Звездни компромати- 361 част

• 102 220
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Няма смисъл да се напъва жената. Всичко, отдалечено от морето е провинция.

# 556
Всичко, отдалечено от морето е провинция.
Wink

Имах една позната...за кратко време бяхме в работни отношения...
Та тя непрекъснато повтаряше, че е родена на "Петте кьошета". Joy И това е най-голямата селянка, с която ме е сблъсквал живота. Никога не срещнах по-тъп и самовлюбен човек от нея. Обаче голямата гражданка си "изкарваше хляба" (и то сериозен "хляб". Поправям се - мъжът й го изкарваше тоя "хляб".) точно в провинцията, на морето. Wink

И за да не е СПАМ:

Синди, Кая и може би тяхна приятелка:
Скрит текст:

Синди тренира:
Скрит текст:

# 557
# 558

Тая винаги ми е изглеждала като 150кг траверс без пари за пластичен хирург (в лицето)... Момчето й е грозновато, но от друга страна много симпатично. Чудя се какво ли прави с нея? Надали е заради кеш-кеш, защото нали си имал кариера в чужбина, купи, титли и там квото-и-да-е-било... Той си е в тази възраст, дето все му се иска лялял, а на нея й е време за менопауза...

# 559
Кремена кореняк софиянка ли е?
Сериозно, с това провинциално поведение!?
Я, па тая Крема! Що не се омъжи тогава за кореняк софиянец, ми взе плевенчанин с полу арменски корени!
И понеже, аз като типична провинциалистка, ще нарека Крема, чисто и просто - пръдла!

# 560
На Ванчето цървулките са й малки.☺

# 561
  • София
Каква нежна българска мома. Просълзих се. Що така се халосват тея хора??!? Младежът освен за пари, не разбирам защо е с нея. Щом с грим, обработка на снимка и т.н. изглежда така, представете си как изглежда сутрин.

# 562

Какъв мъж трябва да си, за да участваш в такива тъпи фотосесии 🤔

# 563
Кремена кореняк софиянка ли е?
Сериозно, с това провинциално поведение!?
Я, па тая Крема! Що не се омъжи тогава за кореняк софиянец, ми взе плевенчанин с полу арменски корени!
И понеже, аз като типична провинциалистка, ще нарека Крема, чисто и просто - пръдла!

Кремена е софиянка като баща й е бил диригент на незнам какъв оркестър и е пътувал много в чужбина по време на соца. Хич не е случайна и надали случайно го е "взела" Магърдич.

Тя цял живот само харчи нечии пари и изживява превземките си. Кво повече да иска?

# 564
  • Варна
Явно е мъж родолюбец!
Аз пък приветствам идеята им. Нищо смешно и тъпо не намирам в това да се снимаш в носия.
Това, че болшинството от нас не биха облекли и се снимала с носия, не означава, че трябва да се присмиваме.

# 565
  • София
Винаги съм я смятала за Шрек в женски вариант.

# 566
Не се отваря при мен за съжаление...

# 567
Тази вярва ли си?! Главата ù са я направили наполовина-издължили са я, обаче въпреки това изглежда зле. 😞
А това момче какво прави при нея? На едно кратко интервю той не можа да върже 2 изречения...

# 568

Тази вярва ли си?! Главата ù са я направили наполовина-издължили са я, обаче въпреки това изглежда зле. 😞
А това момче какво прави при нея? На едно кратко интервю той не можа да върже 2 изречения...

Не само си вярва, но и самата тя си е лайкнала снимката във ФБ. А какви коментари си леят - най-прекрасната двойка, любовта разкрасява, страхотни, прекрасни, любимата ми двойка и все в този дух Rolling Eyes

# 569

Не само си вярва, но и самата тя си е лайкнала снимката във ФБ. А какви коментари си леят - най-прекрасната двойка, любовта разкрасява, страхотни, прекрасни, любимата ми двойка и все в този дух Rolling Eyes

Аз да изразя тогава съмненията си - с г-жица Червенкова съм се засичал из разни клубове и ресторанти през годините - все е била в компанията на меки китки... При Гала спомена, че гаджето й е мюсюлманин - да не би и той да е мека китkа, но заради религията да не иска да се открие, та тя да му е параван?

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 13:50 от arrival

Общи условия

Активация на акаунт