Октомврийче ръчички протяга, иска вече да сяда - Тема 8

• 49 077
  • 789
  •   1
Отговори
# 645
Ето ни и нас:

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 18:33 от TsvetelinaP

# 646
ЧРД, Непозната! Да си жива и здрава и да се дипломираш успешно!

Страхотни бебоци!

# 647
Прекрасни бебоци- и госпожицата, и господата!
Непозната, ти си била дете! Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет ти желая!

# 648
Много сладки дечица,момичета.Живи и здрави да са ви.Heart

# 649
На мен така ли нескромно ми се струва, но в нашата групичка децата са изключително красиви 😍😍😍 да сме живи и здрави всички!

Включвам се с бърз въпрос - днес дадох жълтък на обяд и не съобразих и приготвих и киноа за следобед ( и двете за първи път). Да я дам ли, според вас, и ако не - мога ли да я сложа в хладилника за утре?

# 650
  • София
Привет и от мен. Не съм писала отдавна, но ви чета.
Всички бебчовци от снимките са страхотни - порастнали и усмихнати !
Гледам обсъждате темата за яслата, която ни е на дневен ред на нас.
И аз много се чудих дали ще е готова за ясла края на годината, кандидаствахме и взеха че ни приеха за учудване. Ще я запишем, но ако не случват нещата я отписваме зимата и ще си я гледам. Колкото и да си говорим, никой не пуска ,дете на годинка и малко, от хубаво. Ясно, че финансовия проблем е определящ. Но и аз като Ема (мисля тя го беше споменала) не съм от майките обичащи да стоят във вкъщи. С удоволствие ще се върна на работа, ако всичко е ок.

Пробвах и аз да кача снимка, но нещо от телефона не ми дава Blush

# 651
  • София
Честит празник , бъди здрава и удовлетворена ! Ние сме почти наборки, аз съм на 22 Blush
Най-после и аз да видя бебоците, пу пу живи и здрави да са сладурите
Тони, следобед по принцип не се предлага нещо ново, по-добре дай утре, аз бих дала нова де да знам

# 652
Ех, млади сте вие. Аз лятото ще ударя 30-така, а искам и поне още едно дете.

# 653
Аз тази година ще ставам на 34, егати и бабето дет' съм, съвсем ме комплексирахте!

# 654
  • София

кучо, бебо и тати, само аз чета за изпити Grinning

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 19:48 от AleksandraT

# 655
Аз тази година ще ставам на 34, егати и бабето дет' съм, съвсем ме комплексирахте!

Аз на 35!!!!!! 😳

Аз досега всички плодове и каши само следобед съм въвеждала. Веднъж да успея сама да приготвя нещо и да го изхвърля пффф

# 656
Аз от години съм на 19, по-лесно се помнят 😂

Хубави майки и хубави бебета!

Ще взема и аз да черпя малката една киноа, така и така за нас ще правя. Ужасно уморена съм напоследък, де да имаше чалъм да сисе поседя малко вкъщи и да си поскучая 😀

Работата ми не е обвързана с работно място, така че ще прескочим яслата.

# 657
Записвам се в отбора на майките над 30, след 14 дни ставам на 31 години и се радвам, че не родих по- рано, бях много луда...

# 658
  • Варна
Еееех, момичета, аз съм на 36 с първо дете.......

# 659
На 31 съм аз.Също мама на първо дете.Чаках го три години малкия бандит.
Утре смятам да въвеждам манго.Нашата лекарка каза,че може да давам нови плодове и зеленчуци докато въвеждам жълтъка ако не се е появила реакция досега значи нямало проблем.Вие на какво мнение сте?Давахте ли нови?

Общи условия

Активация на акаунт