Звездни компромати- 361 част

• 102 234
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Кремена е самозабравила се простакеса.

Принц Луи

Абсолютно! А много хора в коментарите и се подиграват, една жена и припомня , че и Гала на която тя е стилист е от провинцията

# 541
То пък колко ли от тези, дето се бият в гърдите, че са софиянци, са такива повече от две поколения назад. Много важно, че майките им са дошли от село малко преди тях в София, та случайно са се родили тук. Вечния спор София-провинция. То селския манталитет си личи, ако ще да си роден пред коня на Цар Освободител. Който си е мърляв на село, ще е същия и в Париж. А на Кремена и е презимето Селянска, от километри прозира.

# 542
Да де,щото от софиянци няма ама нито един невъзпитан и всички са все интелигенти !! Rolling EyesСмешна е!

# 543
Халваджианови защо не уволнят всички провинциалисти, които работят за тях? Толкова въздух ще си отворят. Ще има да си дишат свободно...
Могат да започнат с Гола.

# 544
  • Rock & Roll feeling ...
Защото техните (с които работят) провинциалисти,явно спазват "елементални норми на възпитание". На тях им пречат само тези от провинцията,които идват в Столицата без да си носят културата .
Много посредствено изказване. Няма никакво значение от къде си и къде мърсиш, има значение само,че нямаш възпитание.

Кремена ми прави впечатление на вечно мрънкаща персона. Всичко си има - здрава е, здрави мъж,дете и внук, бизнес който й е интересен + достатъчно пари в сметката, а няма излъчването и полъха на щастлив човек.

# 545
  • До морето
Точно това щях да пиша- голямо мрънкане, голямо чудо. Преди беше донякъде интересна Кремена, сега колкото и да се напъва си е едно обикновено застаряващо мрънкало!

# 546
На Кремена внучето е наполовина от дълбокия прованс. Ако си мисли, че е взело само от нейните безценни гени, много се лъже.

# 547
И аз съм със същите впечатления за Халваджиянови - едни огромни мрънкала. Все те най-успелите, най-влюбените, а държавата такава, хората онакива...абсолютни превземки.

Мари има чудесна фигура и снимките са еститични, но не разбирам как хората си качват такива снимки, говоря за тези, които не са част от шоу бизнеса. Приятели, роднини, колеги да ти гледат дупето....то вярно, че съм си консерва по принцип..😊

# 548

Как пък разбра, че са провинциалисти - лични карти ли е искала. Много ми е кофти тази леля (повръщащо)

# 549
Ами то няма начин да тръгнеш по улицата по гащи, за да си покажеш хубавото дупе на всички. На плаж не си с цялата рода и приятели, пък толкова си харесваш задника, че това е единствения начин да си по задник и да не е чак толкова скандално. То във фейсбук какво ли вече не се публикува,та едно дупе.

То някои натурализирани софиянци най-много пушек вдигат да си ходят пришълците по родните места, та и тази така. Аз не искам да има никъде селяния (като нарицателно), без значение кой я проявява. А тя често идва от тези с най-големите претенции.

# 550
Е, все пак девойката е на 20. Ако сега няма хубаво дупе, кога? Николета със сигурност не ми е еталон на женска прелест, но когато видя щерката на Гала на нейните години и след раждане, ще сравнявам Blush

А коя е лелята от долната снимка?

# 551
Е, все пак девойката е на 20. Ако сега няма хубаво дупе, кога? Николета със сигурност не ми е еталон на женска прелест, но когато видя щерката на Гала на нейните години и след раждане, ще сравнявам Blush

А коя е лелята от долната снимка?

Кремена

# 552
Кремена с гащите на Магърдич.

# 553
Доста от "провинциалните" градове имат хубав облик и са по-чисти, щот няма много кой да цапа Simple Smile. (опит за полушега-полуистина)
Мисля, че Кремена е иразила гнева си (който споделям, впрочем) абсолютно просташки и съвсем измества проблема с възпитанието към столица-провинция.

# 554
  • Countryside
Проблемът от край време е във възпитанието, а не в произхода. Кремена явно освен жителство, иска да въведат и доказване на шопски произход минимум две поколения назад. Оти шопите са най-културните и възпитани.

Последна редакция: нд, 06 май 2018, 11:57 от Сиренце

Общи условия

Активация на акаунт