Звездни компромати- 361 част

• 102 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Оф, аман от крокодили вече

# 661
Оригиналният нос на мис БГ беше много по-добър от това, което в момента е, честно, поне стоеше естествено грозно, характерно, за мен беше приемливо. Че не е баш за миска, не е, ама не ме смущаваше чак толкова. Сега е вече грозно. Прилича на Тоцка и върви съвсем по нейният път.

# 662
  • София
Ееее, и на вас не може да ви се угоди. Оплюхте я (то и аз де, Mr. Green), че е грозна с нейния нос, тя се комплексира и си направи друг. Сега пък, като Тоца била. Ам’чи какво да направи жената, за да ви угоди? Ей, няма оправия.
Сериозно, проблемът й не е в носа. Проблемът й е в мозъка и в свекървата, която я насърчава да се държи и да изглежда безумно. Изобщо, цялата група български киборги са просто абсурдни. Лошото е, че ни ги натрапват отвсякъде.
Имам конструктивно предложение да спрем изобщо да ги коментираме и без това не са никакви звезди (а темата е за такива, нали?!), така и някои жълтури ще спрат да си правят статиите за тях и белким поизчезнат от публичното пространство и се наврат в някой тъмен ъгъл, където им е мястото.

# 663
  • София
Защо ми трябваше да отворя снимката на Ива Екимова, отядоха ми се гофретите, които правя в момента. Изпитвам истинска погнуса от разширени вени, мога да припадна при подобна гледка, изобщо не се майтапя. Чукам на дърво да не ми се появят и на мен, че ще съм нон стоп в безсъзнание.

# 664
Абе момичета,днес само страшилища пускате!Като се почна с оня разчекнат слон,та през миските и сега Лилето-и тя разчекната с корема-грозно,та грозно.Предполагам като роди,ще са същите стойки до количката.

# 665
Която ще е празна, защото бебето ще е с бавачката, докато секси мами се привежда във вид, годен за логаритмуване Joy

# 666
  • София
Имам една разширена вена, която ни ме боли, ни сърби, но с поли ходя само с черен чорапогащник или като похвана тен, че пък съм и бяла като сирене. Мислех, че го правя от суета, пък го съм спасявала Тонка от "припад".

# 667
Eдна усмихната (и облечена) бременна - Ева Лонгория:
Скрит текст:

# 668
  • София
Много щастие излъчва Лонгория! Разкошна е!

# 669
  • Русе/София
Дрес кода за партито на Ева Л. пижами ли е бил? newsm78
Не ми се отваят снимките на Екимова  Crossing Arms

# 670
Дрес кода за партито на Ева Л. пижами ли е бил? newsm78
Не ми се отваят снимките на Екимова  Crossing Arms

Мини на новата версия на сайта и ще ги видиш - получи се някакъв бъг. Публикувах ги със старата версия - аз също не ги отварям, но с новата се виждат.

# 671
Ееее, не е честно! Колкото и да не го харесвам Доктор Е!, истината е, че Теди Велинова си беше обезобразена когато се залюби с него. Не е виновен той!

Устните се оправят. Щом не ги оправя, значи КРАСОТАТА Е СИМЕТРИЯ.
Аз съм чела ,че не се оправят , иначе Мара до сега да си ги беше оправила

Прочети пак Simple Smile
Разбрах, че става дума за устата на съпругата на Енчев, но съм чела и в разни предавания съм чувала , че не може да се преправи уста като на Теди, Мара и други подобни

# 672
  • София
Може да се отстрани някаква част от силиконовото олио. В едно от Вип брадър изданията Моника Валериева разказваше на Ернестина Шинова за такава процедура. Не се виждало кое е пълнеж, кое е твоя тъкан, защото всичко ставало едно цяло. Трябвало да се внимава да не се среже мускула.

# 673
Може да се отстрани някаква част от силиконовото олио. В едно от Вип брадър изданията Моника Валериева разказваше на Ернестина Шинова за такава процедура. Не се виждало кое е пълнеж, кое е твоя тъкан, защото всичко ставало едно цяло. Трябвало да се внимава да не се среже мускула.
Леле, това звучи страшно.  newsm43

# 674
  • Once there was a Hushpuppy...
Много хубави снимките на Лонгория. Едни от малкото, които ми доставят удоволствие Peace
Екимова и аз не можах да я отворя.

Общи условия

Активация на акаунт