Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 980
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Виктори, при мен ембрионите не издържат до 5 ден, но пък имах една извънматочна от 3-дневен ембрион и скоро ще раждам 2 други 3-дневни ембриона. Не смятам, че успваемостта е по-ниска от тази на 5-дневните. Стискам палци на всички момичета в очакване!

# 76
Боби, чакаме те с нетърпение обратно тук!

Мисля, че за утре имаше планирани доста тестове! Да са всичките положителни пожелавам! Simple Smile

# 77
Момичета чакам само положителни тестове. Аз също чакам цикъл и започвам ЗЕТ. Малага много рано тези уринарни защо не чакаш.

# 78
  • тук-там
Успех на всички чакащи дами! Стискам палци!

Относно 3-дневни и 5-дневни, в щатите тенденцията е за вторите. Не говоря за успеваемост, а за тренд в процедурата: https://www.acfs2000.com/never-do-day-3-embryo-transfer.html

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 12:05 от mtz

# 79
И двете ми бременности са от тридневни ембриони, втората успешна докрая и е вече на 7 месеца. Simple Smile

# 80
Страхотно, Жана! Радвай му се много! Първите месеци с бебе са най-трудни, те са зад гърба ти.
Друг въпрос. Нашата процедура мина по Фонда. Ако опитът се окаже неуспешен, искам да пробваме отново възможно най-скоро. Какво се прави в такъв случай? С какви документи се кандидатства за втори опит и пак ли се чака толкова време?

# 81
  • София
Barabar, изчакай резултата и тогава го мисли, недей от сега да се готвиш за следващ. Успех!

# 82
Успех на всички чакащи дами! Стискам палци!

Относно 3-дневни и 5-дневни, в щатите тенденцията е за вторите. Не говоря за успеваемост, а за тренд в процедурата: https://www.acfs2000.com/never-do-day-3-embryo-transfer.html

Благодаря за статията. И аз попадам основно на статии от този тип. Странно защо в България все още се практикуват траснфери различни от бластоцити...

# 83
VictoryK, аз имам три трансфера с петдневни, един с тридневно, а успешният беше с двудневно! Не всичко е статистика и математика, най-доброто място за ембриона е в майката, а в лабораторни условия и на най-добрия ембрион на света, може да не му понесат условията. Съвсем не отричам предимствата на петдневните ембрита, но понякога човек не знае къде му е късмета. Успех ти желая, дано това е твоя опит!

# 84
Искам да попитам момичетата които са в Надежда, дали в събота Д-р Персенска работи

# 85
Успех на всички.  Peace
Аз чакам цикъл утре-вдругиден, след което се надявам да стартирам. Понеже съм с ИЯР сервирах на доктора, че искам да събера поне 3 ембриона и после да правим ЗЕТ-ове. Засега имам 1 снежинка, но нещо толкова нямам търпение отново да тръпна в очакване в тази тема, че сега се чудя ако този месец извадим и ембриончето оцелее до 5-ти ден, дали да не го връщам направо. Много ми се бременее, а времето си минава и нищо не се случва при мен. Blush

И аз съм така, нямам търпение пак да съм бременна (имах една неуспешна спонтанна бременност)
Пък и толкова много бременни приятелки имам в момента Heart Eyes

# 86
С тоя моя пуст и непрестанен страх пак отидох и се боцнах за ЧХГ.Чакам сега.Толкова много ме е страх от нов провал ,незнам кога ще се успокоя.

# 87
С тоя моя пуст и непрестанен страх пак отидох и се боцнах за ЧХГ.Чакам сега.Толкова много ме е страх от нов провал ,незнам кога ще се успокоя.

Стискаме палци за голямо ЧХГ Simple Smile!!! И да се похвалиш после!

# 88
Ето че се филмирах:
10 ден след ЕТ-181.50
12ден след ЕТ-368.50
14ден след ЕТ-612

# 89
Защо? Според мен всичко си е наред, моето нарастване беше подобно и в момента съм в 8 г.с. Честито!
Ето че се филмирах:
10 ден след ЕТ-181.50
12ден след ЕТ-368.50
14ден след ЕТ-612

Общи условия

Активация на акаунт