Звездни компромати- 361 част

• 102 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • На топло
Дъщерята на Синди, Кайя е като кощрамба ( не знам дали има такава дума, бабите я използват 😂)
Добре, че се е родила в това семейство, та да види моделстване.

# 391
И Деми Мур за една корица, дето бяха и закачили тяло на някаква моделка вместо нейното.

Брата на бъдещата кралска булка написал отворено писмо до Хари, в което му писал да не се жени за Мегън Маркъл, защото е меркантилна и сметкаджийка и щял да съжалява.

# 392
Коментирано е. Преди повече от година.

Oooops... Ще наваксам с клюките и в най-скоро време ще публикувам само актуални видеа и снимки... SorrE!

# 393
Коментирано е. Преди повече от година.

Oooops... Ще наваксам с клюките и в най-скоро време ще публикувам само актуални видеа и снимки... SorrE!
В този случай се казва -остави го сам да си счупи главата

# 394
  • софия
уфф аз съм със същите солети като щерката на синди...и на нея не й е лесно. Аз съм хем ниска, хем със солети, съответно не мога да ги скрия с нещо дълго, че изглеждам като гном. Тя поне е висока, може да си позволи по-дълга пола , примерно.

# 395
  • София
и ся какво излиза, че сладкия Хари е будала ли?
Мегън и мен не ме кефи, но нямам представа защо. изобщо не знаех коя е.

това с фотошопа и мазането на снимки е много смешно.

Кая е с клечави крачета, но все пак е малка още. аз съм от хората, които в този живот може да качат сигурно навсякъде, но дебели крака и дупе няма да имам никога, освен, ако не си го монтирам, ама не искам  Grinning

# 396
  • софия
Хари няма да е първият, нито последният будала

# 397
# 398
  • На топло
Хари никога няма да се откаже от сватбата, до откат ще защитава любимата, като истински принц 😂 Влюбен - загубен е той.
Бащата на Мегън е плащал непосилни суми за да издържа "принцесата" дълги години.
Кофти е, че тя сега не иска да го знае, нито да го покани на най-важния ден от живота си 😓 странна жена.
Но Хари хич няма да се трогне от това писмо....

# 399
Песента на Агилера е доста тъпичка. Не можах да се насиля да я изслушам до края. Ще бъде част от новия й албум, излизащ на 15 юни.

# 400
  • Rock & Roll feeling ...
Хари никога няма да се откаже от сватбата, до откат ще защитава любимата, като истински принц 😂 Влюбен - загубен е той.
Бащата на Мегън е плащал непосилни суми за да издържа "принцесата" дълги години.
Кофти е, че тя сега не иска да го знае, нито да го покани на най-важния ден от живота си 😓 странна жена.
Но Хари хич няма да се трогне от това писмо....
Никой не знае какво е в семейството им ( на Меган ) и може да има основателни причини да не комуникира с баща си,но поне да му обезпечи старините. Особено при все,че има милиони,може да му осигури нормален живот,пък нека си държи на принципите и нещата в които е засегната.

# 401
То е ясно, че Хари няма да се откаже от Меган. Само не разбирам дори да е меркантилна, брат ѝ що за брат е. Много е братско да пишеш писма на бъдещият си зет...

# 402
  • На топло
Бащата на Мегън първо и е платил образованието и други капризи( за които не е бил длъжен) после тя се е фръцнала, че не иска да общува с него.
Голяма хитруша, то си и личи, че е такава.
Може да го покани, от куртоазия....не е длъжна да общува с него след това.

# 403
Златка Димитрова
https://www.instagram.com/p/BiT5CSFhS4j/ , значи хич не ми е женствена, опитвам се да и симпатизирам(и аз незнам защо), но не ми се получава...

Бруклин Бекъм изненадва баща си (Дейвид Heart Eyes)за ражденния му ден
https://www.instagram.com/p/BiSlY4flhG4/

# 404
  • софия
леле Златка........ще сънувам кошмари....без грам извинение, Елза Пирини е 100 пъти по-секси и женствена от нея!

Общи условия

Активация на акаунт