Звездни компромати- 361 част

• 102 198
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Кремена е от богата софийска фамилия. Халваджиян са били известни плевенски сладкари едно време. Маги е работил доста различни неща, даже не е ясно какво точно, но след като среща Кремена, вече става това, което е в момента. Дипломата му за режисура е взета преди няколко години от НБУ. Иначе арт биографията му за училища в Москва и Италия изглежда доста съчинена... Т.е. Кремена си е "взела" човек, когото да побутва и над когото да доминира.

На момичето на Гала мисля, че все още повече й подхожда тийнейджърско излъчване, предвид и приятеля й, който също е с тийн излъчване -  не знам защо бърза да е фаталната лейди. Гала подкрепя тези снимки, дори някои тя ги правила.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 14:03 от Questar

# 571
На госпожа Халваджиян искам да покажа снимки от София, правени когато са си живеели основно кореняци.
Скрит текст:

Колкото и да плюят София, очевадно е, че в момента е пъти по-чиста, така че по-скоро да благодари на селяните Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубава е снимката на Мари, но да бяха махнали бутилката в долния ляв ъгъл, разваля цялата атмосфера.

# 572
Гери Никол пее Guns and Rosses, акомпанирана от Волен Сидеров на барабаните...

https://www.facebook.com/HistoryHumour/videos/1751022098321721/

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6849229

# 573
Ваня Червенкова - опорочава българската носия с това вулгарно излъчване.
Дъщерята на Гала - красиво тяло. Помня майка й в шоуто "Невада" - страхотни усмивка и крака. Гена си е ген.
Кремена Халваджиян - предозирания ексцентризъм не е здравословен за никого, най - вече за нея. Относно мнението й за селяните - добре е да се вразуми и да не си мисли че е "хванала Господ за шлифера". През годините съм ставала свидетел на такива падения и възходи, че ми е много любопитно какво ще се случи с нея след време. Познавам човешки същества, които живеят в центъра на голям провинциален град - ами същите като Кремена - мислят, че другите / от селата или крайните квартали / са втора ръка хора и нямат право да живеят. Мнението им обикновено е изречено на див жаргон и с диалект, така добре олицетворяващ интелекта на "баш" гражданите. Не смея да си помисля как ли са с правописа!

# 574
Колкото до чистотата - права е! Но в доста населени провинциални места действително е по - чисто от София. Все пак там живеят по - малко хора, пък са и селяни - а те доста държат на хигиената.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 17:23 от anra

# 575
# 576
В София доста се чисти и не съм съгласна, че е мръсно. Е винаги може и повече. Виж, бъка от кучешки фекалии и особено в централната част, където тротоарите са тесни е особено гнусно.

Госпожата се е пресилила и поизложила, ама явно толкова си може...

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 21:00 от Анонимен

# 577
Кремена Х. не знае горкичката, че най-големите български класици са провинциалисти, но дълбоки провинциалисти.
Аз пък да й кажа, като дете със селски корени, че всяка сутрин моята баба метеше двора си и после премиташе асфалта пред къщата си. А баба не беше изключение, всички селски хора са така.
Не само пред къщите, в душите им е чисто на тези провинциални простаци и едно е сигурно, че те не биха имали нищо против черния печат за столицата.
Че с такива столичани като другарката Кремена, не черен печат, ами направо Белене ще се превърне в предпочитана дестинация.

# 578
Наистина е страшна Ваня на тази снимка - не е виновна за това  жената, но защо се пъне да се показва, не разбирам. Младежът до нея изглежда добре.
Кремена не казва нищо ново, и тук из форума ги четем подобни. Но не си прави услуга с подобни изказвания.

# 579
# 580
Слоница със самочуствие!

# 581
Слоница? Ти сигурно си вейка.

# 582
Не съм,но тази буца,така разкекерчена ме отвращава,без значение колко по-добре изглеждам!Изяж се от злоба сега:)

# 583
Теди Велинова не ми харесва в лице. Но пък тяло и как се облича много ми харесва.
https://instagram.com/p/BiY9YjBHbLW/

# 584
Не съм,но тази буца,така разкекерчена ме отвращава,без значение колко по-добре изглеждам!Изяж се от злоба сега:)
Бабата на Роузи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт