Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 647
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • pLOVEdiv
Пробвайте да ограничете сол, захар, млечни продукти и газирано. Вземете калиева сол - малко е странна, но се свиква, а за подслаждане - стевия Simple Smile на мен лично ми беше най-трудно с млечните, защото ям доста Simple Smile ако искате, пишете ми на лично Simple Smile

# 556
Здравейте момичета! Утре ми е пункцията и яко ме е хванала трепетликата- заради гадната пълна упойка/ при все че съм имала вече при цветна снимка/ и заради мисълта колко качествени яйчица ще ми извадят. Толкова съм се сдухала, че последните дни им говоря все едно са ми децата. И този естрадиол последната седмица ми докара инсулт! От 800 и нещо падна на 300 и нещо, после се всигна на 600 и нещо, на 14 ден- последен ден от стимулацията ми беше 1080 и нещо, та малко се успокоих. Но както знаете Ставрев може да кандидатства за Гинес за най- малко изречени думи😂Дано вчера и днес още се е вдигнал от Оветрила. Желая мн успех на всички🤗

# 557
mariposa841, нормално е да си напрегната. Не се тревожи от упойката , не е страшна. Аз на последната пункция се събудих по- рано, още не беше приключил доктора, но не съм усетила болка. Стискам палци да излезнат хубави яйцеклетки и да се оплодят до една.

# 558
Стискам палци всичко да мине като по учебник! Аз съм във вторник. Надявам се да споделиш как е минало 🌸

# 559
  • pLOVEdiv
Бройката наистина е чудесна, имаш стиснати палчета и от мен и се надявам да се похвалиш Hug

# 560
Бройката наистина е чудесна, имаш стиснати палчета и от мен и се надявам да се похвалиш Hug
Благодаря ти crowned😘 дано да имам хубави новини, искам да ви кажа, че последните  дни ви чета от началото на темата и на няколко пъти се просълзявах през какво сте минали мили момичета- ти crowned, kleopatra, emiliq, Жането, както и всички други. Вашите постове ме държаха, чак ги знам до един наизуст като започнеш от Тема 13, 14, 15 и т.н🙂

# 561
И аз бях така със старите теми,редовно ги препрочитах:kissing_heart:

# 562
  • pLOVEdiv
Благодаря ти crowned😘 дано да имам хубави новини, искам да ви кажа, че последните  дни ви чета от началото на темата и на няколко пъти се просълзявах през какво сте минали мили момичета- ти crowned, kleopatra, emiliq, Жането, както и всички други. Вашите постове ме държаха, чак ги знам до един наизуст като започнеш от Тема 13, 14, 15 и т.н🙂

Много се радвам, че сме допринесли да не губиш стимул и надежда. Благодаря ти за милите думи и се надявам и твоето приключение да приключи скоро успешно. Вярвам, че всяка дама заслужава да гушне своето съкровище и това оправдава всички премеждия, през които минаваме, за да го постигнем. Трудностите ни се дават, защото носим силата да ги преодолеем и да извлечем позитив от тях. Не се предавайте милички, целувам ви и съм с вас, винаги когато имате нужда от топла дума и разбиране, ще ги намерите тук, аз едва ли щях да успея без всички страхотни момичета във форума! Heart

# 563
Crowned, ти си страхотна❤Такива хубави хора като теб Бог ги пази и рано или късно ги възнаграждава, затова те дари с прекрасни съкровища! Всички момичета тук са героини и вярвам, че всички ще успеем😍

# 564
Пеперудке /mariposa841/ чудесен резултат! Много се радвам и стискам палци за още по-добри резултати. Благодаря ти за обратната връзка. Вече съм по-спокойна и дори нетърпелива 🌞.

# 565
  • pLOVEdiv
Ще, ще и не забравяйте, че всяка позитивна дума и емоция ви зарежда и приближава една стъпка напред. Hug междудругото, да вметна, че аз имах 4 зрели яйцеклетки, от които се оплодиха три и трите се хванаха, а две ми се кокорят в този момент. Бройката не е водеща, ако не смяташ да родиш 10 деца Simple Smile  аз също се надявах на повече и много ме беше страх, помня Simple Smile

# 566
Естрадиолът вчера ми беше 2338. Това добре ли е?

Crowned, нека са ти живи и здрави! Много да те радват 🌼🌼!

# 567
Ма ти си перфектна бе човек, аз на 14 ден - ден преди да ми бият Оветрил имах 1080 и нещо и се радвах като малко дете, и при този супер нисък естрадиол ми изкараха 10 яйца, така че смятай, че ще имаш двойно над мен😉

# 568
  • pLOVEdiv

Чудничко е, изобщо не се притеснявай. Ще чакаме много добри новини утре. Mariposa, кога се пада да се обадят за новини? Ох, много се развълнувах Heart Eyes

# 569

Чудничко е, изобщо не се притеснявай. Ще чакаме много добри новини утре. Mariposa, кога се пада да се обадят за новини? Ох, много се развълнувах Heart Eyes
Утре трябва да ми се обадят ембриолозите, направо ми тракат зъбите от страх, много силно се надявам всичките да се оплодят, защото мъжът ми е с 8% морфология и 34% подвижност според спермограмата от Селена и с 6% морфология и 24% подвижност според тази от Ню Лайф, докторът твърди, че не са му тоолкова лоши показателите, а той хайвана нито пие, нито пуши, активно тренираше допреди година, от къде му дойде тва на главата направо не знам. Току що се включих в групата във фейса- аз съм Desislava Argirova😃Казвам го най- открито и излизам с името си, защото никога не съм криела, че правим инвитро и не го смятам за срамно, напротив- горда съм, че всеки от нас се бори с всички сили и средства. Ние сме герои, всички до една! Благодаря ви за тази фейс група момичета😍

Общи условия

Активация на акаунт