Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, форумки:) Някоя от вас готви ли се за ЗЕТ скоро , и по-конкретно при д-р Минев? Как нараства лигавицата и колко мм препоръчва да е тя? Успех на всички:))

# 616
Моят ЗЕТ беше месец Май.Лигавицата се движеше така:на 9 ден -9.8мм,в деня на трансфера(17 ден от началото на цикъла)лигавица 10.3 мм.Трансфера ми е успешен ,а доктора е уникален,вярвай му ,а аз ти пожелавам късмет и положителен резултат.

# 617
Ей, много ти  благодаря emiliq27, вдъхна ми кураж,че по едно време имах колебания, дали правилно се движим с отложен трансфер( не разбрах защо) след пункция и прегледи един след друг, имах усещането за лутане във времето .... на 9-ти ден лигавицата ми е едва 7.3 мм, каза пак преглед на 14-ти ден ... дано е нарастнала... И на теб всичко по-по-най Wink

# 618
Споко.И аз бях с отложен трансфер.Мисля ,че е заради стойността на прогестерона в деня на пункцията.Но честно казано успях да си почина психически докато направим ЗЕТ-а.

# 619
И аз стм с отложен трансфер. След пункцията прогестерона ми беше висок - 2.87, а като ми дойде цикъла се оказа, че имам 3 задържани фоликула, които в момента морим с Регулон. По-добре да ти го отложат вместо да гърмиш патрони напразно и да се смазваш психически.

# 620
Прави сте, момичета! Като отмине малко време и се размисли трезво-е по-добрия вариант, а и организмът малко да отдъхне Simple Smile) Успех   mariposa841 Simple Smile

# 621
Здравейте и от мен,момичета! Много се радвам за всички успяли, и борили се за бебенце, а на тези които предстои им стискам палци! Изчетох всеки коментар и всяка страница, и наистина ви се възхищавам колка сте силни! Аз тепърва навлизам в нещата, но получих много ценна информация от вас, успех на всички 😊

# 622
Petetu, успех по пътя към рожбата! При кой доктор си? Ако имаш въпроси, чуденки, или просто искаш да споделиш-не се колебай!На кой етап си в момента?

# 623
Благодаря! Насочила съм се към Матев, така ми говори вътрешния глас 😀.  Иначе живея в чужбина и ми е по сложно, Март ще се пребираме и ще сме за консултация, ще приготвя всички кръвни от тук (дано ги признаят), и вече ще следваме указания, правим опити от 2 г. (малко повече), ходихме само на основни прегледи уж проблем няма, аз съм с ПКЯ, но не било сериозно и не е причина според посещавания до сега лекар. Време е вече да се заемем сериозно и да се обърнем към репродуктивни специалисти, а вие ми доказвате че надежда винаги има 😊. Само за протокола имам приятелка след 5 год. лутане най-накрая чудото се случи при Матев.

# 624
  • Пловдив
Какво разбирате под всички кръвни. Те ще ги признаят, но дали ще има смисъл да правите нещо на своя глава, което после да не даде никаква информация.

# 625
В клиниката държат изследванията да са правени при тях,казват,че имат доверие само на тяхната лаборатория и ще ви накарат да ги направите пак.Това е поне от моят опит Simple Smile

# 626
Благодаря, момичета. Аз нямам против да ги направя там, просто няма да разполагам с време предполагам. Ще се пребираме за около 10 дни, не беше планувано да посещаваме Доктор. Искам като за начало да разберем какъв е проблема, и вече да си планувам отпуска, време, финанси и т.н. Може би звучи несериозно от моя страна, просто аз съмсем наскоро реших, че искам да претърпя каквото и да е в България. За някой от вас може да са машини за пари, а за мен винаги е важно да има щастлив край 😊
Да сме здрави и щастливи - с бебе в ръце да ни дава стимул, а пари - пари се изкарват!

# 627
Съмнявам се,че за някой стигнал до тук,който се бори за рожба,парите са най-важни.Колкото за изследванията,в началото на мен ми пуснаха TSH,TAT и MAT, държат да има цветна снимка,за да видят проходимостта на тръбите и за мъжа спермограма.Успех на всички Simple Smile

# 628
И аз за сега мога да стискам палци на всички ви, и да събирам информация. Което не е малко 😊

# 629
Момичета, здравейте!
Чета Ви от известно време защото през Януари смятаме да подаваме документи към фонда. Насочила съм се към Селена и д-р Ставрев. Но тъй като ми е неясно, ако може да ми дадете малко инфо. В самата клиника ли оформят документи към фонда? Първо трябва ли да се срещна с лекаря към когото сме се насочили? И колко време горе-долу се чака за час при Ставрев? Ние сме с мъжки фактор, а сега и при кариотипа на ММ излезе структурни аномалии. Правят ли там предимплантационна генетична диагностика ембрион?

Общи условия

Активация на акаунт