Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • pLOVEdiv
Пушила съм умерено-по 2-3 цигари дневно и съм си позволявала чаша вино или бира Simple Smile

# 436
Здравейте, знаете ли д-р Ангел Ставрев дали ще е на работа другата седмица?

# 437
Привет малко помощ ако може втори ден от цикъл прогестерон 2.19 ще пия регулон дали ще се смъкне

# 438
54347 Преди бил ли ти е висок или сега го хващате? На трети ден би било добре пак да се излседва, понякога тогава пада.

# 439
Аз пих Фемоден,но те май са сходни.Пих го 10 дни и пак ми дойде цикъла.На втори ден прогестерона пак беше висок.Едва на  четвърти ден спадна и започнахме стимулацията.

# 440
Здравейте, имам въпрос към пациентките на доктор Минев.
Аз съм с едно неуспешно ин витро в друга клиника и запушени маточни тръби установено след цветна снимка и последвала лапароскопия.
Тези дни бях за първи път при др Минев и след вагинален ултразвук и преглед на епикризата ми отсече, че трябвало пак да направим лапароскопия, защото едната ми тръба била леко пропусклива и трябва да я клампираме, защото гарантирано течността от нея трови ембриончето и няма как да има бременност, а след лапароскопията лекуващият ме тогава лекар каза, че нямам хидросалпингс.
Направо не знам какво да правя, как може да е толкова сигурен за диагнозата си без да сме направили други изследвания преди това.
Ако има момичета преживяли нещо подобно ще се радвам да споделят.
Благодаря!

# 441
Здравей, и аз съм пациент на Минев и имах същите съмнения дали не я прави тази операция на всички. Но вкрайна сметка разбрах, че я прави само при необходимост. Според мен е добър лекар, довери му се, нормално е да имаш съмнения, както ти написах, аз също минах през тези въпроси Simple Smile

# 442
Епикризата ли ти гледа,или снимката?При мен гледа и епикризата и снимката (в Селена е правена,но не я е правил той) и въпреки ,че в епикризата пише ,че пропускат от снимката се усъмни за хидросалпингс и предложи лапаро.Той ми го прави и каза,че няма течност и тръбите са наред.Но ако  наистина   има такава течност просто опитите са обречени.Според мен той иска лично да се увери как са тръбите ти.

# 443
  • Пловдив
Нещо се обърках. Тръбите ти са запушени, установено от друг лекар. При нова лапароскопия се прави нова проверка на тръбите и ако не пропускат въобще,  вероятно нищо няма да се прави. Но ако образуват хидросалпингс трябва да се прекъснат. Искай предварително запис на ЛС ако не се чувстваш сигурна.

# 444
При мен също се получи така,имах цветна снимка от друга клиника,но доктора се усъмни за хидросалпинг и направи лапароскопия,оказа се че само сраствания имам.Имай доверие на доктора той знае какво прави,благодарение на него сега съм бременна в пети месец.

# 445
И преди сме го засичали висок но не съм пила регулон доктора напрово ме остови за другият месец[video][/video]

# 446
Няма какво да се лъжем, почти всички пациентки на Селена, на които ни е предстояло ин витро сме минали „под ножа” - т.е. правена ни е лапаро...

# 447
54347. Не се притеснявай от Регулона, в повечето случай преди процедура се изписват противозачатъчни.
Лапороскопия не бих правила повторно за едно и също нещо. Все пак си е операция. Да направи нова снимка . Не може за добро утро и хайде под ножа.

# 448
  • Пловдив
Нож силно казано. Аз ХСГ не съм правила. Направо ЛС. Ако има нещо на момента да се действа. Сама се закарах да ми махнат трите конеца. Шофирах на 4 ден след операцията. И това преди повече от 10 години.....Прекалено много пари и нерви е едно ин витро, за да го рискувам заради едни тръби.

# 449
Нож си е , пък и с пълна упойка с интубация. И аз имам три дупки с три конеца, от преди 8 години. И след това секцио. Мога да кажа, че след секциото се възтанових по- бързо , отколкото след лапароскопията. 

Общи условия

Активация на акаунт