Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 718
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Някой знае ли д-р Ангел Ставрев на работа ли е бил вчера?

# 391
Някой знае ли д-р Ангел Ставрев на работа ли е бил вчера?
Да,на работа беше.

# 392
Благодаря Simple Smile

# 393
Мисля да правя инвитро в селена.моля кажете мнение за др топалова.

# 394
  • Пазарджик
Аз ходих при нея ,но някак си претрупвa нещата според мен.После ходих при Ставрев,но не съм се подлагала на инвитро процедура все още. Направи ми добре впечатление.Повечето момичета предпочитат Минев или Ставрев.Въпрос на избор.

# 395
Аз ходих при нея ,но някак си претрупвa нещата според мен.После ходих при Ставрев,но не съм се подлагала на инвитро процедура все още. Направи ми добре впечатление.Повечето момичета предпочитат Минев или Ставрев.Въпрос на избор.
   ние сме с мф с един неуспешен опит и незнам на къде сега

# 396
Ние също сме с мъжки фактор.Доктор Минев е моя лекар.Успях от първи път.В 22 седмица съм и последните дни имах известни проблеми,благодарна съм с цялото си сърце на доктора.Оказа ми невероятно съдействие и успяхме да овладеем положението.Въпреки всичко мисля ,че при всеки е индивидуално и трябва да се срещнете с лекаря,за да видите дали ще се чувствате добре ,дали ще сте спокойна по време на процедурите.

# 397
Дали др Ставрев другата седмица към 10или 11ще бъде на работа

# 398
  • Пловдив
От събрани впечатления по добре се насочете към др Минев или Ставрев отколкото при др.Топалова.

# 399
От събрани впечатления по добре се насочете към др Минев или Ставрев отколкото при др.Топалова.
   и аз вече се колебая между тях двамата. Може би към минев клоня повече.много шарени мнения и за двамата. Първото ми инвитро беше точно при един много хвален лекар.

# 400
Най-добре идете на консултация и при двамата- запознайте се, натрупайте собствени впечатления и не се доверявайте на чужди мнения.
Когато хората имат неуспешни процедури са склонни да преекспонират нещата.
Най-важното е да имате вътрешно доверие в доктора си и да разчитате на професионализма му, а не на мненията на неуспелите.
Успех!

# 401
Най-добре идете на консултация и при двамата- запознайте се, натрупайте собствени впечатления и не се доверявайте на чужди мнения.
Когато хората имат неуспешни процедури са склонни да преекспонират нещата.
Най-важното е да имате вътрешно доверие в доктора си и да разчитате на професионализма му, а не на мненията на неуспелите.
Успех!
благодаря,вече си записах час при др минев.

# 402
Знаете ли какви са цените за цветна снимка на тръбите и лапароскопия в селена?

# 403
Информация от 2017 година - цветна снимка 300,лапароскопия 900.Преди процедурит също искат микробиология и кръвни изследвания,заради упойката.

# 404
Информация от 2017 година - цветна снимка 300,лапароскопия 900.Преди процедурит също искат микробиология и кръвни изследвания,заради упойката.
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт