🌷ХАЛИТ🌷БЕРГЮЗАР🌷 в "1001 НОЩ"/Binbir gece и "VATANIM SENSIN". ЖИВОТ И ТВОРЧЕСКА КАРИЕРА - Т. 272

• 54 563
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
"Кралско изкуство" от Анна Брадулова....

"Събуди се, скъпи! Изпекох любимите ти симиди...."Heart ExlHeart ExlHeart Exl

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 11:29 от vera17

# 76
Озет с руски превод

Озет к 54 серии

В то время как поражение Кутахьи-Эскишехира словно нож в сердце народа, Джевдет и семья потрясены смертью Хасибе. Джевдет намерен любой ценой сдержать свое обещание, данное матери перед смертью. Однако Джевдет, который ничего не видит, кроме своей цели, пугает Азизе и даже Якупа. Азизе старается быть для него голосом сердца, который Джевдет не слышит из за своего гнева.

Доктор Суат приезжает в Измир. И скажет всё семье Хиляль и даже Леону. Алекси, у которого после произошедшего с Йылдыз одна цель - Якуп, проследит за Якупом и Веджихи, у которых опасное задание. В итоге этого задания приключившееся на голову Якупа подвергнет опасности не только его, но и Джевдета и его должность.

Доктор Суат и Азизе, болницата в Ескишехир- в  53 серия
"- Чувайки Вашия разговор с войника, в моето сърце се появи надежда.
- Да се измъкнем оттук и ще прегледам Вашата дъщеря."

# 77

Паралели...

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 13:15 от vera17

# 78
  • Горски извор
Вероника с тия симидки ме уби Joy

# 79
Привет! Hug
Благодаря за фрагмана, снимките, за всичко споделено Hug

Боран в майския брой на сп. L’Officiel Türkiye

Цитат
Как идёт сериал "Моя Родина Это Ты"?
– "Моя Родина это ты" уже подходит к концу. Это был прекрасный опыт. Я больше обращаю внимание на сценарий, и насколько она может меня осчастливить, нежели чем персонаж. История "Моя Родина это ты" очень прекрасна. И до этой работы, всё было также для меня. "Мамы и матери", "ВВ Косем", все они были сильными историями. Я никак не могу забыть 3 месяца, что провёл в Кёсем. Было приятно во всех смыслах. Даже когда у меня не было съёмок, я хотел быть там. Он был отличным проектом, и потому я должен был продолжать всё так же отлично. Эта работа подобна азартной игре. Хочешь ты этого или не хочешь, становишься главой своего дела в молодом возрасте, и тебе приходится принимать некие решения. Я только под конец сериала "Моя Родина это ты" понимаю, как водятся дела в этом секторе. И поэтому я хотела рассказать об этой истории.

# 80

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 16:24 от vera17

# 81
Чисто нова генералска снимка Sunglasses

# 82

Берг пее.....

Онур и Шехерезада....
https://vk.com/video-146447216_456239233

Седмичен рейтинг!..

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 05:13 от vera17

# 83
# 84
Днес съвсем ни лишиха от информация за новата серия. само снимки на Алекси и Якуп и отново снимки от фрагмана на останалите, които видяхме вчера. Затова и аз като Лу ще сложа няколко снимки на трима от нашия каст. Генерала вече го видяхме в предния ми пост. Sunglasses

Днес като са си тръгвали от сета, Мирай и Боран си правеха един на друг видео и се шегуваха пак, голям смях, много им е весело заедно. Grinning Ето малко весели снимки от тези моменти. Ще ми липсват след един месец...

Лу е сложила снимката, която е споделил Левент Джан. Аз пък слагам снимката- пак на Боран с Левент, но споделена от Борко.  

Може би всички започват да чувстват отсега носталгия по завършващия сериал...Blush

Ако някой иска да прочете интервюто на Боран за  L’OFFICIEL  на руски- ето линк. Дългичко е. Blush
https://vk.com/@hileonclub-boran-kuzum-dlya-lofficiel-sovremennyi-melanholik

# 85
Blue HeartЗдравейте! Blue Heart

Малко късно се появявам, особено за Вера, но така се случи... Blush
Благодаря на всички за снимките и резюмето на 54  еп.Hug
Няма кой знае какви новини, но пък снимки - бол! Особено с Боран!
Голям хубавец! И все повече се смеят заедно с Мирка... Заливат се от смях...
Ще видим до какво ще ги доведе... Laughing

Йълдъз също е много готина, като морска сирена... Smile Stuck Out Tongue

Снощи погледах малко един стар сериал с Халит, но не е отразен във филмографията му
в IMDb. Мисля, че е от 2000 г. Заглавието е Sarı Evin Esrarı. Ето два кадъра от сериала.

Преди време тук бяха публикувани няколко кадъра от същия сериал
със Зeрин Текиндор. Напомням един от тях.

Ето и видео (сцената с Халит и Зерин започва от 0.30).

# 86
  • Горски извор

# 87
При рускините прочетох, че вчера нашият сериал е получил награда "Исторически сериал на годината" на церемония по награждаване «Magazin Oscarları 18» Каква е тази церемония- нямам представа. Но се радвам за VS!  Струва ми се, че и миналата година имахме някаква награда за исторически сериал.

Тази снимка е от оператора. Настройват цветовете, доколкото схващам.

# 88
   Heart JU....Наистина се чудех къде си?..ЧЕТВЪРТЪК е! На всички - благодаря! Heart

https://vk.com/video21130087_170761053

Скрит текст:
" Утро бодрое"- М. Строганова..

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 06:43 от vera17

# 89
  • Горски извор

Общи условия

Активация на акаунт