Октомврийче ръчички протяга, иска вече да сяда - Тема 8

• 49 175
  • 789
  •   1
Отговори
# 135
Богомил и той може да излочи безкрай вода. Като взема шишето и е рев...
Ще изчакам малко с жълтъка аз

# 136
Неда отказваше вода до 6тия месец. Тук за 10тина дни се научи да пие и пие доста. Нефроложката каза, че децата усещат кога имат нужда от вода и ще пропият, важно е да им се предлага често. А и сега по горещините сами ще я потърсят, ще се научат, че ги разхлажда.

От днес започна да пълзи здраво и на дълги разстояния. Имам два пъзела от тези за земя, сглобих ги и в последния час прави диагонали из стаята.

# 137
  • София
Синът ми до година не искаше и после йато почна няма спирка. Сега по 2 л пие на ден.
А тоя бял морков на хип ли е ?

# 138
  • София
На хип е да, едно бяло продълговато, прилича на пащърнака по вид

# 139
В басейни аз не влизам, какво остава бебето да цопна. Ще вземем надуваемо басейнче за морето.
Препоръка от лекар: не използвайте надуваеми басейни за бебетата на плажа.В тях жактериите които причиняват обичахните летни нерязположения се размножават като луди.Понеже няма движение на водата, топло е вътре и е идеална среда за тях.Много по-добре е да го топмете в морето, отколкото в този развъдник.

# 140
  • Бурса
Ние се прибрахме най-сетне във Варна. След път и адаптация - режим никакъв. И понеже все така куца захранването - вече 20 дни ядем по 20-30 грама да питам все пак кога предлагате пюрето? Всъщност кога горе долу като часове са ви закуските и обядите?

# 141
  • София
Аз в диапазона 12-13 обяд зеленчуково пюре.
Между 16-17 каша дадох.
Сутрин яде към 9 като почна закуска тогава ще е.
Тя така или иначе яде нощем понякога и два пъти за мой ужас.

# 142
  • София
Сутрин яде към 9, обяд към 12.30-1, после 16-16.30, 20ч и после нощеска 2 пъти...като вече изгубих бройката на пътите в които ставам за бибата...на всеки час по 2 пъти цяла нощ ! Вече от неспане и умора не знам на кой свят съм

# 143
Алекс, аз преди кашите дадох няколко плода, за да мога да ги добавям към тях.
За неспането не ми се говори, като зомби съм Sad

# 144
Mrs. Bamboo, може и така да е за басейнчетата, не знаех. Но и ние ходим на пусти плажове, наоколо няма хотели със заустени тръби, отделно водата на Средиземно море е по-солена и не благоприятства подобни гадове, та не знам дали бих лишила детето от кефа на басейнчето. Сега ме вкара в размисли.

# 145
  • София
Аз не мисля , че ще има проблем с басейнчето Попи. Малкия кисне в такъв и до сега. Само сменяме водата често.

# 146
Аз вече с биберон не се занимавам. Сам си го намира и си го слага в устата. Имаше един период в началото направо се молех за дните, в които сам ще си го намира. То рев беше до небесата, когато падне.
Днес съм го снимала на бебефона как си слага Бобата в устата, цока, в тоя момент намира втората биба в леглото си, разгледа я и се пробва и нея да сложи в уста Wink

# 147
Абе да ви питам вашите бебоци по колко мляко пият, в голяма чуденка съм какво да правя защото мога спокойно да заместя междинното и обедното изцяло на пюре, обаче моя хубостник яде за последно в 7 и 30-8 и кърти сутрин до 7-8 часа, и реално има сутрин 180 мл, следобед и вечер. Това е ако заместя изцяло с пюрета междинното и обедното и ми се струва малко затова додавам мляко след пюретата.
Иначе отностно морето, ние Юни отиваме и мисля да го топна със сигурност мръсно не мръсно знам ли струва ми се че ще е достатъчно голям вече. То колкото е опасно за него толкова и за сина ми който е на 4г, толкова и за мен...
Днеска бебока беше захранен с вафла с всички екстри в нея, приятелче на големия возехме отзад и изведнъж се обръщам и той ми вика ами аз му дадох последната си хапка вафла защото той ме гледаше в устата:))) Гледам го нашия дъвче ли дъвче с апетит едно парче беше го намачкал добре;) Ама реално не е гълтал нищо, е все е попаднало от съставките нещо в корема му но засега поне изглежда добре, да видим утре:)
Почвам аз вече да въвеждам повече неща на куп щото се изнервих вече с това 3-4 дена да чакам за по една храна...
Чукна и той 6 месеца вчера, още не седи стабилно, смисъл седи си но си залита отвреме навреме трябва да съм до него, лази с глава аахха, подпира се на главата и така изтласква краката напред:)))

# 148
  • Sofia, Bulgaria
Габриела повече от 120 -150мл не изпива. Пие 3 пъти и още 2-3 пъти си досуква каквото има от гърда. Яде пюрета на обяд и каша + плод следобед.
Ние ще пропуснем морето тази година, но ще сме по балканите. Тази седмица ще ходим към Чипровци. Има ежегоден фестивал на килима и е много приятно.

# 149
Аз кашите и плодовите пюрета ги давам сутрин. Почна много да досажда, когато закусваме с баща му и се наложи. Следобед още нищо не съм давала.

Чудя се кога ще е подходящо да се дава кисело мляко. Пробвал е няколко пъти и го яде с такъв кеф. И от плодовете му харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт