Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 959
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Момичета много замря тази тема.Някой чака ли още?Скоро нямаше ли някой за тест?Има ли някой в стимулация в момента ?Много ми е сдухано и искам с някой да си говоря,че ще се побъркам иначе.

# 61
Мен ме чакат за кръвен тест след празниците, но понеже десетият ден се пада в неделя, мисля да отскоча до "Цибалаб". Не съм аз нетърпеливата, ами него едва го свърта от любопитство Wink
Като попадна на теми от рода на "Как съобщих на половинката си, че съм бременна", ме напушва смях Simple Smile Къде ти тук такава романтика!

# 62
Момичета много замря тази тема.Някой чака ли още?Скоро нямаше ли някой за тест?Има ли някой в стимулация в момента ?Много ми е сдухано и искам с някой да си говоря,че ще се побъркам иначе.

Аз съм в стимулация в момента. Отглеждам си 13Ф и нямам търпение да дойде другата седмица да видим какво и колко ще стават Simple Smile Първа процедура ми е и доста се вълнувам  Simple Smile

# 63
Успех ти пожелавам barabar.Стискам палци всичко да е наред и да се похвалиш след празниците. Heart

# 64
  • In transit
Аз утре ще се боцкам. Изобщо не ми е сдухано. Не го мисля. Имам достатъчно задачки днес да мине по-бързо деня.

# 65

Аз съм в стимулация в момента. Отглеждам си 13Ф и нямам търпение да дойде другата седмица да видим какво и колко ще стават Simple Smile Първа процедура ми е и доста се вълнувам  Simple Smile
Супер.Как се чувстваш .Аз първият път много ги усещах едвам вървях мислех ,че ще ги пукна.А когато сядах да не говорим .Сега обаче втория път беше песен ,все едно нямах Ф.

# 66
На мен днес ми е 8-ми ден след ЗЕТ на 2 петдневни. Извърших глупостта да правя два поредни дни уринарни тестове с чувствителност 10 -  отрицателен резултат. Кръвният ми е за неделя, но  ще го направя утре.

# 67
Привет! Включвам се за първи път в темата, на финала. Утре ми предстои тест на 10 ден на 2 тридневни ембриона. Стискайте палци!

# 68
Стискаме! Yellow Heart

# 69
Гледай ти колко много бъдещи мами имало тук  и си трайкат.Успех на всички.

# 70
Скрит текст:

Супер.Как се чувстваш .Аз първият път много ги усещах едвам вървях мислех ,че ще ги пукна.А когато сядах да не говорим .Сега обаче втория път беше песен ,все едно нямах Ф.

На моменти ми е доста дискомфортно, в следващия момент все едно нищо няма. Принципно не ми е първа стимулация, имам и инсета правени, но сега определено е доста по-различно.

Успех на момичетата с тестовете!

# 71
Благодаря, момичета Simple Smile! Дано темата се напълни с много положителни тестове! Имам въпрос, който ме мъчи вече десетина дни и ще се радвам да споделите мнения-имат ли шанс тридневните ембриони в сравнение с бластоцитите? От статистиката забелязах, че повечето клинични бремености са с бластоцит. Може ли да споделите вашите впечатления?

# 72
Правена ли ти е биопсия за да се определи имплантационния прозорец?На мен ми казаха ,в зависимост от резултата й ще преценят на кой ден да ги върнат.Ако е на 5 ден след О ,ще ги чакат до пети ден ,но ако беше по-рано изместена ,нямаше да ги чакат и щяха да ги върнат по-рано.

# 73
Правена ли ти е биопсия за да се определи имплантационния прозорец?На мен ми казаха ,в зависимост от резултата й ще преценят на кой ден да ги върнат.Ако е на 5 ден след О ,ще ги чакат до пети ден ,но ако беше по-рано изместена ,нямаше да ги чакат и щяха да ги върнат по-рано.

Не е правена биопсия и честно казано никога не е коментирана при положение, че това ми е втори опит. Благодаря за информацията! Дано не ми се налага занапред, но в случай на следващ опит, ще го обсъдя с лекаря.

# 74
Успех на всички.  Peace
Аз чакам цикъл утре-вдругиден, след което се надявам да стартирам. Понеже съм с ИЯР сервирах на доктора, че искам да събера поне 3 ембриона и после да правим ЗЕТ-ове. Засега имам 1 снежинка, но нещо толкова нямам търпение отново да тръпна в очакване в тази тема, че сега се чудя ако този месец извадим и ембриончето оцелее до 5-ти ден, дали да не го връщам направо. Много ми се бременее, а времето си минава и нищо не се случва при мен. Blush

Общи условия

Активация на акаунт