На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 143 603
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
За препарата.............
много добре почиства например каната за топла вода
пробвала съм го на няколко вида кани- до сега без поражения

справя се и със саксии например- от външната страна от поливането се наслоява варовик

по огледала-също без поражения

с батериите обаче трябва да се внимава- както писах по- горе
А за фаянс и тоалетни чинии ползвали ли сте го, дали има ефект ?
Сложих на тоалетната чиния, ама тя си ми беше чиста, в смисъл нямаше наслоявания на варовик. Освен душкабината чистих и плочките по стените. Те също видимо нямаха наслоявания. Какво ми направи впечатление - като капнеше на пода върху фугите и започваше да шупти. За това и повече няма дя го купя. Ще ми разяде фугите. Все едно е като гръцката киселина в оранжевите шишета. На същото и мирише.
Ел. каната си я чистя с лимонена киселина. С 1 лъжица светва.

# 136
  • у нас
Печикамъков, всички работят на 19-ти, просто е трудно предвижването, заради затворените улици. По спомен май имаше някакво колоездене и шествия, и многооо хора.

# 137
  • Пловдив
Къде спирате колата ,когато сте на борсата? Аз лично минавам ,май в нарушение през паркинга за рейсове и спирам зад блокчето ,който е до него. Много ми е удобно.

# 138
  • Пловдив
Къде спирате колата ,когато сте на борсата? Аз лично минавам ,май в нарушение през паркинга за рейсове и спирам зад блокчето ,който е до него. Много ми е удобно.

Аз лично спирам,където има свободно около магзините,най-често в началото на улицата откъм колелото,отстрани на нещо като склад за строителни материали.

# 139
  • Istanbul
#bobby_me
се информира за лекарството от лична..

# 140
  • Варна
За препарата.............
много добре почиства например каната за топла вода
пробвала съм го на няколко вида кани- до сега без поражения

справя се и със саксии например- от външната страна от поливането се наслоява варовик

по огледала-също без поражения

с батериите обаче трябва да се внимава- както писах по- горе
А за фаянс и тоалетни чинии ползвали ли сте го, дали има ефект ?
Сложих на тоалетната чиния, ама тя си ми беше чиста, в смисъл нямаше наслоявания на варовик. Освен душкабината чистих и плочките по стените. Те също видимо нямаха наслоявания. Какво ми направи впечатление - като капнеше на пода върху фугите и започваше да шупти. За това и повече няма дя го купя. Ще ми разяде фугите. Все едно е като гръцката киселина в оранжевите шишета. На същото и мирише.
Ел. каната си я чистя с лимонена киселина. С 1 лъжица светва.
Вики, благодаря !

# 141
Здравейте! Обмисляме да се разходим до Одрин неделя. Не ми се иска събота, от гледна точка на това, че на границата сигурно става лудница. Тези, които са ходили в неделя - работят ли магазините? Или в Понеделник е по-добрия вариант? Въпреки че, след толкова почивни дни, на връщане сигурно също ще е мазало.
Благодаря

# 142
Здравейте! Обмисляме да се разходим до Одрин неделя. Не ми се иска събота, от гледна точка на това, че на границата сигурно става лудница. Тези, които са ходили в неделя - работят ли магазините? Или в Понеделник е по-добрия вариант? Въпреки че, след толкова почивни дни, на връщане сигурно също ще е мазало.
Благодаря
Ние мислим да ходим в понеделник. В неделя има неща, които не работят (аптеки ...). Големите магазини си работят.

# 143
Ние искаме предимно магазини за дрехи. Моловете предполагам ще работят? А магазините по центъра? Аптеки няма да ни трябват. Кой Мол е най-добре да се посети? В Събота ще ми се наложи да изчета всички теми.. изобщо не съм запозната кое къде е..

# 144
Ние винаги ходим в Марги оутлет, в мол Ераста и на главната, в мол Ераста обаче не съм впечатлена особено, като че ли на главната най-много неща си намирам. Ераста и Марги оутлет си имат онлайн страница и там може да видиш какви магазини има, ако има някой специален който искате да видите може да си отделите повече време.

# 145
Здравейте, и ние ще ходим в неделя в Одрин, за първи път. Смятаме основно Кippa, Deichmann и Waikiki да посетим. Може ли да ме опътите в кой от моловете има Deichmann и Waikiki.

# 146
За кое къде е ползвай първа страница, има много добра карта и координати. използвайте GPS най-лесно е .
Борси, МОЛ-ове и магазините по центъра работят. Аз предпочитам МОЛ Ераста, но много от тук ходят и на Margi Outlet. Ще имате време и за двете доста са близки (на един булевард са).
Deichmann  има в Марги. Waikiki и в двата и на центъра.

# 147
Да помоля за помощ. В момента сме в Турция. Искаме да си купим сатен делукс чаршафи на Тач. В магазина ни убеждават, че Max style са по високо качество, но имат само сатен памук на Тач и делукс сатен на другата марка. Някой запознат ли е с тази марка? . Коя според вас е по добра?

# 148
  • Пловдив
Ще се опитам най- общо да обясня за двете момичета Carina_007 и milena12345 най- лесния маршрут дори без GPS
Влизате откъм Свиленград и си карате само направо-влизате в града. Мъжът си кара ти обръщаш главичка на дясно и гледаш да видиш паметник с 3 големи лалета - от там започва закрития базар, а успоредно на него е главната им пешеходна улица, подминавате ги и продължавате направо, стигате до едно кръгово в центъра на което ива нещо като делва с фонтан, излизате от първия изход.Пак главичка на дясно и не след дълго ще видиш МОЛ Ераста, голям бял шарен, след това вече гледаш в ляво и ще видиш Марги аутлет голямо кафяво с зелени букви, връщаш главичка в дясно положение и ще търсиш КИПА-има паркинг пред нея, отгоре е платен, отдолу безплатен- това ви  първата спирка, излизате продължавате посъщия бул. да направите обратен и влизате в Марги после  в другия МОЛ, накрая спирате на центъра с х съм ви означила паркингите където може да спрете на поз.1 са лалетата, на 2 е делвата -Успех
всичко ще намерите

# 149
makak сърдечно благодаря! Наистина много полезна информация, меко казано.
И още едно питане - много ли се чака на границата на връщане? Средно, разбира се.. който е ходил неделя

Общи условия

Активация на акаунт