Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 362
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

Ето ме пак 15 ден след ЕТ ЧХГ 51.71. , след ниските ми резултати
11 ден чхг10.06
13 ден чхг23.95
15 ден чхг51.71.
Най много се претиснявам чета за извън маточна бременност и силно се надявам да са само мой претиснения. Чувал ли е някой за случай като моя.

На 17ти ден чхг 113.12 пак много ниско.
На 08.06. Съм на преглед да видим какво ще излезе. Успех на всички

# 601
Ама пък расте правилно. Дано да върви все така.

# 602
Здравейте и от мен аз съм след четвъртия си трансвер на замразени ембриони.По точно ми върнаха един бластоцист.Днес ми е 10 ден след трансвера.Вчера ми беше назначен кръвен тест и резултата е 130,05 Как мислите добре ли е.Утре отново трябва да повторя теста.Доста ми е претеснено.Пожелавам на всички положителни тестове и успех до термин.

# 603
  • Пловдив
Здравейте и от мен аз съм след четвъртия си трансвер на замразени ембриони.По точно ми върнаха един бластоцист.Днес ми е 10 ден след трансвера.Вчера ми беше назначен кръвен тест и резултата е 130,05 Как мислите добре ли е.Утре отново трябва да повторя теста.Доста ми е претеснено.Пожелавам на всички положителни тестове и успех до термин.
За 10ти ден е супер чхг . Пожелавам успехх и да става още по високо

# 604
Благодаря за отговора,честно казано ми поолекна.Отново пожелавам успех на всички.Утре след като направя теста ще пиша.

# 605
Гледах руски видеа,които показваха колко е важно ембрионът да бъде поставен на точното място.
Това е хубаво, но първо трябва да има какво да бъде поставено на точното място. Не искам да те убеждавам, нито да казвам, че не си права. Но това, че на лицето X се е случило същото, не значи, че е закономерност.

Когато ембрионът загива, причината е в материала и комбинирането му. Или яйцето, или сперматозоида + генетични грешки. Във вашия случай, сперматозоидът се повтаря, яйцата са различни. Шансът за грешка и при двете донорки е по-малък, отколкото при мъжкия фактор (статистически погледнато). Както казах, може и методът на оплождане да не е вашият, може ембриолозите да не са вашите и т.н.

Подкрепям  Peace

# 606
  • София
Здравейте,ние също не успяхме с донорска Я.Първият път извадиха 7 бр.и нямаше оплождане на нито една.Вторият път извадиха 5бр., върнаха ми 3бр. на четвъртия ден, другите две не стигнаха до стадий за замразяване.Според докторката трябва да помислим и за донорски сперматозоиди-с мъжки фактор сме.

# 607
Здравейте,ние също не успяхме с донорска Я.Първият път извадиха 7 бр.и нямаше оплождане на нито една.Вторият път извадиха 5бр., върнаха ми 3бр. на четвъртия ден, другите две не стигнаха до стадий за замразяване.Според докторката трябва да помислим и за донорски сперматозоиди-с мъжки фактор сме.
Извинявам се, като има мъжки фактор защо се е наложила дя, или е и мъжки фактор?

# 608
Елба, според мен още е рано да покажат пикливите тестове, най-добре кръвен, за да си абсолютно сигурна.
Не се настройвай негативно! То, аз самата се опитам да се самонадъхам, че вече едвам издържам.. Simple Smile

А аз продължавам с домашните тестове... днес на 8 ден след трансфер на бластоцист - абсолютно отрицателен. Продължавам с лекарствата, но изхода става все по-ясен Sad

# 609
  • София
Vqra, точно за твоите стойности си мислех Simple Smile затова и днес не пуснах кръвен, а бях в клиниката. Ще си чакам определената дата и това. Надеждата умира последна Simple Smile

# 610
Не разбирам защо се тормозите сами ?!? Има време за което се случват нещата ? За какво бързате толкова ? Научете се на търпение , то ще ви е нужно както докато се борите за така мечтаното дете , но и после когато се появи на този свят . Вместо да се чудите какви тестове да си правите ,защо не направите нещо което ще ви е от полза след време ? Тази паника в която живеете , не е добра среда за развитие на едно бебе ... Аз съм също чакаща , но знам,че всичко идва в точния момент за нас , а не когато му даваме зор .

# 611
За съжаление не всички разполагат с нужното търпение и спокойствие. Аз съм от нетърпеливите и няма да си посипя косата с пепел заради това. При всичките ми усилия да не мисля за резултата, мисълта ми е все там. А и заради това темата се нарича дългото чакане... Защото минава бавно Simple Smile

# 612
  • София

Извинявам се, като има мъжки фактор защо се е наложила дя, или е и мъжки фактор?
[/quote]
Имаме три неуспешни опита с мои яйцеклетки,на42 год.съм и хормоните не са много наред и затова.

# 613
  • София
За съжаление не всички разполагат с нужното търпение и спокойствие. Аз съм от нетърпеливите и няма да си посипя косата с пепел заради това. При всичките ми усилия да не мисля за резултата, мисълта ми е все там. А и заради това темата се нарича дългото чакане... Защото минава бавно Simple Smile
След положителния тест, минава още по-бавно

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 23:41 от Nandin

# 614
Ако има сериозен мъжки фактор, с каквито и яйцеклетки да се пробва, резултата ще е трудно постижим  Tired
     На вас чак след 5тия опит ли ви казаха че проблемът при М е толкова сериозен? Да не се окаже че проблемът не е бил в яйцеклетките, и изобщо не е имало нужда от ДЯ.

Общи условия

Активация на акаунт