи в близките седмици да търся едно турско лекарство за химиотерапия и според лекуващия лекар, хората ходят да си го купуват в Одрин, но не ми даде подробности.

Възможно ли е някой, който ще пътува натам да провери дали го има по аптеките и дали се продава свободно срещу рецепта или нещо такова?

Става въпрос за това:

Производител Biemilac, цената на 5-6 опаковки е под 1000E.
Моля, ако някой е склонен да помогне да пише на ЛС или тук.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 15:31 от bobby_me

# 122
  • Пловдив
Това,
OCLADRA 2 MG/ML ENJEKSIYONLUK COZELTI ICEREN 1 FLAKON
İlaç Firması :BIEМ, Fiyatı : 686,76TL

мисля, че е същото, но една оп. е 686,76 лири, което е ок.282 лева.

Мога да проверя дали има условия за продажбата  му- на 11,05

ако никой друг не го направи до тогава

# 123
Прекрасно!
Ще ви бъда много благодарен. Един курс е от 5 или 6 опаковки, така че цената съответства.

Удобно ли е да Ви напомня ден-два преди това на ЛС?

# 124
На етикетите в Уайкики има 2 цени. Таксуват на по-ниската и винаги така е било. По-високата не зная за какво е.
Здравей,
по високата цена е ако ще взимаш стоката на разсрочено плащане.
Не винаги е така.В някои магазини например по-високата цена е ако нямаш клиентска катра.Бях писала по-назад.Не мога да кача снимка на етикет,не знам защо.

# 125
  • Istanbul
Поздрави на всички.. с молба за малко помощ.
Вероятно ще ми се наложи в близките седмици да търся едно турско лекарство за химиотерапия и според лекуващия лекар, хората ходят да си го купуват в Одрин, но не ми даде подробности.

Възможно ли е някой, който ще пътува натам да провери дали го има по аптеките и дали се продава свободно срещу рецепта или нещо такова?

Става въпрос за това:

Производител Biemilac, цената на 5-6 опаковки е под 1000E.
Моля, ако някой е склонен да помогне да пише на ЛС или тук.

OCLADRA 2 MG/ML ENJEKSIYONLUK COZELTI ICEREN 1 FLAKON

В Турция живея.. до вечера ще мина от аптеката за нещо, ще  питам и за това лекарсво.. по късно ще пиша в форума..

# 126
Благодаря!!!  Hands Clap

# 127
Били сме преди няколко години на 19-ти май в Одрин. Имаше някаква манифестация по главния булевард, която не беше лоша. Пазиха и адски много полицаи с едни големи автомати (ама те май и по принцип с тях си вардят). Лошото беше че имаше много затворени улици покрай центъра но иначе магазините си работеха. По центъра беше голяма блъсканица от хора.

# 128
  • Istanbul
Били сме преди няколко години на 19-ти май в Одрин. Имаше някаква манифестация по главния булевард, която не беше лоша. Пазиха и адски много полицаи с едни големи автомати (ама те май и по принцип с тях си вардят). Лошото беше че имаше много затворени улици покрай центъра но иначе магазините си работеха. По центъра беше голяма блъсканица от хора.

19/05 се празнуваше по хубаво преди Ердоган..
тои не обича пранзиците на АТАТУРК, та все си намира някакви причини за да не се празнува..
само полицаи и затворени улици си имаме деа..  Simple Smile

# 129
Питах за вкусни и пресни ядки от къде мога да закупя в Одрин! Има ли някъде кедрови ядки на килограм ?

# 130
  • Пловдив
Ядки има по пазарите - дават да се опитват.
Кедрови ядки

сега са 20 гр. в това пакетче, но съм ползвала от тях и не мога да кажа колко са били за 2 лири, може би 50 гр.

# 131
Извинявай но на кои пазари ги има. Има ли магазинчета като при нас да се продават

# 132
  • Istanbul
Извинявай но на кои пазари ги има. Има ли магазинчета като при нас да се продават

Ядки = kuruyemish

# 133
http://asinakuruyemis.com/ някой да е пазарувал от този магазин?

# 134
  • Варна
За препарата.............
много добре почиства например каната за топла вода
пробвала съм го на няколко вида кани- до сега без поражения

справя се и със саксии например- от външната страна от поливането се наслоява варовик

по огледала-също без поражения

с батериите обаче трябва да се внимава- както писах по- горе
А за фаянс и тоалетни чинии ползвали ли сте го, дали има ефект ?

Общи условия

Активация на акаунт