На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 14

• 144 243
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА
Не се радвайте много на срива на т.лира. 

Барел нефт излетя от 56 долара февруари на 82 долара в момента и дизела вече 2.30 лв. при Картела.   

Според енергийния министър - ако продължава да лети така стремглаво петрола се чака от 1 юли шоково поскъпване на ток - топла вода - газ....хранителни стоки.....лавина от поскъпване! 

Лятото се очакват рекордни цени на дизела - възможно е дори да стигнат тези от 2012г....2.70 лв. за дизел....горивото на търговците - камионите - автобусите!   
Ще поскъпнат и екскурзийте.

И да е жив и здрав Марешки продължава да продава на 25 ст. под картела.

# 451
  • у нас
Шампоан с чесън си купих...цената варира от 11 до 14 лири на борсите за перилни препарати

Гледах такъв шампоан в един магазин в Бургас. Цената беше 4,99 лв. Стори ми се евтин и се върнах да видя добре цената.
Къде е този магазин?

Мисля, че в турския магазин до ВиК в Славейков съм виждала.
Да, точно там.

# 452
  • Русе
Нов рекорд с еврото и долара днес в Тр..
очакват се големи подскъпвания

https://www.doviz.com/9

интересно какво поскъпване очакваш при положение че лирата продължава да се обезценява
в момента 1 $ се търгува за 4,5776  TRY

Човекът живее в Турция. Едва ли на тях им вдигат заплатите при всяко едно обезценяване на лирата.
 Помните ли през 96-та как беше у нас?

# 453
  • Стара Загора
Шампоан с чесън си купих...цената варира от 11 до 14 лири на борсите за перилни препарати

Гледах такъв шампоан в един магазин в Бургас. Цената беше 4,99 лв. Стори ми се евтин и се върнах да видя добре цената.
Къде е този магазин?

Мисля, че в турския магазин до ВиК в Славейков съм виждала.
Да, точно там.
Защото в меден рудник го гледах в едно магазинче,беше около 9лв.

# 454
  • Istanbul
Нов рекорд с еврото и долара днес в Тр..
очакват се големи подскъпвания

https://www.doviz.com/

интересно какво поскъпване очакваш при положение че лирата продължава да се обезценява
в момента 1 $ се търгува за 4,5776  TRY

поскъпвания във вътрешния пазар.. примерно бензина да скочи над 6,50 , детержана 7кг от 25 лири да е 30-32, сиренето от 17 над 23, карпуз, кираз лекарството  и т.н. и т.н.

чака се да минат изборите края на 06.. но долара не хич не чака деа Simple Smile
незнам до кога ще се търпи,
нещата вървят съвсем ненормално..
Но питашли бат Таиип или министира на икономиката всичко е 6+ ..
сигурно аз в др. държава живея хах

# 455
  • у нас

Защото в меден рудник го гледах в едно магазинче,беше около 9лв.

По интернет също цената е по-висока, затова се върнах да видя отблизо цената.

# 456
  • до най-прекрасния мъж
Истината е, че цените от преди 2 години са се вдигнали чувствително. За нас, българите, няма значение, защото купуваме лирата по-евтино и пак толкова ни излиза, превалутирано в лева. За живеещите в Турция е лошо, ако цените растат, а заплатите - не. Преди 2 години купувахме доматите на 2 лири килото при лира 0,52-0,53 лв, сега гонеха 3 лири при лира 0,39 лв. Та горе-долу ни е еднакво. Само че преди харчехме 700-800 лири на ходене, а сега 900-1000 лири.

# 457
  • Варна
Здравейте, сега в петък сме замислили да ходим на пазар. Предния път, не успяхме много да разглеждаме, защото бяхме с детето:) виждам, че често се обсъжда магазин Ендер - какво продават там, дрехи но какво? В сайта ми дава реклама на Найк и Адидас, има ли там и на добри цени ли са?
Букнахме един хотел, предполагам ме 25.05 не е никакъв празник при тях Simple Smile
Благодаря предварително:)

# 458
  • у нас
Здравейте, сега в петък сме замислили да ходим на пазар. Предния път, не успяхме много да разглеждаме, защото бяхме с детето:) виждам, че често се обсъжда магазин Ендер - какво продават там, дрехи но какво? В сайта ми дава реклама на Найк и Адидас, има ли там и на добри цени ли са?
Букнахме един хотел, предполагам ме 25.05 не е никакъв празник при тях Simple Smile
Има дрехи, обувки, спортни облекла и спортни обувки. Магазинът е на няколко етажа. Има асансьор. Хубави са намаленията.

# 459
  • ВАРНА
Има дрехи, обувки, спортни облекла и спортни обувки. Магазинът е на няколко етажа. Има асансьор. Хубави са намаленията.

Адидас и Найк на ниски цени само на Синия пазар!

Влязох в Адидас Кипа  на 19 май и ми се подкосиха краката от цените -  тениски  Адидас ретро по 220 лири....
спортен екип Адидас по 420 лири....аз с толкова тръгнах!

# 460
  • у нас
Е, не само на Синия пазар Stuck Out Tongue Winking Eye

# 461

Адидас и Найк на ниски цени само на Синия пазар!

Влязох в Адидас Кипа  на 19 май и ми се подкосиха краката от цените -  тениски  Адидас ретро по 220 лири....
спортен екип Адидас по 420 лири....аз с толкова тръгнах!
Дали може да кажеш примерни цени на спортните артикули от пазара?

# 462
  • Варна
То толкова е и Адидас или Найк  на Синия пазар.
 В сьбота, един чичко отворил багажника и продава Адидас за 20 лири. Та прьв поглед изработка ок, ама то няма такава материя, пьлен изкуственяк.
Да похваля English home в Марги.Досега нищо не ме грабваше там, но този пьт имаше голям избор- комплекти 240/260 за по 40 до 60лв,
"летни одеяла"/пльтен вафлен чаршаф/ 200/240 за 22лв, покривки за легло тип пачуьрк по 25лв.

# 463
  • ВАРНА
Аз търсех  цветни Найк -  мразя  черно!

Найк  бордо -  късно есенно-зимна дебела фланела - с дишаща драй фит материя размел Л -  50 лири - аз я свалих на 35 лири.

За майка ми Найк драй фит за супер жеги - светло розова тенис тениска  - 10 лева!   

Като чу булгар и директно изрече - дай 10 лева.    Така разбрах и че на половината сергии вземат направо левове.

Найк маратонки  червени   летно-пролетни   42.5 номер - какъвто не открих във Варна  - 70 лири.

Иначе в един закрит пазар  имаше адидас къс спортен панталон 7-8 до под коляното - 20 лири....но не харесвам такива дълги и бяха останали само ХХЛ - за 120 кг. тюлени.

# 464
  • ВАРНА
То толкова е и Адидас или Найк  на Синия пазар.
 В сьбота, един чичко отворил багажника и продава Адидас за 20 лири. Та прьв поглед изработка ок, ама то няма такава материя, пьлен изкуственяк.
Да похваля English home в Марги.Досега нищо не ме грабваше там, но този пьт имаше голям избор- комплекти 240/260 за по 40 до 60лв,
"летни одеяла"/пльтен вафлен чаршаф/ 200/240 за 22лв, покривки за легло тип пачуьрк по 25лв.

Има и кофти качество има и качествена стока Найк.

То се разбира кое качествено.     А и боклуците са основно при Адидас.   
На Найк  дори репликите са с по високо качество от оригиналния Адидас...то 90% е Виетнам оригиналния адидас.

Преди да тръгна за Одрин разгледах стоката в Найк Мол Варна....открих точно същите артикули в Одрин....само дето са 400-450% отгоре в Мол Варна - от същата материя абсолютно същите.

Общи условия

Активация на акаунт